- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
Átestem egy mobilcserén, ha érdekel valakit, a másik topicban leírtam.
-
Dáin
csendes tag
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Használt mobilt nem szeretnék, csak vésztervként, a használt cucc pont ugyanazokat a kockázatokat hordozza, mint a netes rendelés Kínából, azazhogy zsákbamacska, számomra mindenképpen.
A refurbished cuccok dettó ugyanez. 100-20=80.000 forintért egy MM-ból, vagy Edigitaltól (aminek van saját boltja, és nem csak egy hely a messzeségben, vagy egy csupasz e-mail cím)
És igen, Poco X3 Pro-t szeretnék, szerintem ár/értékben nem nagyon találok most külömbet
-
[link] Lap alján vannak útmutatók leírások.
-
Csak annyi az egész:
-Volt használva mobilhálózaton >>> IMEI-je rögzítve az időszakban?
Igen/nem
-2-3g-s?
Igen/nemEgyébként meg van lehetőség külön egyeztetésre is, ha valamiért nem menne, a szolgáltatóknál + az előreg is segíthet majd 14. után.
#13 Samus És az csak alapból már létezik, mert miért is ne...
-
janeszgol
félisten
Bocsi, érthető. Én is voltam (és ki tudja leszek-e még, bármikor lehetséges ma Magyarországon) olyan helyzetben, amikor ennyire számított egy húszas. Most is számít, nem arról van szó. Én a telefon árához képest mondtam azt a nem számít dolgot.
Használtan esetleg? Vagy az Emag újra csomagolt ajánlatai között rendszeresen van Poco X3 Pro. (Bár te a simát írtad.)
-
Egyéni előfizetés a feltöltőkártyás konstrukció is. Tehát akkor hámozom ki az infókat, akkor:
-a készüléket használni kellett bármelyik magyar mobilszolgálatató hálózatán 2021. július 1. – 2021. december 31. között (legalább), ha nem volt mellé net, az sem feltétel, tehát elég lehetett egyetlen hívás is.
-a fentiekből adódik, hogy érvényes SIM kártya is kell a készülékbe
-szerintem a kártyafüggetlen készülék nem kizáró ok, ugyanúgy van IMEI száma, amit a szolgáltató azonosítani tud.Így belegondolva, mekkora LOG fájlok lehetnek az egyes szolgáltatóknál, akárcsak naponta is, mikor minden hívásról egy rakás adatot kell tárolni...
-
Dáin
csendes tag
Igen, én használni szeretném, jól mondja Top cat.
Számomra kockázatot csökkent az az összeg. Nekem nincs sok pénzem, telefonra különösen nem, és sem a nemzetközi rendelés nem biztonságos 100%-ban, sem pedig a garancia esetleges érvényesíthetősége.
Tudom, a fórum kemény magja számára, akik ide hozzászólásokat írnak a fenti szempontok aggodalmaskodónak tűnhetnek, de ez az akció a hozzám hasonló egyszerű, egységsugarú felhasználók számára jó dolog, és hasznos.
Nektek nem sok pénz az a 20.000, nekem igen, és akkor meg lesz oldva egy ár/értékben jó telefon kérdése a következő öt évre, mint amit az elődje kiszolgál(t) remélhetően.
-
-
MPM
tag
Van ilyen feltétel is:
SIM kártyával rendelkező hanghívásra is alkalmas mobilkészülék, amelyhez valamely
magyarországi mobiltelefon-szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál (a továbbiakban: Szolgáltató) egyéni előfizetés kapcsolódik, és olyan állapotban van, amely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI szám megállapításra kerülhessen (a mobilkészülék működőképes)
Ez azt jelenti, hogy a feltöltőkártyás, független készülékeket se lehet cserélni?
A rászorulóknak kétlem, hogy előfizetésük lenne... -
janeszgol
félisten
Ha egy adott idoszakban aktivan hasznaltad.
Az en messenger + email olvasos telom mar 3 eve egy Alcatel Pop C1 (a merete miatt, otthon mast hasznalok wifin). Mobilneten.
Lehet hogy bekerulhetek a programba vele, de nem tartom fairnek, plusz buntetest sem szeretnek.
Gondolom, hogy sok visszaeles lesz (majd a HA-n, vateran stb megtalaljuk ezeket), es a program otletgazdait nem erdekli, de tartom magam ehhez. -
Top cat
addikt
2021. július 1. – 2021. december 31. közti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G
hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) a lecserélni kívánt hanghívásra is alkalmas mobilkészülékkel igazolható (IMEI számmal beazonosított) módon 3G vagy 2G hang- és/vagy adatforgalmat bonyolítottak.
Ha a fiókban volt tárolva akkor nem. Pedig nekem van egy régi sunyi ericsson, amit lecserélnék. -
Bármilyen régi készüléket bevihetek, amit a fiók aljából túrtam elő, és beválthatom úgymond (IMEI-t ellenőriznek, gondolom mindegy, csak letiltott ne legyen)? Töltőt is kell mellé vinnem? Nem igazán olvastam erről pontos információkat. A másik kérdés, hogy ez nem-e okoz majd áremelkedést az alsóbb szegmensben...
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha raszoruloknak akarnak segiteni, a 120k huf nagyon magas limit. Valoszinuleg ez is a valasztasi koltsegvetesbol megy. Az kulon lol, hogy pont a legszegenyebb 2G-s telokat hasznalokat soroljak hatra, nyugdijas, idosebb nyomogombos telefonokat hasznalokat es ahogy olvastam, nekik mar lehet hogy nem is jut penz a cserere, ha a 3G-s cserebol mar nem marad eleg penz.
-
Dáin
csendes tag
Arra gondoltam, hogy most lesz itt a pillanat, hogy szépen, magyar garanciával, kockázatok nélkül vegyek egy Poco X3-at ugyanannyiért, mint a goboo-ról.
Szerintem kábé erre használható az egész akció, az a 20e forint pont a kínai és a magyar webshop ára közti különbözet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest