- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
Már a nagytestvér is raktáron, ami azért jóval jobb ajánlat, mint a kisebbik, csak sokaknak túl nagy lesz.
-
no more
veterán
Szép cucc, tetszik, de picit drága.
-
Halkow.
senior tag
Tavaly az idol 2s-re volt a teszben ígérve hogy pár hónapon belül garantáltan érkezik a 4.4, eltel azóta majdnem egy év és sehol semmi , hemzseg a bugoktól a rendszer a vásárlókra nagy ívben tesznek csak a hazudózás és a komentelől letíltása megy az Alcatel oldalán sajnos.
-
Halkow.
senior tag
szoftveres támogatás az elődből ítélve garantáltan nem lesz, hazudózás viszont 1000-el bizonyára lesz még a teszben is.
-
-
ctvagyok
őstag
Gsmarenan már van róla teszt, az üzemidő nagyon átlag alatti. Már ez megöli ezt a készüléket.
-
macskea
őstag
Jó kis cucc ez, ráadásul kifejezetten szép! Mondjuk a forgatásos dolgot nem nagyon értem, és a fórumban írt ötletekkel is csak részben értek egyet. Mindegy pénzbe gondolom nem került.
-
danee91
senior tag
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #41 üzenetére
Inkább töltés közben van jelentősége szerintem. Így biztos jó irányba fog állni a kábel. Mostani telefonomnál felém néz az USB port, de a töltő mögötte, van, szóval élesen megfordul a kábel a telefon aljánál, a szigetelés már el is vált a csatlakozónál.
-
norbert1998
nagyúr
Ennek a megfordításnak aztán van értelme. Bármely telefont meg lehet fordítani egy egyszerű root-tal. Igaz, a hardveres részre nem igaz. De a különböző romok miatt tudok, nehru mennyire kéne ilyen. Semennyire. Legalábbis, plusz pénzért.
-
törölt tag
Most nézem GSM Arenán, hogy a Dual Sim verzióban 16 giga háttértár lesz.
-
danee91
senior tag
Már 5db általam mérvadó oldalon kerestem rá erre a típusra, de sehol sem találtam 1,5GB-os példányt....
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást.
-
gerii
addikt
Elég szép telefonra sikerült, az ára is baráti.
-
törölt tag
Örülök a másfél giga RAM-nak, én is úgy tudtam hogy csak 1 giga van benne. Így más a leányzó fekvése, főleg ha jó árat kap. Hardver miatt inkább az 5.5"-os verziót várom, de ha a teszt meggyőz lehet erre repülök rá.
(#11) Fejvadi: Az egy Legenddás adás lett volna
-
callmeakos
veterán
Legennd te élvezed ezt a scratchelést
-
match123
tag
A HTC One-hoz képest milyen ennek a hangszórója?
-
F.Z.
újonc
lesz idén is nagy telós kamerateszt? ha igen, akkor mikorra várható?
-
callmeakos
veterán
Mennyi a belső tárhely? Illetve hogy mekkora a legnagyobb sd kártya amivel még megbírkózik lassulás nékül?Köszi a választ
-
callmeakos
veterán
Minden ok!
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN.
-
dzsi23
addikt
Polyén!
azaz... u,әʎႨod
-
ToZo85
tag
Kép hang OK!
-
-
-
*Mukeey*
addikt
-
takacsbotond
őstag
Jónak tűnik, de pakolhattak volna alá egy kicsit erősebb hardvert is, így 2015-ben a snapdragon 410 már csak a középkategória aljába fér bele.Viszont a kamera dícséretes, és a stereo előlapi hangszórókra is kíváncsi vagyok.Egy megfelelő árazással lehet piaca.
-
batai15
félisten
gsmarénán teszt is van.
Check in! -
törölt tag
Jópofa készülék, de sajnos az Alcatel szeret a szoftveres támogatáson (pl. hibák javítása) spórolni. Ami általában (de nem minden esetben) az ár/érték aránynak is betudható. Ez meg egy ilyen megoldás mellett számomra elég necces kérdés. Főleg az előd (-ök) után.
Viszont van azért pár elég jó készüléke, ami hardverben lehet nem emelkedik ki, de a mindennapok során jól használható, és megbízható.
-
Fejvadi
nagyúr
Dobd fel a mai adást Legendd. Fejen állva mutasd be a telefont.
-
-
*Mukeey*
addikt
Talán a középkategóriában is leszokhatnának már a hd kijelzőkről😞
-
boncser
aktív tag
Tényleg 1,5 Gb RAM van benne?
Mindenhol 1-et írnak csak.. -
ctvagyok
őstag
Hűha, aksit leszámítva elég ígéretes darab. Na ezt is nézem a hazaérek adásra.
-
judas13
addikt
Legendd fejjel lefelé fogja használni? Ezt megnézem
-
Jo arral sikeres lehet.
Csak a szolgaltatoknal kene akciozni vele
-
callmeakos
veterán
Kicsit mintha manapság alábhagyott volna az Alcatel lendülete. Ideje újra az asztalra csapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest