- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Nem is baj, hogy sokáig tesztelik, legalább nem lesz majd az, hogy "jajj hát ennyi nap alatt ki se lehet ismerni" stb. a cikkel elégedetlenkedőknél.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
legiaap
félisten
válasz turbulencia8 #183 üzenetére
Bakker a tv adás után általában pár nap és jön a teszt. Fura, hogy most ennyit kell várni.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Teszt mikor jön?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
ha mar investor day:
"The company now expects services revenue for the full fiscal year 2016, which ends March 2016, of $800 million, a 50% decline from the anticipated fiscal year 2015 total of $1.6 billion. The consensus estimate for BlackBerry's total full-year 2016 revenue is $3.78 billion, almost flat year-over-year.
BlackBerry's services revenue has been declining and reached 46% of total revenue in the quarter ended in August, down from 54% in the same quarter one year earlier." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Csapoati
nagyúr
Ezt nekem nem kell ecsetelni egy tech-fórumon. De mi vagyunk a kisebbség, ez a helyzet. Még csak az életkor sem számít annyira, az ismerőseimnek is szinte mindig én nézek körbe, ha telefont vagy akármilyen más technikai eszközt akarnak venni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-igu-
addikt
válasz Csapoati #175 üzenetére
Magam is a kisebbseghez tartozom ezek szerint, meg a hajszaritot is lekaderezem, nemhogy egy telefont. Utolso nagy olvasgatasom erosito/hangfal dolgaban volt, kozel 3het kellett az eredmenyhez. Viszont nem is bantam meg. Muszaki cikkek kapcsan nem feltetlenul kifizetodo "kilokenyer modjara" vasarolni.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
-
Polllen
nagyúr
Egy z10 upgrade-re én is vevő lennék. Jobb kamerával, mert kb. az volt az egyetlen, ami nem tetszett. (meg az akadozó spotify, bár azóta deezer-t használok)
Na jó, meg a formán is lehetne kicsit csiszolni, hogy az élek ne vágjanak annyira...
eventus
"nem mindenkinek akarunk gyártani telefont" Innentől kezdve nem kellene megsértődni azon, ha valakit nem érdekel. Aki ilyet akar venni, utána olvas.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
rsay
csendes tag
szemüveged honnan rendelted? üdv.
-
kovike
tag
Hát van azért néhány BlackBerryvel foglalkozó nagy külföldi hiteles és nagy "hírportál"...
CrackBerry, N4BB, Berryflow stb. stb. stb.Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
Legendd
senior tag
Tény. Bár úgy gondolom, rám és Bochára sem vonatkozik ez. Egyébként sajnos a legtöbb külföldi oldalon nincs hír, amiből lehetne dolgozni, pedig én aztán nem félek megírni, ma is ez volt a téma a Gazdasági Rádióban, a Passportról beszélgettünk a második blokkban.
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
eventus
veterán
Akkor miért nincs több hír? Chen, azt nyilatkozta, hogy "nem mindenkinek akarunk gyártani telefont" - így csak az veszi meg, akinek tényleg szüksége van. Hányan veszik? Eddig 600.000 kelt el
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Legendd
senior tag
Igen, valószínűleg ezért használ Bocha Z30-at, ezért szeretem a BB-t, és ezért ajánlok 50 ezer forint alatt Z10-et is többek között. Szerencsére jól látod, mit szeretünk persze lehet ez az adásból nem jött le, de hidd el, senki sincs a BB ellen, sőt, kimondottan szeretem sok szolgáltatásukat, amit még mindig nem kapok meg az Androidnál. De lemaradtak, mármint a Passport is jó, de hányan fogják venni? Lenne egy Z10 upgrade kis hardverújítással, de ekkora (viszont) IPS panellel, jobb akkuval, kellemes árral és máris vinnék, én legalábbis tuti.
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Csapoati
nagyúr
Ugyan, sírni, nyavalyogni meg fikázni sokkal könnyebb. Meg amúgy is zseniális a műsor itt (nem a MA tv adás, azt majd csak most nézem meg), még jobb is, mint amit vártam.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
BBM Meetings elérhető. Pàr sort megérdemelne.. Nem egy 86. ugyanolyan programról van szó. BES12 is. Ma lesz egy nagy BlackBerry esemény, több fontos infóval. Pl: Chen nyilatkozta: a BlackBerry túlélte es nem csődöl be!
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz gepardlacee #153 üzenetére
Alig gyárt valaki még qwerty telefont. Ha meg igen, akkor sem a magasabb kategóriában, így olcsóbb telefon esetén nem lesz érintős fizikai billentyűzet.
-
eventus
veterán
válasz galaxys80 #151 üzenetére
Te sem érted mit hiànyolunk.. Miért nincsenek BlackBerry hírek, amikor ott is történnek események? Ez egy független (remélem) mobilos oldal, így platformról hírt kell adnia, piaci részesedéstől függetlenül. Nem? Nem új ikonokat fejlesztett a cég, hogy ne lehessen kitenni, hanem "hoppà, mi van itt.. még mindig él a cég es fejleszt, nem is kis dolgokat". Élből elzárkóznak a BlackBerry elől. Teljesen új fordulatot vett a cég, megérdemli a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
gepardlacee
tag
Ez olyan tipikus "nincs mindenkinek" telefon, nekem tetszik! A legjobb meg az a touch érzékeny billentyűzet, de az vajon saját szabadalom, vagy más qwerty -s telefonokat gyártó készülékein is megjelenhet?
radioPLAY - online rádió - www.radioplay.hu
-
Cyberpunk
félisten
Kicsit megvédeném a srácokat. Nem rég kapták a készüléket, az MA TV nem teszt, ha nem egy kis bemutató! Fél óra mire elég?
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Воланд
titán
"•Híreket, cikkeket és egyéb anyagokat a news@prohardver.hu címre várunk. A konkrét hírekkel, cikkekkel kapcsolatos észrevételeiket kérjük a cikk szerzőjével megvitatni -- a fórumban!" [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kbyte1024
veterán
válasz Csapoati #135 üzenetére
Csapoati! én bííííírom a buksid meg a hozzászólásaid,olyan vagy mint én de az alattam +1-et adó kolléga(több 10 éve ismerem),2-3 nap nyomkodás után rakott össze olyan bemutatót,ami ezt a MA-s videót oda vissza veri! nem vagyok Bleki fan,sőt.....de ez valami botrányos volt.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
icezozo
addikt
az adasrol: No Comment!
http://qwankido.hu/
-
Janez0085
tag
A készülék parádés, az adás meg valami rémálom. 97** szériás curve, nem tudom, hogy stereo e de mindkét helyről szól a zene, stb...stb... Képtelen voltam végignézni.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
Crafter32
őstag
Nekem továbbra is túl nagy. Akadályozna a természetes mozgasomban. Classicra gyúrok, de szerintem nagyon sokan. A Passportra simán rá lehet írni, hogy innovatív és nem egy tömeg termék. Aki ki tudja használni a tudását nem fog jobb telefont találni.
Adás: Tényleg látszott a bizonytalanság és egy picit zavarba volt, hogy mindig az arcára emelte a kezét. (én is ilyen lennék lehet ha ennyi ember bámulna ) A részletes tesztben nem kételkedem, főleg nem előre. Nincs hibája a Passportnak és a BlackBerrynek, nincs miért lehúzni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Erre utaltam az utolso mondatommal. Az viszont irrealis elvaras, hogy legyen egy BB-szakerto munkatars, aki ilyen telokat hasznal es minden rezzenesrol tud.
-
Csapoati
nagyúr
válasz kbyte1024 #131 üzenetére
Nem láttam még az adást, de látatlanban azért annyit tennék hozzá, hogy aki BB-fan (kezdőoldal a szederszerelem.com ) és hetek óta használja, azért jóval nagyobb tapasztalattal fog rendelkezni, mint aki 2-3 napig nyomogatta hivatalból. Ráadásul a készülékvásárlók java része is "ismeretlenül" (értsd: megnézi a speciket, megnyomogatja a boltban és kész) vásárol. Az utánaolvasás dolog viszont jogos.
-
sasa134
addikt
válasz kbyte1024 #131 üzenetére
Csak egyet lehet érteni... Amatőr volt az egész, legalább jegyzetei lennének az uraknak, ha fejből nem megy, miről is akarnak beszélni. ezt felesleges volt leforgatni. Aki meg akarja ismerni a Passportot, igazi tudását, a 10.3 újdonságait, a Blendet, az nézze meg a Passport launch videót. 52-es hsz.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
kbyte1024
veterán
Hát elég összecsapott adás volt ez! Tiszta szégyen, hogy egy-két tag akinek már van ilyen telója, több és pontosabb infót tud adni,mint amit itt néztem a videóba! A készülék teszt remélem alaposabb lesz.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Cyberpunk
félisten
válasz ArthurMiller #122 üzenetére
Strava megy megnézed? Nekem az nagyon fontos app.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gara68
tag
10.3.0.908 [link] új készülék vásárlásakor bekapcsolás után rögtön ezt a frissítést ajánlja fel. Ez a jelenlegi hivatalos Passport frissítés. múlt hét csütörtök óta dédelgetem a BlackBestia-t.
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
Wiettchen
újonc
Sajnos ez az adás elég szegényes volt legalább a keynote-ot meg kellett volna nézni mielőtt beszéltek a telefonról. Rengeteg alapvető dolog maradt ki ami újítás és alapvető használati dolgok. Remélem a teszt jobban sikerül.
-
veterán
Tudomn, kovezzetek meg, de nekem ez megtetszett.
Kar, hogy nem az en kategoriam, azert szivesen kiprobalnam.Everybody lies.
-
Fejvadi
nagyúr
Érdekes, különleges, feltűnő és egyedi. Tetszik is meg nem is.
-
FazekasOS
csendes tag
Ez valami olyan, ami miatt újra érdekel a BlackBerry. Fantasztikus… Úgyérzem ezt muszáj megvennem, pedig ilyen már rég volt! (Ha az iPhone-okat nem nézzük.) Zseniális, BlackBerry! Így tovább!
-
-igu-
addikt
Sracok, tudom, hogy buzis dolog, ha sminkelik a ferfiakat, de ha ilyen fenyeket akartok hasznalni, akkor egy kis puder elferne rajtatok. Durva volt 42"-on bamulni ket fenyes plasztik muorrot...
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
ArthurMiller
senior tag
válasz kolosanyi #120 üzenetére
1 hete használom, hazudnék ha azt mondanám hogy nem voltak fenntartásaim, de nagyon megszerettem. Ami az appokat illeti, eddig elég sokat kipróbáltam, de összesen 2 nem ment. Minden más tökéletesen, villám gyorsan, teljesen jól skálázva a kijelzőre.
Más. Az adás tragikus volt. Inkább lett volna pár nappal később, sokkal több profizmussal, alaposabb készülék ismerettel. Szeretem a MA-t, a kezdetektől olvasom, de most csalódást okoztak.
-
etohun
aktív tag
Már megint lemaradtam egy olyan adásról ami érdekelt volna
-
kolosanyi
veterán
Nem bánom, hogy maradtam a WP-nél. Nem érzem úgy, hogy a nekem lényeges dolgokban ez a rendszer többet tudna, ellenben még a WP app gapjéhez képest is rossz helyzetben van. Ez a telefon egy igazi különlegesség, de nem kéne. Érdekes, szép, jó, de a mindennapokban nekem használhatatlan lenne.
-
xmaas
őstag
Kulonleges keszulek az biztos, formaja az fura picit de majd ha kilesz rakva valahova biztos megnyomokodom igazabol csak utana lehet velemenyt mondani hogy mennyire esik kezre illetve mennyire szeretheto/megszokhato vagy sem .
Eddig ebben az evben ez es a Note Edge a ket keszulek ami megmozgatta a fantaziamat illetve majd kiprobalas utan elcsabithat vasarlasra
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Végre ide is megérkezett a Passport!
-
hue2000
tag
na végre
Az élet mindig drága
-
-
sasa134
addikt
Milyen OS volt a telón? Pontos verziószàmot pliz: 10.3.0. Xxxx.?
Avanti Roma
-
Polllen
nagyúr
A funkciók még mindig nagyon jók, ez a méret meg design... Inkább hagyjuk.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
veterán
-
nagyúr
válasz TheBikerider #96 üzenetére
Ne B! Mááár!
Ez drága!!?-
Csodás westend mobil kirakatnál stíröltem a P9981-est. Erre mellém áll, két igen csórónak látszó pályakezdő fiatal pár.... a kirakatban kint lévő ifon6-ra (325ezer ft!) az mondták, hogy "igen jó árban van értékéhez képest"!
Picit át kell hangolni a jó ár, meg érték fogalmát.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
veterán
Nem használom csak láttam a tesztet és hogy Z10-zem volt,ebből indulok ki.Túlságosan nagy eltérés a rendszerben,a funkciókban nem hiszem hogy van.Ár érték arányban az teljesen rendben van,de ez nincs.Annyira nem jó,hogy ennyit érjen.Erre gondoltam.
hardline : Egyetértek.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 10
- DIGI internet
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest