- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
Samsung GWA2 után használom pár hete. Rövid tapasztalat: Elsőre nagynak tűnt, de annyira nem vészes és hamar meg lehet szokni. Blootooth (4.2) picit zsenge, volt, hogy lakásban elhagyta a telcsit, de ezt orvosolja az automata wifi. A vibra motor picit gyenge, hagyomásos van benne nem lineáris motor, itthon segít, hogy hallom is a zizgést.
Az AMOLEDet nem érzem homályosnak az LCD miatt, fényerő rendben van. Az üzemidő nagyon baró! Hétfőn reggel lehúztam töltőről és auto wifi, gps, folyamatos pulzus és véroxigén méréssel, alvás figyeléssel (pulzus és SPO2 monitorozással) átlagos használattal, lcd AOD-dal (éppen ezért nem használtam a tilt to wake opciót) csütörtökön délelőtt tettem töltőre, 10% volt ekkor benne. Hangszórója rendben van, a mikrofonjára a vonal túl felén nem volt panasz, nem vették észre, hogy nem a telcsiről beszélek. Egy dolog hiányzik csak belőle, hogy az LCD-n is lehetne értesítés az értesítésről. A gyártótól rendeltem egy hétfőn, pénteken reggel érkezett DHL-lel, részletes trackinggel. Nekem bejött, szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 4100-zal érdemes belefogni a Wear OS platformba, de tartja-e a lépést a Google órarendszere az Apple-ével?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest