- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
Igen, közben már én is megtaláltam, hogy a 90%os, azaz a többségi tulajdonos és a közös brand lett volna a cél.
Ennek fényében elég okos húzás a mobilnet, hiszen ha valaki ezzel nincs tisztában (és az átlagember nincs) és tegyük fel, hogy mobilnetet akar, de a nagy T-t valamiért alapból kihúzza a listáról, mert mondjuk nem tetszik neki a magenta, akkor lehet, hogy még mindig el tudja adni ugyanaz, ugyanazt, más néven
Okos, lehet ma már annyira nem bánják ama ominózus GVH döntést.
-
aXXon
őstag
A Magyar Telekom nemrég dolgozta ki nagykereskedelmi mobilinternetes ajánlatait, a Vidanet – melynek egyébként az egykori monopolszolgáltató az egyik tulajdonosa – a hazai piacon elsőként kötött szerződést ezek értékesítésére.
Ezt a mondatot jól értelmezem, hogy a Vidanet egyik tulajdonosa a Magyar Telekom, egykori nevén Matáv?
-
Jó dolog végre valami okos ötlet a vidanettől.
-
Nem lenne rossz ötlet egy ilyen távközlési céget alapítani, és internetet szolgáltatni...
-
Igazán örömteli a hír. A vezetékes internetszolgáltatók között kb. olyan közepes a sebesség/ár arányt tekintve. Nálunk mondjuk sok választási lehetőség az nincs, max. még T-s net, de az is a Vidaneten keresztül. Illetve szerintem azt már nem is nagyon értékesítik mióta saját szolgáltatásuk van. De árban azért kicsit jobbak náluk, úgyhogy nem is baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged