Hirdetés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarli85
aktív tag
válasz WhiteWalker #21 üzenetére
Nemtudom miert mondod, az idei csucs telefonok kozul pl az s6 nagyon jo kepet csinal, nappal a fénykèpezőgèp se csinal sokkal jobbat. Még az S3 se rossz.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
Luperator
tag
Örülök, hogy van egészséges kritika azért itt egy-két emberben. Nem tudom a kritikusok hogy oldanának meg az 5"-os kijelző körüli telefon formatervét, szerintem sok alternatíva nincs. A Sony egy stílust képvisel amit valljuk be, kell valakinek és szerintem jól csinálja. Engem a belbecs jobban érdekel, mint az hogy ugyanúgy néz ki majdnem mint az előző széria. Szeretem a sonykat, a samsung is marhára tetszik, pénzem meg valószínűleg kínai telefonra lesz mert az árakat viszont túlzónak tartom már sajnos.
-
Tomi_Ohl
veterán
+1
Sokan erősen túloznak.És nem hogy nem érdekelt, hanem most értem oda, hogy egyáltalán felnézzek a hírek közé... Meg szeretném nézni, de mostanában valahogy nincs időm...
kdavid94 de még az általad linkelt hsz is emlékeztet valamire.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
dejvid8
őstag
Egyébként ez a "Van ujj a nap alatt" cím emlékeztet valamire...
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
TTommi
aktív tag
Háát, mire a Z2-t áprilisban cserélni szándékozom, addigra biztosan nagy dilemmát fog okozni, hogy ez, vagy a Z6. A Z2-vel nagyon elégedett vagyok, úgy tűnik, ha Z5 lesz, azzal is meg leszek elégedve Köszi a bemutatót!
SXZ2 és SXZ5c
-
Enci1983
senior tag
Még az hogy mennyi embert érdekelt, de mennyi hozzá nem értő kommentelő..... Össze vissza olvassátok a fórumokat de személyes tapasztalat a holdon ugye. Egyforma évek óta, meg minden héten új modell? Inkább hallgassatok, bár megnézném milyen mobillal rendelkeznek ezek a nagyon intelligens hozzászólók.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
SmikOne
tag
Tényleg régen a HTC one címe volt ez kicsit másképp... Hol a Z4?
Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Injun
senior tag
Jó sok embert érdekelt ez a remekmű
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást.
-
Urna
tag
Boot időt tudsz mutatni?
S10 + Galaxy Watch 3
-
Hunt3r22
őstag
Huawei G8-ról lesz teszt?
Xr
-
Daniel0520
csendes tag
Milyen gyorsan indul el a kamera?
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi Bone123.
-
Fejvadi
nagyúr
Témázási lehetőség van?
-
isti215
tag
A wifi érzékenysége mennyire jó?
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
Urna
tag
Kép és hang rendben
S10 + Galaxy Watch 3
-
Daniel0520
csendes tag
Kép és hang rendben.
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN !!
-
isti215
tag
válasz bakosszabolc #25 üzenetére
Tényleg azért volt nekem ilyen ismerős ez a cím.
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
bakosszabolc
tag
Anno HTC One m7 mondat volt ez csak kicsit másképp 😋
Simply Clever.:D > NOKIA E75, E52 / NOKIA Lumia800 / HTC One M7 / HTC 10 / Huawei P20Pro
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsian várom a bemutatót.
-
Urna
tag
Esetleg tudtok majd összehasonlításként egy régebbi Z-t, netán az eredetit (vagy ha még nálatok van a Comapctot) vagy mondjuk egy S6-ot mellé tenni?
A méretek miatt kérdezem csakS10 + Galaxy Watch 3
-
musicryder
tag
A kamerákat tekintve azért én is kíváncsi lennék, hogy a Sony hogy tudja ennyire elrontani... Még emlékszem a régi K750re illetve az utána jövő K szériákra... Rendre verték a konkurenseket kamerákban erre most meg elvesznek a középmezőnyben...
Bár mikor telefont veszek pont a kamera az utolsó szempont számomra, mivel a mostani telefonommal is kb 20 képet ha csináltam, a lassan másfél éve alatt...
Ha annyira fényképmániás lennék én is akkor tuti egy rendes fényképezőt használnék és nem a telefonommal majomkodnék... Viszont abban is igaza van egyeseknek, hogy az plusz cucc amit cipelni kell, de lassan a telefonok már akkorák lesznek, hogy a zsebünkbe bele se férnek és az öv/oldaltáskákba meg simán elfér még az a szerencsétlen kamera is...Na mindegy... kíváncsi leszek, hogy ez a Sony mennyire lesz összerakva, mert pl a bekapcsoló gomb számomra baromira bejön az elődökhöz képest...
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
atikó
őstag
Én tovébbra is azt vallom, hogy aki fotózni akar az vegyen egy normális bridge gépet, de szerintem a LG G4 és a V10 az jobb képet lő, esetleg még a Lenovo vibe shot is szóba jóhet, a Sony meg nem olyan gyagya, hogy saját kompakt és bridge gépeinek állítson ellenséget, egy mobilban sosem lesz jó kamera szerintem.
-
FATtila78
tag
Tehát negyedmillió forintért végre hozni fogják a Galaxy S3 kamera minőségét 2015-ben? 5 generációnyi horrorkamera után 6.jára csak sikerül most nekik
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
-
leslien
nagyúr
válasz FATtila78 #15 üzenetére
azért most a Z5 belső változott és nem kicsit pl kamera...
Tehát negyedmillió forintért végre hozni fogják a Galaxy S3
azért kíváncsi lennék a tekitetedre Galaxy S3vs Z5 kamera
D betű biztos h a homlokodon lenne..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
*Mukeey*
addikt
Jajj már megint egy Sony...ezek hetente dobnak ki új mobilt ugyanazzal a kinézettel😩
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
törölt tag
válasz #15419392 #10 üzenetére
Nyilván, csak ezt minden telefonnál el lehetne mondani, egy frissen bemutatott csúcskészülék mindig többe kerül, mint amit fél éve lehet kapni. Mellesleg Expansys-nál 218k a Z5 már most.
Nézd meg mire válaszoltam eredetileg: "Galaxy S6 kapható 200 körül, erre jönnek ilyen 250,000 forintos telefonokkal. Hogy akarnak így piacot szerezni?". Egy fél éves telefon árához kéne igazítaniuk a frissen bemutatott csúcskészüléküket? Nem fair összehasonlítás.
Most még nem ér ennyit, de hónapok alatt eshet annyit az ára, hogy megérje valakinek. Én személy akkor is rohadt drágának tartanám, ha 170k-ra esne az ára, amikor 120-130-ért Huwaei P8, Honor 7, LG G4-eket lehet kapni, nekem nem ér annyi felárat egyik telefon sem.
[ Szerkesztve ]
-
Ikarus1984
újonc
Jelenleg egy S6 edge+ és egy Note4 van a birtokomban...de sztem a Note4 bőven többet tud mint az S6edge+ . Kiváncsi leszek a Z5 mit produkál.
-
kbyte1024
veterán
Ezt se lehet lassan nyomonkövetni. Frankon megèrdemlik a piacvesztèst.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Crafter32
őstag
Van értelme telefont cserélni évente, esetleg félévente?
Egyszer kíváncsi lennék egy tartóssági tesztre is. 1 csúcs készüléknek mennyire esik az ára, tényleg elfárad-e benne az android vagy tévhit, napi használat mellett mennyit romlik az aksi élettartama stb... -
moleculez
veterán
Ennyibe kerül a zászlóshajó mindenhol. Hogy mit kínál az más kérdés. Ha valaki, hát én nem vagyok Samsung fan, de inkább egy Note4.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
Galaxy S6 kapható 200 körül, erre jönnek ilyen 250,000 forintos telefonokkal. Hogy akarnak így piacot szerezni?
-
leslien
nagyúr
kíváncsi vagyok főleg a kamerája h működik a M5 hoz képest...
kérdés h ua a sensort kapta? vmi program kéne..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile 2
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest