- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dáin
csendes tag
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Használt mobilt nem szeretnék, csak vésztervként, a használt cucc pont ugyanazokat a kockázatokat hordozza, mint a netes rendelés Kínából, azazhogy zsákbamacska, számomra mindenképpen.
A refurbished cuccok dettó ugyanez. 100-20=80.000 forintért egy MM-ból, vagy Edigitaltól (aminek van saját boltja, és nem csak egy hely a messzeségben, vagy egy csupasz e-mail cím)
És igen, Poco X3 Pro-t szeretnék, szerintem ár/értékben nem nagyon találok most külömbet
-
Dáin
csendes tag
Igen, én használni szeretném, jól mondja Top cat.
Számomra kockázatot csökkent az az összeg. Nekem nincs sok pénzem, telefonra különösen nem, és sem a nemzetközi rendelés nem biztonságos 100%-ban, sem pedig a garancia esetleges érvényesíthetősége.
Tudom, a fórum kemény magja számára, akik ide hozzászólásokat írnak a fenti szempontok aggodalmaskodónak tűnhetnek, de ez az akció a hozzám hasonló egyszerű, egységsugarú felhasználók számára jó dolog, és hasznos.
Nektek nem sok pénz az a 20.000, nekem igen, és akkor meg lesz oldva egy ár/értékben jó telefon kérdése a következő öt évre, mint amit az elődje kiszolgál(t) remélhetően.
-
Dáin
csendes tag
Arra gondoltam, hogy most lesz itt a pillanat, hogy szépen, magyar garanciával, kockázatok nélkül vegyek egy Poco X3-at ugyanannyiért, mint a goboo-ról.
Szerintem kábé erre használható az egész akció, az a 20e forint pont a kínai és a magyar webshop ára közti különbözet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest