- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokka0310
újonc
Helló. Vettem egy Sony Z1-et és karcos lett a kijelzőm a használattól. Szervizbe elküldte a T-mobile ahol feltünteték hogy karcolódik a Gorilla Glass üveg. Cserét kértem a kijelzője a Sony oly méltányos volt hogy azt se irták le h cseréleik-e vagy hogy mért nem cserélik, mintha a hiba ott sem lett volna. Majd minen indok és intézkedés nélkül visszaküldték. Felhívtam őket mire annyi választ kaptam hogy van rajta egy fólia ami nem karcmentes,persze ezt garanciára nem cserélik és a fóliát eltávolítani nem lehet csak érintő panel cserével. A Sony ezt komolyan gondolta??? A karcmenetes üvegre rábasztak egy olyan fóliát ami karcolódik és cserélni sem lehet...ez egy amatőr hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Műsorunk témáját a berlini hangulat és az ott bemutattott Z1 adja, mely a gyöngyörű külső és a Triluminos kijelző mellett 20,7 megapixeles kamerával operál.
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest