Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Nekem a Lenovo z510-ben ebayről származó caddy van. A választási szempontok között csak annyi volt, hogy 9,5mm-es legyen, majd kiválasztottam a listából a legolcsóbbat. Tökéletesen üzemel benne a gyári hdd. Viszont vannak laptopok, amik finnyásak a caddy-re, én bizonyos Latitude-oknál olvastam ilyet. Nézz utána a konkrét gépnek, illetve figyelj a vastagságra (9,5 vagy 12,7mm)
-
426os
őstag
Az a 2 szál elég nagy difi, plusz az sem elhanyagolható, hogy a ventinél lévő hűtőborda is rézből van, így sokkal hatékonyabban átadja a hőt, mint a pavilion alu bordázata. Utóbbiról ordít a spórolás.
Nekem a munkahelyi gépem egy t420 i5-ös procival és még sohasem hallottam a venti hangját. Ellenben volt Hp gépem (hp 625 amd p560 cpu+hd4250 kombóval), igaz kicsit butább heatsink-el, mint a pavilioné, de egyfolytában süvített a venti, 2 éves korára a gázt is kinyomta magából a heatsink, annyira szarok voltak azok a csövek (a pavilioné is hasonló kivitelűnek tűnik, csak két csővel). Persze a a gázelszökés annyira azért nem jellemző, de megeshet, ha szarul zárják le a végét a nagy spórolásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest