Mobilarena TV: Utazás egy új dimenzióba

Van elvámolnivaló? Készítsék elő útlevelüket Passportjukat. Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy mai adásunk során a BlackBerry legújabb készülékét fogjuk tesztelni. A 4,5 hüvelykes kijelző 1:1-es képarányú, felbontása pedig 1440 x 1440 pixel, így a 453 ppi-s képsűrűség elég megnyerőnek mondható. A masina hardveresen is sokat fejlődött, a belső erőforrásért immár a Snapdragon 801 SoC felel, a 2,26 GHz-re skálázott négymagos processzor mellett 3 GB RAM és microSD kártyával bővíthető 32 GB-os belső tárhely került beépítésre. A kamera 13 megapixeles, az akkumulátor pedig 3450 mAh kapacitású, nem véletlen, hogy a BlackBerry nagyon hosszú üzemidőt ígér. Említést érdemel még a ráncfelvarráson átesett BlackBerry OS 10.3, melynek újdonságai szintén az adás tárgyát képezi.

A műsort a szokásos időpontban; 18 órakor kezdjük, igyekszünk minden új funkciót, így az érintésérzékeny QWERTY gombsort is tüzetesebben bemutatni.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: mindent vagy semmit

    A hazánkban nemrég mobiljaival is bemutatkozó Lenovo ütős phabletet tett le az asztalra, az alumínium házas Vibe Z2 Próval este 6 órakor pedig olvasóink is megismerkedhetnek.

  • Mobilarena TV: távol-keleti Hős

    Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel csúcskategóriás óriástelefonjának a folytatása, a One Touch Hero 2, amivel ma este 6 órakor nézőink is megismerkedhetnek.

  • Mobilarena TV: Eye, vagy lő a mamám!

    Ellátogatott hozzánk a HTC Desire Eye, amelynek különlegessége, a 13 megapixeles hát- ÉS előlapi kamera talán az idei One alapmegoldása lesz. Adás este 6 órakor.

  • Mobilarena TV: áram-erősség

    Mai adásunkban a Lenovo P70-nel foglalkozunk, mely 64 bites, nyolcmagos processzort és HD kijelzőt kapott, de a fő attrakció egyértelműen a 4000 mAh-s akkumulátor.

Előzmények

  • BlackBerry Z3 - Ázsiára szabva

    Kedvező áron debütál a kanadaiak legújabb BB10-es készüléke, amelynek kijelzőméretét egyértelműen az ázsiai országok preferenciájára szabták.

  • BlackBerry Z30 - nem csak nőtt

    Egy kicsit későn került piacra a kanadaiak csúcskészüléke, melyre azonban nem csak az 5 hüvelykes Super AMOLED kijelző miatt érdemes egy pillantást vetni.

  • BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít

    A kanadaiak gyönyörűen összerakott újdonsága úgy tud teljes értékű okostelefon lenni, hogy nem hiányoznak róla a fizikai gombok sem.