- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Én az Ultra MP3 nevű progit ajánlanám,nekem anno a 3660-ason maximálisan bevált!
Most is nyúzok Symbianos telót,6260-ast,nagyon szeretem.Mindenki azt mondja hogy a 6600-ás kinyithatós változata.Ami érdekes,mert ebben van rádió,gyári MP3 lejátszó progi,meg még sorolhatnám.Nameg ami itt le van írva,jobb a proci,újabb a Symbian.SZeressük a SymbiantA történelmi rész valóban fenomenális volt,gratulálok a szerzőnek.
Viszont van egy két problémám,okát nem tudom.A telefon nem reagál bizonyos kódokra?*#,92702689# pl),és ami régebben megvolt,de ma nincs,az az,hogy nem jelzi ki az ébresztőig hátralévő időt,csak a beállításkor,utánna meg nem,pedig ezt tudta.Lehet kellene neki egy szoftver-frissítés?Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest