Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
Deller2010
üzenetére
Hogy zabálták ezt az emberek...
-
gerii
addikt
válasz
Deller2010
üzenetére
Kár, hogy a V3 2004-es modell

-
Deller2010
tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Ennek a billentyűzetét meg a Motorola loptamásolta le:
elnézést mindenkitől, az előzőek fényében ezt nem hagyhattam ki
-
Deller2010
tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Ügyes kicsi kínai kezek raktak már össze ilyen tabletet: a boot elött ki tudod választani, hogy az Android 4.4, vagy a Win 8.1 induljon...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Naughty9011
üzenetére
Az A3-nak és A7-nek is fém a hátlapja, fém keret pedig kismillió telefonon volt és van, többek közt mint említettem, az iPhone 4-en is, ami kicsit korábbi, mint a Lumiáid. Vagy akkor ők is másoltak?
-
Naughty9011
tag
csak az a5nek fem a hatlapja... alphanak nem fem , de gyerekek oke, akkor a samsung innovativ , nem irok suletlensegeket es nem is hasonlit a 925re, a 930ra melyek fem kerettel birnak amiota a samsung meg csak rajzolta a fem keretet. Nekem aztan mind1, aki nem latja a fatol az erdot olyanokkal kar vitatkozni, meg amugysem akarok

-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Naughty9011
üzenetére
Vald be, hogy csak szerettél volna valamit írni,

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Naughty9011
üzenetére
Az A széria speciel fém hátlappal is bír, ez azt bizonyítja megint, hogy jó nagy sületlenségeket hordasz össze.
-
Naughty9011
tag
válasz
Deller2010
üzenetére
Jah , hogy egy kis fem keret feludules
Mert masban nem valtozott, pont ugyanaz a sokadik galaxy forma csak "rakalapaltak" egy femkeretet, na bumm 
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
üzenetére
Szurkolok nekik, de egyelőre engem még nem győztek meg. Pedig az lenne az igazi, mint a PC-nél. A felhasználó olyan op. rendszert rakhatna a telefonjára amilyet akar. Egyik nap vindózos telefonnal rohangálna, másnap droiddal, utána ha megunta felrakhatna egy ubit vagy firefoxot.
-
Naughty9011
tag
válasz
Deller2010
üzenetére
Veletek kar a gozer, en akarmelyik lumiat megomondom messzirol hogy melyik melyik, de probalkozz egy Samsunggal az ezredik galaxy utan, hiaba beszeltek az A szeria is csak ey fem kerettel valtozik a tobbi galaxitol.
Az Iphonet ne keverjuk ide mert az egeszen fem es nem csak fem keret, kiveve 4/4s, de ezek meg uveg elol hatul.
A samsung 1 milliardot kapott az iphone 3g dizajnjanak a masolasaer, es mint kiderult , tenyleg az egesz galaxy sorozatuknak az Iphone adta az alapot, egy egesz konyvnyi dokumentumot talaltak, de mind1.
A lenyeg , hogy a Samsungnal eddig nem volt fem keret most van, es ez senkinek nem furcsa.... -
HaZse
őstag
Agyrém, ami itt folyik. Mint az óvodában. Egyik drukkol a másik rendszer bukásának, a másik az almát hasonlítja a körtéhez, a harmadik fanatikus.
Nem semmi gyerekek, ami itt megy.
Én amúgy a kicsiknek drukkolok, hogy miél több szeletet harapjanak ki az alma és a driod részéből.
Szerintem így lesz színes a mobil piac. De ne felejtsük el, hogy ami nagyon ível felfelé, az a magasról nagyot is tud esni. (Lásd: Nokia). Szerintem egy idő után erre fog jutni az alma és a droid is, mert nem lehet csak növekedni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Naughty9011
üzenetére
Ja, mindenki vak, csak te vagy a sasszem.

Amúgy annyiban hasonlít, hogy fém a kerete mindkettőnek... Na most ilyen alapon a SonyEricsson K800i-re is hasonlít az Alpha. Amúgy meg ez a fém keret dolog már a 2010-es iPhone 4-en is hasonló volt. Akkor a Lumiákkal ezt másolta a Nokia? -
törölt tag
Sznob a szifon, szaracsempe, lagg a TW. Hajrá Ubuntu!

-
Deller2010
tag
válasz
Naughty9011
üzenetére
Semmi személyeskedés, vagy ilyesmi...
...de ez a Lumia is pont olyan műanyag, mint a többi, csak valaki rákalapált egy fémkeretet.
Ha letennél elém 3 középkategóriás Lumiát, nehezen tudnám megkülönböztetni őket egymástól. De ez az én bajom.A laggolásról meg annyit, hogy a Lumia 620-om is el tud gondolkodni néha és csak pár másodperccel később csinálja azt, amit kellene... WP 8.1 van rajra.
Az új Galaxy A3/A5 széria a sok egyforma Galaxy után igazi felüdülés, nekem nagyon bejön a dizájnja.
-
Deller2010
tag
"Mondjuk nem tudom, hogy az MS, aki már mennyi pénzt beleölt a wp-be, hagyná-e csak simán elveszni."
Jó pár milliárd USD-t beletolt a M$ előbb a Nokia mobil üzletágába, majd a marketing büdzsébe.
És 3 év alatt (az első WP7-es Nokia 2011 őszén jelent meg) mindössze 2,7%-ot sikerült elérnie a WP-nAk... vagy a WP-nal a Microsoft-nak.Vajon mikor adják fel?
Futnak még a pénzük után, hátha sikerül - mondjuk - egy 10% körüli piacot szerezniük világszinten? Vagy ha a W10-zel sem tudnak valami értékelhetőt felmutatni az elkövetkező 2-3 évben, akkor a mobilos üzletágnak vége lehet Redmondban?A BB-nek drukkolok, mert a Passport nagyon ütős, tetszetős, igazán egyedi darab lett.
Valami ilyesmit kellene csinálnia a MS-nak is. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Naughty9011
üzenetére
Pont annyira hasonlít rá, mint egy Rakéta porszívóra, mert annak is fém a kerete.
-
Воланд
titán
válasz
Naughty9011
üzenetére
igen, te nezel el valamit. de nagyon.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Naughty9011
üzenetére
A Lumiákat másolja a Samsung? Ez az év vicce, baromi jót röhögtem.
Nyilván a hipersikeres Lumiákat érdemes másolni, ha már... 
-
Naughty9011
tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Mar bocs de a 830nak is fem keretje van es a 930nak is, amugy fogtad te mar a kezedben egyiket is a ketto kozul valaha? Ezerszer jobb tapintasa van a 930nak mint barmelyik galaxy MZ/X-nek.... Es nem csillogo muanyag hanem mind1ik szin matt!
Az A3 legalabb fem
na ez igen, ebbol is latszik , hogy nem vagy elfogult , amikor a hulye is latja , hogy ezerrel a csucs lumiakat masoljak az egesz A szeriaval..... Dehat a Samsungnak igy megy, eddig az applet masoltak most meg a lumiakat.
-
dreamdancer
őstag
válasz
Naughty9011
üzenetére
A 930 lassan 1 éves lesz, csillogó műanyag hátlappal meg a standard Lumia-formával mindennek kinéz, csak csúcskészüléknek nem - na ehhez képest drága. A 830 ára a hardverhez képest egy vicc, és ez nem lesz másként attól, gogy a Samsung is túlárazta az A3-at. (De az legalább fém.) Ami meg alsókategóriás fixfókuszos, vaku nélküli Lumiákat illeti, na ilyeneket már a kínaiak közül is csak noname gyárak tolnak.
De kár vitatkozni, a számok magukért beszélnek, a fogyasztóknak nem jönnek be a MS-telók.
-
gerii
addikt
válasz
Naughty9011
üzenetére
Ne dzsunka bolti árakat mondj.
A német árak sem sokkal különböztek a magyartól. -
Naughty9011
tag
amit itt felhaborodva leirtal:
735- lehet 50 kert venni
930at veszel mar 100kert is nem kell 110
830at ugyancsak veszel mar 80k-ert
Szoval akkor mi is a gond?
930 megjelenes utan 1-2 honappal a MMbe Nemetorszagban volt 470 euro 32gb , az iphone 6 mellete 1000, akkor nemertem mi a problemad? Nem Magyarorszag a donto piac , es nem fogja a MS a magyarokhoz vagni a csucs lumiakat galaxy ace aron
Pelda , ott a galaxy A3 80k, gyengebb hardverrel mint a 830 amit mar 70k-ert veszel meg , igen is alul pozicionalja az arakat, csakhat mindenkinek vagy galaxy vagy iphone kell , ez van , hasznaljak egeszseggel.
A gond csak az , hogy igy blokkoljak a rendszer fejlodeset! -
HawerKing
őstag
valaki irta itt, hogy szar a TW meghogy lagtenger.... nemis igaz , legalább olyan jó mint bármelyik más... laggolni sokmindentol laggolhat nem a TW tol a telo

-
ledgeri
nagyúr
93%?? -Jó lesz különbözni...
-
Fejvadi
nagyúr
Ebből is látszik melyik rendszer ami fejlődni tud.
-
ak76
senior tag
Most fogok váltani droidról BB10-re,a Lollipopos irány a droidnál totál kiakasztó,habos-babos pasztell árnyalatok,csilivili animációk,metroszekszuál' rulez,echte iOS színvilág,még a MIUI nyilvánvaló iPhone copy-ján is bőven túltesz,a wp-t nem tudom lenyelni a csempés felületével,meg a droidhoz képest logikátlan felépítésével,az iOS buzis,ergo mi marad?
A BlackBerry.
Szerencsére pont le se szarom a piaci részesedésüket,a droidos app kínálat adott,ami meg nem megy arra keresek alternatívát,vagy "racionalizálom az igényeket"
Az meg külön pozitívum,hogy ha előveszem a Passportot,tutira nem jön velem szemben még egy ezer fős,nem reprezentatív populációban sem,nemhogy a munkahelyemen,ahol totál hülyének néznek hogy egy számológéppel telefonálok...
-
gerii
addikt
" A Microsoft agresszív árpolitikája..." - HOL? (520;535-el sokra nem mennek hosszútávon)
Majd ha a 735 - 50k; 830 - 80k; 930 - 110k lesz esetleg lehet agresszívről beszélni, addig nem nagyon.. -
papeti01
senior tag
OKÉ fönök, leültem, és bocs! Sőt a levegőt is visszatartom

(Múltkor akartam új telót venni, és a milyen telefont vegyek topikban érdekes módon minden felső kategóriás gyári droidról voltak megosztó vélemények, hogy nem jól van a soft megírva, hogy akad, hogy blabla, kivéve talán a MI-t, vagy a stock doidot,)
Amúgy pedig vágom, hogy mindegyiknek a pénzem kell, és egyik sem non-profit szervezet, de azért az apple elég pofátlanul magas árakon értékesít... de persze mindenki azt vesz amit akar, és arra költi a pénzét amire akarja...
ui: azért én drukkolok az alternatív rendszereknek, ha szabad?!

-
philips20
aktív tag
Én sajnálná ha a BB csődbe menne.
Nekem bejön a rendszere. -
Pearce
aktív tag
"de az ismerőseim 99%-a azt mondta hogy nagyon gáz már ránézésre is."
Ez is jól mutatja, hogy a csili-vili bazári ikonok a menők még mindig.
(#21) papeti01
Alapvetően minden cégnek a pénzed kell, de tényleg nem lenne jó, ha a wp vagy a bb kiveszne.
Mondjuk nem tudom, hogy az MS, aki már mennyi pénzt beleölt a wp-be, hagyná-e csak simán elveszni. -
bobace
addikt
93%-nyi profit 15%-nyi eladással! Nem vagyok Almás, de ez olyan teljesítmény, ami megmutatja, hogy kik a legjobbak. Nem feltétlen termék szinten, de minden másban biztosan.
Kiváncsi vagyok a Google mikor kezdi majd ezt a hatalmas mennyiségű usert komolyabban elkezdeni "adóztatni", termelni kéne lassan ott is némi pénzt.
-
kolosanyi
veterán
Mert más, mint a megszokott, az emberek többsége meg begyöpösödött, fél a változástól. Nekem a dizájn az elejétől fogva bejön, szóval úgy látszik azon kisebbségbe tartozom, akik nem értik, hogy mi ezzel a baj.
(#21) papeti01
Nyugi, a Microsoftnak és aRIM-nekBB-nek is a pénzed kell. -
Воланд
titán
egyetlen egy negyedev van (2014q1), amit a nokia nem tett kozze az atadas - atvetel miatt, plusz a ra kovetkezo negyedev eseteben az ms csak a negyedev egy reszet tuntette fel, szinten az atadas - atvetel miatt. amugy az osszes tobbi negyedev eseteben vagy benne van a sajtokozlemyenben, vagy az earnings call-ban.
-
papeti01
senior tag
hajrá BB , hajrá WP... ha ezek nem lesznek, akkor csak a szerencsétlen atomerőmű igényű vagy laggtenger droid marad, amire persze nincs frissités meg az i... amely cégnek csak a pénzed kell...
-
Wildpath
tag
bb már igazán becsődölhetne

-
Воланд
titán
-
vicze
félisten
iPhonet és BB-t csak az adott cégek gyártanak, akik pontos negyedéves jelentést adnak ki eladási adatokkal, így az eladási adatok pontosak tudnak lenni. A WP-nél az MS már nem adott ki eladási adatokat, + már van jó pár másik kis gyártó is amiket becsülni se lehet. Android meg totál káosz, a nagy gyártókat még csak-csak bele lehet venni, de kínai és egyéb végtelen mennyiségű távol keleti gyártót csak becsülni lehet. Ezekre megvannak a piackutatási eszközök, csak a pontosság kérdéses, simán meglehet, hogy Kína miatt ez a mennyiség valóságban nagyobb és Android esetében alá van beszülve a mennyiség.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Talán mert nem az ötödik ugyanolyan belépő Lumiát kéne kiadni inkonzisztens számozással, hanem kicsit rendet tenni és egy átgondolt termékpalettát kialakítani.
-
Воланд
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
na igen, de ott legalabb nem csokkentek az eladasok.
amugy erdekesek a szamok, mert az apple es a bb eseteben pontosan lehet tudni, hogy mennyi keszulek fogyott, de a wp es az android mar a hasamra utok kategoria.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert masban nem valtozott, pont ugyanaz a sokadik galaxy forma csak "rakalapaltak" egy femkeretet, na bumm 

Nyilván a hipersikeres Lumiákat érdemes másolni, ha már...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)