- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz TheBikerider #96 üzenetére
"Túl drága" +1
Ha ennyi baja lenne, akkor azt mondom, hogy nincs elveszve a világ, mert az iPhone-okat is veszik, pedig az se olcsó. De szerintem ez az 1:1 tepsi kijelző és ennél fogva a telefon egy otromba batár nagy valami. Fura, szokatlan, már-már bántja a szemem ahogy a kinéz. Az OS jó lett. -
sasa134
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Na erről lemaradtam, de a felvételt most nézem meg.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
icezozo
addikt
-
veterán
Túl drága és annyira nem jó.
HARLEY-DAVIDSON
-
Stimpy001
aktív tag
Köszi a választ
-
kovike
tag
meg kell nyitni 8at
Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
Stimpy001
aktív tag
Ez már szines kijelzős?
-
werbed
csendes tag
Mennyire vastag?
-
werbed
csendes tag
Hivatalosan mikor lesz? És mennyi?
-
malnabokor
senior tag
Főképernyőn az alkalmazások átméretezését próbáltátok? (mintha csempék lennének)
match123: itt ezen a videón [link] 2:30-nél látható, hogyan működik
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
werbed
csendes tag
Lesz még CSAK érintős Blackberry?? (legalábbis csak pletykaszinten)
-
Ondodo
csendes tag
Hali!
Azt nem tudjátok véletlen, hogy Z10-re és Z30-ra hivatalosan jön-e és ha igen, mikor 10.3-as frissítés?
Köcce előre is!
-
kovike
tag
Anyaghasználatra vagyok kíváncsi.
Produkál bármilyen lassulást, bugot, fagyást?Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
match123
tag
válasz malnabokor #75 üzenetére
Tehát ha be akarom írni pl hogy makkoshotyka, és az első K betűnél első találatra kidobja a szót, akkor ha felfelé húzom a K betűről a kezem, akkor honnan fogja tudni, hogy az első makkoshotyka szót kell bedobni, vagy a 3. ötletét, a makkoskeresztes (ilyen hely nem tudom van e)?
-
veterán
Nem tetszik.Inkább a z10 külsőbe ezt a hardvert.
HARLEY-DAVIDSON
-
janeszgol
félisten
Farmerben nem fér el? Ehhez öltöny kell. Vagy mackónadrág. (Láttatok már merciból mackóban kikászálódó kisebbséget?)
Ahogy nézem, ez a billentyűzetes kezelés (törlés az előbb 12:30 körül, meg a görgetés) fantasztikus. Újdonság és szerintem baromi klassz.
Ahogy elnéztem csak fém és műanyag van a telefonon. Legalább nem kopik szét, mint az régi BB-k.
-
Bukta01
csendes tag
1:1-es képarány Instagram-ra tökéletes. Ott ugyanis, ilyen a képek méretarány.
-
Crydan
senior tag
Multitasking mellett, mennyi app után kezd érezhetően lassulni?
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
match123
tag
Ez a felfelé swype-olós prediktív szövegbevitel hogy működik? Melyik szót helyettesíti be a 3 felajánlottból?
-
bok92
addikt
A Blend már elérhető ipadra, és android tabletokra is.
Off: egyébként ipad air 2 teszt mikor lesz?
[ Szerkesztve ]
-
kovike
tag
Végre!
KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
Crydan
senior tag
Terhelésre mennyire melegszik?
-
félisten
Talán este meg tudom nézni, de majd W10-zel is jöhetne hasonló teló!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Crydan
senior tag
Tiszta Nokia N900 érzése van ennek a QWERTY-nek
-
Sterilzona
senior tag
Bone.
Beszédeddel minden oké. De! Ne izegj-mozogj már annyit -
jacis
nagyúr
Mikor indulunk? Nálam semmi nincs még...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Thaaleum
aktív tag
kép, hang oké.
Jó a szemüveged Bocha!„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
Yasuo
aktív tag
Kép, hang OK!
-
nagyúr
Cuppanjatok rá! Csatornára már kiajánlottam!
Nagyon várjuk!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
galaxys80
veterán
Nagyon örülök ennek az adásnak. Elsősorban azért, mert remélem ezután már nem kell úton-útfélen azt olvasnom, hogy az Apple és a Samu pénzeli az oldalt és elnyomják szegény BB-t.
A telefon egyébként szerintem továbbra is iszonyat ronda. -
Legendd
senior tag
Mindjárt kezdődik. pár perc.
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
sasa134
addikt
Amúgy aki anno lemaradt róla, itt a BlackBerry Passport launch event videó : [link]
John Chen bácsi formában
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Воланд
titán
válasz dreamdancer #48 üzenetére
majd megveszi a foxconn.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Csapoati
nagyúr
válasz kbyte1024 #34 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek a tesztre, mert a fanok szerint innováció terén ez kb. a 21. század kereke. Na meg aztán rétegmodell, amit ugye az intelligens bizniszmenek vesznek, a többi 1 milliárd okostelefon-vásárló szöghülye az egészhez és csak 10 fingós appot, meg a Facebookot telepíti a tepsijére. A forma meg olyan, amilyen, a fanoknak akkor is tetszene, ha csokinyuszi-formájú lenne olyan indokkal, hogy a füleinél kiválóan elfér egymás mellett két Excel-oszlop, alul pedig ahol kiszélesedik, akár 3 is!!4!
De ez mind csak vicc, tényleg innovatívnak tűnik a cucc, a forma meg hát nekem kemény gyomros, de nyilván ez csak egy vélemény. Sokaknál pedig a forma másodlagos a funkcionalitás mögött (teljes joggal).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Giorgio1313
aktív tag
Vegre!!!Nagyon vartam!Es foleg mert tudom hogy mobilarenas sracok is szeretik bb10et
-
dreamdancer
őstag
Lehet, hogy meg tudnak kapaszkodni a vállalati szolgáltatásokkal, de a zsugorításnak pont az a gárda esett áldozatul, akik az újabb telefongenerációt fejlesztették volna. Lehet, hogy mint cég, megmaradnak, de évi 8 millió eladott mobillal nem lehet egy komplett OS-t fenntartani böngészőstül, mailkliensestül stb stb. Szóval a készülkgyártásnak már nincs sok hátra, minden arrafelé mutat, hogy valamilyen módon felhagyjanak vele.
Nem a lényeg a fontos.
-
veterán
Nem szeretem a BlackBerryt
duree54
-
sasa134
addikt
De csak nem döglik meg a nyomorult, sőt, úgy tűnik nyereséges negyedév jön. A BlackBerry köszöni az aggódàst, de nem tervezi, hogy kimuljon. Az elmúlt másfél évben kiadott egy Z10-et, Q5-öt, Q10-et, Z30-at, Z3-at, a Passportot meg 2 Porsche Design telefont, kb negyed évente jött nagyobb OS frissítés, küszöbön az OS 10.3(.1), BES 12, kint a multiplatform BBM, kész a Blend, megvették a Secusmartot meg a Movirtu-t ( virtuális SIM technologia), és a 2. legnagyobb összeget költötte 2014-ben a kanadai vállalatok közül R&D-re.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Воланд
titán
az elmult idoszakban tudtak olyan kicsire zsugorodni, hogy ez a gyenge teljesitmeny is eleg legyen a tuleleshez. a keszulekeladasok egyre kevesbe szamitanak a bevetelt illetoen (emiatt nem is lesz kitores az alkalmazasokat illetoen), a vallalati szferaban meg meg tudjak magukat tartani.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
wortz
tag
Nem tudom, hogy én a kisebbség vagyok, vagy a többség, de nekem nagyon nem jön ez be. Nagyon jó OS-nek tartom a BB OS10-et (ha eltekintünk a gyér appstortól talán A legjobb OS), de egyre kevésbé hiszek a BB sikeres feltámadásában. Elszúrják a készülékeket, elszúrják az árazást, nincs választék, nem fejlődik kellő ütemben az Appstore. Sajnálom őket, de a magam részéről már készítem az ásót.
Ne legyen igazam. Sokkal jobb OS, mint a WP, mégis, lassan már mérhetetlen a piaci részesedésük. -
Garada
őstag
Vörösben királyul néz ki, csak sajnos nem az én világom ez a telefon, azért a vélemények mindenképp érdekelnek.
-
razzorr
őstag
Egyszerűen gyönyörű!!!
-
embe
nagyúr
Na ez az adás azon ritka adások egyike lesz, amit nagyon várok. Bár tudom, hogy nem lesz ilyen telóm - sajna az ára miatt.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
exelsior1
senior tag
Gsmarenán nézegettem a tesztet, elég érdekesnek tűnik, megkockáztatom, izgalmasnak is De a 90mm-es szélesség az valami elképesztő, egy Note 4 pl 78 mm széles csak és sokkal nem hosszabb (25 mm, azt észre sem venni). Kíváncsi leszek az android appok mit szólnak az 1:1-es kijelzőhöz
Galaxy S10
-
Воланд
titán
de akkor ugye ezek utan nem fogod telesirni a bb topicokat, hogy ha esetleg a keszulek le lesz szolva az ma tesztjeben?
-
Juliuska
senior tag
hmm...
még másfél óra... de lassan telik az időÉlj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
-=MrLF=-
senior tag
Jól néz ki ez a telefon, az adást majd utólag megnézem!
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
DaNaD
csendes tag
Na végre!!!!!!!!!!
-
-
kolosanyi
veterán
Na ez érdekes.
-
Koczó93
őstag
Jól néz ki! kíváncsi vagyok rá.
-
Fr0z3n
őstag
Juhtyúkra mehet az adás, nagyon várom! Kínozzátok meg valami hardcore droid játékkal is.
-
Medocsabi
addikt
Ez igazán mutatós lett
-
jacis
nagyúr
Ezzzzzzzzzz azzzzzzzzzzzz
Erre várok hetek óta
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Kétkezes telefon? Telefonáláskor nem zavaró a szélessége?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
domel
tag
Ami jó a BlackBerry-ben (Q5)
Elmarkolhatom a billentyüzeténél fogva, és nem kell félni, hogy belenyúlok a képernyőbe.
Csinálhatok álló telefonnal fekvő videót (akkor is, ha 16:9-re van állítva)
Kitapinthatók a gombok lenyomás előtt (üveg felületen ugyanez nagyobb odafigyelést igényel, mert ott a megérintés egyenlő a lenyomással)
...a rossz tulajdonságát most nem firtatom -
fornettisuti
veterán
Telefonáláskori beszélgetési hangminőség?
Blackberry Classic-ról mi a legfrisebb infó?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
huszar90
aktív tag
Végre nem egy tucat telefon.
-
Ati1979
veterán
Érdekel ez telefon. Az adást nem tudom megnézni, de majd utólag.
-
Szatyor95
senior tag
Na erre kíváncsi vagyok. Nekem az Android után a BB OS tetszik a legjobban, ha meg e mellé össze tudnak hozni egy kellemes telefont, lehet még megfontolom legközelebb.
Nyugodj békében Integra!
-
Probber
őstag
Ezt már nagyon vártam!
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
metaboy
tag
kép és hang ok!
Viccet félretéve- tényleg egész izgalmas ez a modell..
Ha valamiért, hát ezért kipróbálnám (újra) a BB-t
-
eventus
veterán
600.000 darabot már eladtak belőle
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
veterán
-
dreamdancer
őstag
Remélem, lesz olyan izgalmas, mint egy Samsung Galaxy Trend 2 Plus DuoS,,,
Amire kíváncsi lennék:
- mennyire akadályoz a billentyúzet a kijelző elérésében
- az extrém szélesség mennyire rak oda az ergonómiának
- hogy áll a BB az 1:1 arányú kijelzőre optimalizált 3rd party appokkalNem a lényeg a fontos.
-
Thaaleum
aktív tag
Várós az adás!
Két kérdésem lenne: hol lehet majd kapni (szolgáltatói kínálat?) és hogy mennyire jó az ergonómia, milyen zsebben hordani?
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Gzolo
senior tag
Volt Z10 tulajként nagyon várom!
-
Yasuo
aktív tag
Elég jónak tűnik!! Várjuk!
-
Márko88
aktív tag
érdekes lesz, nézős adás..
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
A 2. Vesztes
senior tag
Ájeeeee! Ez igazi érdekesség lesz, szép volt fijjúúk!!
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
babkukta
senior tag
Aaaaaz igen!!!
Üdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest