- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BetaBye
tag
Az lg g2 gyönyörű, de csak elölről, a hátulja az szerintem nem méltó az elejéhez. Ès hiàba lehet tőlem már akármilyen ha a hátlapja ilyen borzasztó. Sony kapcsán pedig betekintési szögről nem is beszélek inkább a fakóság tud zavaró lenni. Remélem azt hamar javítják. A kamera pedig nem értem mért csalódás, max annak lehet csalódás (szerintem) aki szóról szóra bekajálta a sajtószöveget. Az azért várható volt, hogy a lumnia 1020 at nem nyomja le.
i6+ & iPad Air
-
panpeter92
tag
válasz DeathAdder #244 üzenetére
Senkire nem eröltetem rá a véleményem. Engem konkrét példa érdekelt arra, hogy mire nem elég ez a kijelző. De köszönöm, mert megvannak a példák: 1. partyfotó mutogatás közben nem tudod a készülék fordítása nélkül megmutatni az aktuális képet. 2. Tesztábra nézegetés közben hatalmas csalódás, hogy 170 fokban nem látod a rácsozást.
Ilyen kompromisszumokat kell kötnie, annak aki ezen a készüléken gondolkozik. A kijelző fikázásán kívül sokmindent nem tudtak elmondani a srácok, ez volt az első mb videóteszt, amit néztem és hatalmasat csalódtam. Szóval nem csodálom, hogy ennyi ember szajkózza a véleményüket birka módjára látatlanban. Szerintem ilyen tesztet, az itteni fórumozók 90% össze tud rettyinteni. Nagyon szakmaiatlan volt, az ájfonos szösszenettel együtt. Az tényleg, mint egy cseresznye a tortaszeleten.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz panpeter92 #253 üzenetére
Én is már hányszor kérdeztem, hogy mi értelme a betekintési szögnek? De senkinek nem fontos, csak kell valami, amibe bele tud kötni a sok S fan. Ne foglalkozz velük. Madarak!
-
Maxentius
addikt
Ha már szemből is fakó, akkor édesmindegy a betekintési szög minősége... úgyhogy a vastag káva mellett nekem is ez a legfőbb bajom vele, remélem, majd javítják szoftveresen (amennyire a technológiai korlátok engedik).
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
wozzy
tag
Ááá pedig kűlsőre brutál ez a telefon.. de az a fakó kijelző mindent elront! Ez a triluminos kijelző is csak parasztvakítás. Ennyi pénzért ez gáz na ..
-
Danny750
őstag
válasz Danny750 #256 üzenetére
-1 meg
Am láttátok előben a kijelzőt, hogy itt fikázzàzok? Gondolom nem....
Ahogy hallgattam Bocha meg Samu pàrti , szóval nála megérthető , hogy ilyennek talàlja a kijelzőt...nekem az ips tetszik a legjobban , de samoled után durván fakó...[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
szucsy89
tag
A kijelzot ha tenyleg ilyen majd javitjak egy update-el mint a Z eseteben, bar nekem igy se lenne semmi bajom vele. Kamera nem erdekel, akit meg igen vegye meg hozza a kiegeszitot, vagy vegyen fenykepezogepet.
Nagyon zsir lett a Z1, ha 150 kore megy az ara elgondolkozom a megvetelen.
-
falijja
őstag
Hát igen ez igaz csak hát nem volt még egy olyan tesztelő sem aki egy videóban is azt mondta volna hogy ez mennyire jobb lett..csak mindíg annyi hogy ugyan olyan maradt sajnos..... de azért még én is inkább majd élőben nézem meg hátha még mindig reménykedem....sony dizájn-t akarok
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
És az mond valamit, hogy az infláció nem minden terméket ugyanúgy érint? 5 éve még 100 környékén mozogtak az aktuális csucskeszulekek. Es öt éve bizony a kerestünk nem nőtt és az elektronikai cikkek árai sem. Ez csak arról szól nyilván, hogy minél magasabb profitokat tudjanak szakítani.
Azokat nem tudom megerteni, akik a gyengébb minőségű kijelzore kompenzációkènt írják, hogy bezzeg ennek a hátlapja ilyen, a másiknak meg olyan. Feltennèm a kérdést: a kijelzot nézzük gyakrabban vagy azt a retkes hatlapot?
-
joey04
titán
tegnap mondta Bocha, hogy nem sok kedve van megírni mára a cikket. hát kezdem azt hinni tényleg nem sikerült.
-
Epsylon
aktív tag
Olvastam, hogy lesz Z1 mini.
Na, arra leszek még nagyon kíváncsi. 4,3". Biztos sikeresebb lesz, mint ezek.A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
soldier2
őstag
Azért sajnállak. Nálam van a z a nő aki rá tudna beszélni egy S4-re is LOL
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
embe
nagyúr
Hátha valaki tudja:
A kijelző teszthez használt appnak mi a neve? -
ricsike81
aktív tag
z1 minihez mit szóltok ???????????
-
Kasya
nagyúr
...operál...az...igazán elhagyhatnátok már ezt a kifejezést.
-
hurrikan
addikt
Érdekes egyébként ez a kijelző dolog.
Ha szétnéztek neten. Ahány féle teszt, annyi vélemény.
Itt MA-n lehúzták, máshol egekig magasztalták a kijelzőt. Sőt, míg itt azt mondták hogy rosszabb a kijelző mint a Z Ultra-ban, más tesztben konkrétan azt, hogy még a Z Ultra kijelzőjénél is jobb lett, pl. fényerőben, és betekintési szögben. Pedig már a Z Ultra-nak is torzítás mentes 170fokos betekintési szöge volt.Egy etsztben azt írják elmarad a Z1 az IPS-től, míg máshol azt írták veri az IPS és SLCD kijelzőket.
Tehát innentől senkinek se hiszek. Úgyis jön tartós tesztre pár héten belül, majd azt hiszem el amit látok
De remélem nem kell csalódnom benne. A Z kijelzőjében csalódtam, jól le is húztam a tesztben. A Z Ultra-ban viszont iszonyat jó kijelző volt. Simán paliban volt a One SLCD3-asával.
Sőt ahol bekapcsolt a Bravia2, ott még verte is.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #279 üzenetére
Viszont abban mindenhol egyetértenek, hogy a kamera nagyon jó
S4 Zoom-ot, Lumia 925-öt, One-t, S4-et, LG G2-t simán veri az összehasonlítások alapján.
Egyedül a Lumia 1020 az amivel kapcsolatban eltérőek a vélemények, egyik szerint a Z1 jobb, másik szerint az 1020, a harmadik szerint meg egyenrangúak.
Sajnos én a tesztre csak egy 808-as tudok majd szerezni, így a Z1 tesztemben azzal lesz majd összehasonlítva a Z1 fotója, valamint persze a One-al, és egy Sony digitális fotógéppel, aminek kb ugyan ezek a specifikáció mint a Z1 kamerájának.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
silmatauki
őstag
válasz hurrikan #280 üzenetére
"Egyedül a Lumia 1020 az amivel kapcsolatban eltérőek a vélemények, egyik szerint a Z1 jobb, másik szerint az 1020, a harmadik szerint meg egyenrangúak."
A DPReview szerkesztője szerint a 1020/808 képminősége lényegesen jobb, mint a Z1: "I think that's a fair statement." ( erre válaszolva: "Good for a phone but miles behind the Nokia 1020 and 808.")
-
Eli577
senior tag
Nagyon érdekes ez az egész történet, ami e körül a Z1 körül forog.
A kijelzőt akár melyik összehasonlításban láttam, mindenhol ugyanazt a ködösödést produkálta, mint a Z, csak kisebb mértékben. Nem nagyon látom, hogy hol lehetne ez jobb, mint a többi technológia.
A kamera megint csak egy érdekes dolog. Voltak olyan helyek, ahová a felpakolt 8 mpx-es tesztképek csak átlagosnak voltak mondhatók, de itt pl. az átlagnál jobban sikerültek, jó képek készültek Ezzel ellentétben a 20 mpx-esek annyira zajosak, hogy még a részleteket elmosó zajszűrés mellet is lehet azt látni. -
hurrikan
addikt
Egyrészt nem mindenki tud fotózni attól hogy tesztelő.
Másrészt sokan dolgoznak zsebpénzért egy-egy gyártónak, hogy az ő termékük legyen győztesnek kihozva.
Ezért mondtam hogy majd magamnak hiszekFentebb még a másik topikban linkeltem a tesztet ahol a Z1-et hozták ki győztesen a kamera tesztben még az 1020-al szemben is.
Itt pedig egy teszt ami szerint a kijelző alázza az SLCD3-at.
Egy biztos, a Z Ultra-n semmiféle ködösítés nem volt a Triluminos kijelzőn. Egy eszeveszett jó kijelző volt minden szempontból.
Kétlem hogy a Z1 sokkal roszabb lenne. De a Z-hes semmiképp nem hasonlítható a Triluminos, mert fényévekkel jobb annál.Triluminos TFT vs. BRAVIA TFT azaz Xperia Z vs. Z Ultra
azért látszik amit mondtam. Fényévekkel jobb a Triluminos. Főleg a negyedik képnél ahol éles betekintési szöget vizsgálnak.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
nekem nem tűnik roszabbnak
Z1 vs Z Ultra (egy másik oldalról)
De kihangsúlyozom, ahogy korábban is tettem
majd ha élőben látom elhiszem. Az a baj hogy olyan képet nem igazán találok sehol ahol a Z1 mondjuk akár a Z Ultra-val vagy pl a HTC One-al egy és ugyan azt a képet mutatnák.
Mindenhol csak a menü meg stb felület van. Az meg nem ugyan olyan színű a konkurens gyártóknál. Tehát egymás mellett bemutatják két telefon felületét az nem tükrözi a kijelzők közti különbségeket, csak pl ha levetítik ugyan azt a videót, vagy ugyan azt a képet jelenítik meg rajta.Várom már nagyon hogy jöjjön tesztre. De ha tényleg rosszabb lesz a kijelző mint a Z Ultra-ban akkor csalódott leszek.
[ Szerkesztve ]
-
T3ccO
csendes tag
Engem sokkal jobban idegesít, hogy az előlapon a SONY logó a fóliára van nyomtatva...
Ha elfogy a benzin, légy bunker! Ha elfogy a lőszer, légy menedék! Ha elfogy az idő, légy hős!
-
hurrikan
addikt
Tévedsz, az csak a Z-nél volt
Z1-nél és ZU-nál már nem. Legalább is a ZU-nál 100%. Mert megkarcoltam teszten, így levettem, és átettem a dobozban lévő tartalék gyári fóliát rá.
És a felirat az üvegre volt festve. Korábbi Sonykra se volt ez jellemző, egyedül a Z volt ilyen valamiért.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Eli577
senior tag
válasz hurrikan #289 üzenetére
Szemből valóban nincs sok különbség, de ha szögben nézzük ott bizony előjön. Nézd csak meg azokat a képeket, amiket a tesztben lőttek a Z1-ről (nem a kijelzők összehasonlításánál, hanem magáról a készülékről oldalról nézve). Ott nagyon jól látszódik a színtorzulás és a ködösödés.
[ Szerkesztve ]
-
T3ccO
csendes tag
válasz hurrikan #291 üzenetére
Én örülnék neki a legjobban ha igazad lenne, de akkor ezek szerint a hölgyike nem mond igazat?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iXPbq-PuqC8#t=301Most már végképp nem tudom hol van a felirat
Ha elfogy a benzin, légy bunker! Ha elfogy a lőszer, légy menedék! Ha elfogy az idő, légy hős!
-
zoleeno1
veterán
Remek adás volt, köszönjük! Nem csalódtam, azt hozta amit vártam, továbbra sem kell nekem sony... a formavilág és anyaghasználat nálam mindent vinne, de az a kijelző...
Innentől tudjuk a bb vezérigazgató nevét és telszámát
Honor Magic5 Pro
-
soldier2
őstag
válasz DeathAdder #278 üzenetére
Attól tartok ez is minőség kérdése. A premium kategóriás ott sem olcsó
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
hurrikan
addikt
Na pont ezt kérdeztem én is privátban
én viszont leszedtem. És a felirat nem jött le vele, az üveg felületén volt.
De én a HSPA verziót teszteltem, a videóban az LTE-s van, kétlem hogy volna ilyen különbség.
Lehet hogy csak úgy mondta a csajszi, mert a Z-n úgy volt akkor biztos ezen is.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Ezen a képen egyébként nem torzulnak a színek, csak a fényerő csökken le a betekintési szöggel, ez ugyan úgy lecsökken a HTC One-on is.
A színek teljesen épek. Ráadásul a telefon sarkén tisztán látszik, hogy a fókusz szándékosan nem a döntött részre van állítva.
Én is tudok olyan fotót csinálni szándékosan, amiben lehúzok egy-egy kijelzőt.zoleeno1
Neked is ajánlom más külföldi oldalak tesztjét.
Teljesen más a véleményük mind a kamerával mind a kijelzővel kapcsolatban.
ne egy vélemény alapján ítélj.[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
válasz DeathAdder #301 üzenetére
Egyébként a legszebb kijelző amit valaha láttam a Huawei P6-ban van
nem tudom nézted e már. Vagy szóba jöhet e nálad.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
DeathAdder
veterán
válasz hurrikan #302 üzenetére
Nem láttam még, de kíváncsi vagyok, a haveromnak nagyon ajánlgatom, mert ő most akar cserét
Gondolom nagyon hasonló mint a Nexus 4-é, olyat már láttam
Érdekes a véleményed, One után is azt mondod, hogy szebb a 720-as ips? Én erre nem tudok véleményt mondani, mert nem láttam egymás mellett a kettőtEgyébként szerintem nexus 4 most a bestbuy
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz DeathAdder #303 üzenetére
A felbontás nem minden
az SLCD3 is közel tökéletes de a P6 kijelzője, színvilága nagyon jó. Gyönyörű, élénk színei vannak, de nem szaturáltak mint pl az AMOLED-en.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
-
hurrikan
addikt
válasz RaveForce #305 üzenetére
Igen is mindenhol dicsérik.
Egy tesztet sem láttam amiben leszólták volna. Sőt több helyen az eddig látott legszebb kijelzőnek írták, magam is ezen a véleményen vagyok.
Persze ez nem jelenti azt hogy neked is tetszenie kell. Ebből is látszik hogy mindenkinek más típus jön be.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
RaveForce
veterán
válasz hurrikan #306 üzenetére
hát őszintén szólva, sgs3-sgs4, ip4-5, HTC one-one-x elötte erösen, és talán valahogy a sonyk kategorája amibe sorolnám, bár ha neked a sony z kijelzöje bejön akkor érthetp ha a p6 is tetszik, nálunk a 0perces kifagyott 10perc után, házminöségétöl eltekintve nagyon nemjön be az a teló
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
hurrikan
addikt
válasz RaveForce #307 üzenetére
Az Xperia Z kijelzője nem jön be. tesztben is lehúztam ahogy korábban írtam visszább.
De a ZU kijelzője pl már nagyon jó. A P6-é is tetszik, amellett hogy One-om van.
Színek rendkívül élénkek a P6 in-cell IPS kijelzőjén, a betekintési szög 180fok és a fényerő is igencsak magas. A fehér szín rikítóan szép rajta. Innentől kezdve nincs miért fikáznom.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Zsebob
senior tag
Üdv Mindenki, jövő héten kapok egy Z1 készüléket fehérben.
Eladó. Érdeklődés privátban.S9+ dualSIM, Moto 360
-
ricsike81
aktív tag
ma a sony üzletben megnyomkodtam a z1-et és egy hibát tapasztaltam. fényképet akartam csinálni de hiába nyomtam a gombot nem készített képet csak ha a képernyőt megérintettem. a sony ban ezt jeleztem hol ott az eladó közölte velem, hogy csak teszt a készülék,é s azért nem reagál a gombja. szerinte nincs jelentősége hogy teszt a készülék.
-
soldier2
őstag
válasz ricsike81 #313 üzenetére
Nincs hát. de egy tesztkészüléket. sokan nyomogatnak így a legritkábban működik tökéletesen. Fényképezés beállításainál állítható az említett dolog. Valaki beállította, az eladók pedig még nem ismerik a készüléket.
-
tipuka
addikt
na mi az senki nem vett még ilyen telót? kíváncsi lennék a tapasztalatokra
-
ricsike81
aktív tag
z1 mininek mennyi lesz majd az ára ?Tipp!
-
soldier2
őstag
válasz ricsike81 #317 üzenetére
Kérdés jó. Én kb 150k körülire tippelek, ha tényleg az lesz mint a hírekben, és nem várnak vele sokáig. De ez csak az én tippem, nincs semmi info róla (Sony centere árra gondoltam, szolgáltatóknál vsz olcsóbb lesz)
-
ricsike81
aktív tag
válasz soldier2 #318 üzenetére
én z1 minit vennék, mert kisebb nem kell full hd kijelző, és szerintem a kisebb kijelzőnek jobb lesz a képe felbontása mint az 5 colnak, na meg persze fogyazstásban is jobb lesz. nem tudod hogy a mini kijelzője triluminos lesz e mert én azt olvastam, hogy igen tiluminos lesz. mikor fog megjelenni ?Én a pda összehasonlito weboldalon léttam hogy megjelenése október hónapban várható.
[ Szerkesztve ]
-
ricsike81
aktív tag
xperia z1 re van már gyár rom amit fel lehet tenni flash tollal
-
jokka0310
újonc
Helló. Vettem egy Sony Z1-et és karcos lett a kijelzőm a használattól. Szervizbe elküldte a T-mobile ahol feltünteték hogy karcolódik a Gorilla Glass üveg. Cserét kértem a kijelzője a Sony oly méltányos volt hogy azt se irták le h cseréleik-e vagy hogy mért nem cserélik, mintha a hiba ott sem lett volna. Majd minen indok és intézkedés nélkül visszaküldték. Felhívtam őket mire annyi választ kaptam hogy van rajta egy fólia ami nem karcmentes,persze ezt garanciára nem cserélik és a fóliát eltávolítani nem lehet csak érintő panel cserével. A Sony ezt komolyan gondolta??? A karcmenetes üvegre rábasztak egy olyan fóliát ami karcolódik és cserélni sem lehet...ez egy amatőr hiba...
-
novinyul
veterán
válasz jokka0310 #321 üzenetére
A fóliát le lehet szedni,nehezen de lejön(meg a Sony felirat is).A kijelzőn lévő fólia nem azért van elsődlegesen hogy a karcoktól védje ,hanem hogy törés esetén egyben tartsa az üveget.Pont emiatt javasolják a plusz fólia felrakását,ha az karcos lesz egy mozdulattal cseréled.De emiatt nem fogják gariba cserélni neked.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
GeniusGSM
újonc
Sziasztok!
Van egy Z1-em , most megyek nyaralni és vízben is szeretnék fotókat készíteni, de egyáltalán nem tudom, mert még csak 2napja van nálam hogy érdemes-e bele tenni bármilyen vízbe tenni..
A lényeg, hogy Sós víz lesz! Szerintetek beleteheten vagy Ne??!A GeniusGSM nicknév egy rövidítés, nem vagyok telefonos szaküzlet.
-
linkaska1
újonc
Sziasztok!
Vettem nemrégen egy Z1-et.
Olyan problémám lenne hogy a kamerája elég buta.
Hogy öszinte legyek csináltam képet Z-vel és Z1-el ugyanarról a dologról és a sima Z-n sokkal jobban látszódtak a részletek.Pedig ugyan azokat a beállitásokat használtam mindkettő telefonon.Továbbá az igencsak zavar hogy barátnőm Sony M2-ese olyan HDR képet készit hogy nem igaz, egyszerűen meseszép és tűéles.
Z1-en a szinek rosszak, a HDR olyan mint 1 sima kép (HDR ellenfény bekapcsolva) és elmosódik.Nekem az is fura hogy a a kézi opcióban 8Mp felett nem lehet használni az SCN opciót hogy tájkép, ellenfény stb stb.
Ja az meg főleg baromság hogy automata üzemmódban csak 8Mp-lel csinál képet és nem használja ki a 15.5 vagy 21 Mp-t.....Ezeket hogy lehet kijavitani?
Van rá valami okosság?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest