- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piziii
tag
Egy ideje már elérhető androidon
1290,- az 1 és 2 is, illetve van proba verzió ishttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.nordigames.nfh.premium
-
rdt89
addikt
válasz
DanielLong #2 üzenetére
Ne nevess ki, de az én kicsi Tesco-m. Reklám és alkalmazáson belüli fizetés lehetőség sincs benne, semmi! A játék már nagyon régi, de még mindig fejlesztik, szerintem a reklámmentessége és alkalmazáson belül nem elérhető pénzköltése egyedi és mellette marha szórakoztató.
-
DanielLong
senior tag
Köszi mindenkinek a tippeket, meglesem ezeket!
-
Teebor9
tag
válasz
DanielLong #2 üzenetére
Blue, Red, Black, Pink, Yellow, Green Ezek ugyan attól a fejlesztőtől vannak. Mindet nagyon csíptem a szériából eddig.
Atán akad geometriás. Kettő is.
Meg egy ilyen kisebb gondolkodós ügyességi. -
SwaZy1337
tag
Egy árat kéne még tudni, bár igazából nem hiszem, hogy vészes lesz, instant buy ha megjelenik az tuti!
-
zone
őstag
válasz
DanielLong #2 üzenetére
Nonograms Katana.
-
GodGamer5
addikt
A Crazy Taxival szoktam játszani néha az elég jó.
Amúgy meg inkább emulátorozni jó telón, pl Mame, meg a Dreamcast-et fullosan viszi és főleg utóbbi pc-s minőség. -
GreatL
őstag
válasz
DanielLong #2 üzenetére
Kicsit off válasz, de a Missile Command ilyen amit keresel.
-
DanielLong
senior tag
Kicsit off kérdés, de egyébként van bármilyen élvezhető mobilos játék, ami arra jó, hogy 5-10 percre kikapcsolódjak és nem egy pay-to-win végtelenített szutyok? Anno az Angry Birds pl. ilyesmi volt, de a múltkor, amit a Play áruházban találtam, már másodpercenként buzdított valami gem vásárlására és totál akadályoztatott a normál játékban. Lehet csak én vagyok szerencsétlen, de mostanában bármit próbálok ki, az egy mikrotranzakciós lehúzás lesz... lassan csak a sakk app marad.
-
GodGamer5
addikt
Nem is értem miért nem adták ki eddig, de így mostmár helyreállt az egyensúly...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független ÚJ 1 év Apple jótállás
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 128Gb, Fekete - (151)
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest