- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap bent leszek melóban, ha munkaidőben jó neked és elszaladsz a II. kerületbe bedobok egy töltőt a kocsiba és megnézheted vele. Ha jó vele szívesen kölcsön adom amíg rendelsz egy másikat, nekem kettő van itthon.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Mind a Revolut mind az OTP-s kártyám ott virított benne, csak cvc kellett (meg nyilván OTP nem játszik).
A Google Pay app alatt 3 kártyám van, a pay.google.com oldalon meg kettő. Furán szinkronizál, de a Curve amúgy is szívás, Shell kút terminál nem ismerte a BIN számát még a kártyának
-
válasz
janika1988 #42 üzenetére
Próbáltam én is, Aldi-ba jót röhögtek, 3x írta ki túl gyorsan mozgattam az eszközt
A Google Pay elég bén rajta, az óra nem a telefonos Pay-ból veszi a kártyát hanem a Google alá berögzítetteket ajánja. Ez azért WTF, mert a Curve fel van véve telefonon a Pay alá, de Google alá nincs, így a nulláról lehet beleütlegelni[ Szerkesztve ]
-
Ezt megértem, nekem azok kimaradtak, anno egy low budget Ticwatch E-t úsztattam tengerben, mert user error módjára nem néztem meg vízálló-e. Na a ~2 méteres mélységtől el is köszönt
Az tuti ha lesz 5ATM-es kiadás mondjuk a 4-es szériában az erős motiváció lesz a vételre, más dolog perpill nekem nem hiányzik.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Persze, nekem totál bejön.
Ha 5ATM vízálló lenne az lenne az igazi boldogság, de talán majd a következő
Régóta vannak Wear OS-es óráim, meg egyéb izék is (Mi Band, Amazfit GTS), alapvetően mindnek megvan a helye, a butábbak vízálóbbak, azok a nyúzósak, ez meg a munkanapos.A régi Wear órák azért idegesítően lassúak tudtak lenni, na ez teljesen rendben van végre.
Biztos lesz aki tud róla rosszat mondani, meg azért nem a feleségem, hogy csak jót kelljen írnomDe most sok negatív nem jut az eszembe, a régi Mobvoi app egy katasztrófa volt, de azon épp javítanak.
-
Nincs magyar menü
Nekem kb. 3 napot bír egy töltéssel, jönnek emailek, messenger üzik, mindenféle, ennyi az átlaga.
Be van kapcsolva minden mérés a háttérben, kivéve az automata sport/edzés detektálást.
Ha nem akkor merül le simán alszok vele. A gyári Mobvoi app nem rég fejlődött előnyére, egész követhető már amit mér.
Vizet eddig bírta még, de úszáshoz nem ezt használom, tengervíz elvileg nem nyerő neki.
Szoftver elég stabil, az elején volt 1-2 fagyás, de a frissebb verziókkal nincs. Gyártó hellyel közzel frissítgeti is.
NFC fizetésre nem használom, nincs kedvem proxy-val szórakozni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 4100-zal érdemes belefogni a Wear OS platformba, de tartja-e a lépést a Google órarendszere az Apple-ével?
- Házi hangfal építés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Apple Watch Series 9 41mm Midnight SB S/M GPS
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Apple watch Ultra 2 2027.05.16 Apple jótállás hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest