Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
kocsisdavid5 #63 üzenetére
-
kocsisdavid5
aktív tag
Kép, hang oké!
-
fojuzer
aktív tag
O.K.Majdanan 1 teszt leirását sokan olvasnak,fenti kütyüröl.Hm na meg hazánban ha forgalmazzák az ÁRAT! Mert kis országunkban sok-sok Gazdag van,de a többség szerény/Vegetálo anyagilag/
-
törölt tag
Köszönjük a tesztet!
-
fri
tag
Ezzel kapcsolatban tényleg az utolsó hozzászólásom...
De ahogy írtam a teljes levelezés rendelkezésre áll.. És tényleg így történt. Sőt, azért postoltam ki, hogy ugyanmá' történejn valami... De ma kaptam választ: "A kártalanítási folyamatot európai központunk 01.27-én lezárta, ennek függvényében a jövőhét folyamán várható a levásárláshoz szükséges CN kód megküldése."
Hallooo: ma már február 5. van ! Akkor most ki a hülye ?!?!?És ezzel részemről ebben a topicban biztosan befejeztem, mert nem is ide tartozik csak kibukott belőlem...bocs...
-
dsr
senior tag
Jóvl adás volt , köszönjük
-
BOBAKILL
őstag
Értem én, én én is így reagálnék. De az túlzás hogy akkor kirakom facebookra, ne vegyetek ilyet. stb..
Rokonomnak van szintén nexus7 tabija és mai napig boldogan használja. Szóval szerintem felesleges az ilyen híresztelés és nem biztos hogy az eset úgy történt teljes mértékben ahogy állítja. Kii tudja?
Szerinte hülyét csinál magából hogy így hadakozik a gyártó ellen.
Viszont én myaudiot nem vennék, de azért egy Asus tabot elfogadnék szívesen. -
fri
tag
Alapból én sem gondolnám, hogy mindegyik szar... De az pofátlanság hogy ha mégis gond van, akkor így kezelik az embert. Egyébként nekem is volt már mindenféle ketyerével garis/nem garis problémám.Nem is sértődök meg, hiszen amekkora mennyiségben gyártanak, kell, hogy legyen oylan ami elromlik ! De ilyen bánásmódot még nem éltem... És hiába reklmálok szarnak a problémámra... De ennyit erről
Nyilván senkit sem érdekel, de a hitelesség kedvéért: a teljes levelezéssel és tracking számokkal rendelkezem. Az info nem másodkézből származik hanem velem történik még mindig ! -
BOBAKILL
őstag
Nem vagyok meggyőződve róla hogy ez egy hiteles dolog lenne amit a faszi ír. Ismerősöm is átesett egy Asus szervizen és tökéletes a gépe (laptop), igaz azt is külföldre küldték.
Nem tudom minek ennyit nyavalyogni és levonni következtetéseket egy jó nevű gyártóról, holott lehet hogy csak egy hibás készüléket fogott ki. Van ilyen, én is jártam így. Más meg vígan használta. Szóval nem kell az ilyen "ne vegyél ilyen és ilyen terméket" szlogen. -
fri
tag
válasz
tom956ster #51 üzenetére
Valóban...az ára elég zúzós.. Ahho képest, hogy a gagyi ASUS tabletet meg telefont ad kicsit többért... És egyik sem kispályás... Csak garit ne kelljen igénybe venned: Soha ne vegyél ASUS terméket !
Viszont a samu szervíz egész jó ! Már voltak nálam prémium szervizen, kiváló ! Úgyhogy ezt simán lehet venni, ha van rá elég zsé
-
Griff55
senior tag
válasz
tom956ster #51 üzenetére
majd megy ez még lejjebb is (mármint az ár
nem a nézettség)
-
tom956ster
aktív tag
Hihetetlenül kevés néző és gyenge aktivitás a fórumban. Nem vagyok semmilyen párti, sem Samu fan, de ez a cucc rendesen odaver, mondhatjuk, hogy jöhetne szóda nélkül is.
"Ellenben 177 k sok pénz. Nagyon sok. Abból baromi sok A4 white paper és ceruza kijön egy jó kis jegyzeteléshez és még egy scanner is, hogy digitálisan is archiválva legyen. A maradékból meg lehet venni egy jó telefont és egy közepes tabletet, hétköznapokra elmegy, hétvégén meg nem foglalkozunk ilyenekkel..."-Sarkosan fogalmaztam, de a lényeg érthető elsőre: szerintem nekem nem lesz ilyenem, és egyébként mindenki azt csinál, amit akar
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #48 üzenetére
& WinPho (#41):
[link] -
f(x)=exp(x)
őstag
Egyébként gratula az adáshoz. Nagyon jó a minőség is. A galaxy round mikor jön tesztelésre.
Kifutottam a szerkesztésből. -
Gambas
tag
Már lassan 3 hónapja gyűröm....hibàtlan...brutális kijelző!!
-
Amalgam
aktív tag
Megéri lecserélni az előző Note 10.1-et erre? Jobb e annyival, mint az ára amennyivel drágább?
-
Urna
tag
Több ablakos nézet?
-
Crydan
senior tag
Tudja a MultiScreent?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szerintem tök jó kis gép lett. Nem kötekedésképpen de mennyi az ára?
-
riszter
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #33 üzenetére
Akkor valaki szívja az optikai Diginetemet!
-
Crydan
senior tag
Mekkora telep van a kijelző alatt?
-
halkow
őstag
Mért nem samoled panelal van felvértezve?
-
diabolika
tag
Az előző note 10.1-en tök jó volt,hogy elől van a 2 hangszoró..ezen is lehetne ott
-
Urna
tag
nálam nem akad
A gyári böngészőbe se lehet telepíteni a 4.0.4-es flasht? Mert a 10.1-en lehet (az előzőn).
Mutatnál több-ablakos nézetet? -
Crydan
senior tag
4K-t jól viszi?
-
riszter
senior tag
Másnak is akad?
-
Crydan
senior tag
Tollal nem lehet az érintőgombokat megnyomni?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jó kis tab. Főleg a fizikai gombok szépek és hasznosak.
-
most látom miről szól a műsor, ááá ez nagyon jóóó
-
Urna
tag
Esetleg egy előző generációs darabot mellé tudsz rakni?
-
nggabi
félisten
jó az adás
kár h nem fekete a gép, annak sokkal bőrhatásúbb az akkufedele.
-
juuzer
addikt
Szerintem ez a bőrhatású hátlap iszonyatosan gagyi
-
petipetya
nagyúr
Ennyi, ezekkel az oldalt lévő fizikai gombokkal leírta magát nálam a tablet.
-
WinPho
senior tag
Sors iróniája, hogy pont akkor ment el a kép és a hang, mikor megkérdezted!
Most már jó!
-
Urna
tag
eddig minden oké
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK.
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
tescodr
aktív tag
egy dead trigger 2 re azért kíváncsi lennék hogy fut maxon
-
Horovic
aktív tag
Várós a műsor. Legendd: megvan már a BB Z10, ha igen, hogy tetszik?
-
HDMI kimenet van? Ha van, akkor működik?
-
halkow
őstag
LEGENDD
Hajlított táblagépet nem tudod mikor mutatják be ?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hajrá Samsung. Mutasd meg mit tudsz. Várós.
Részletesen mindent Legendd.
UJJOBBAGYA még el se kezdődött. Vagy jós vagy? -
Paul119
addikt
Jól nézki csak az a hülye home gomb nem kellene rá
-
törölt tag
kép + hang oké, bár kicsit akadozik!
-
dsr
senior tag
Várós
-
kristof83
aktív tag
Kapható már a Galaxy Note Pro 12.2 is (XXL-nél láttam), én annak vártam a tesztjét, csodálkozom hogy nem a csúcsgép van a tesztlaborban
-
C$abi
aktív tag
Ha ezt augusztus végén mutatták be a Note 3-mal egyetemben, akkor hogyhogy ilyen lassan jött el? Vagy ilyen lassan indult be a forgalmazás?
-
Urna
tag
Na kíváncsi vagyok ennek a csúcsmodellnek is olyan
kiválótámogatása lesz-e mint az előző évinek -
Legendd
senior tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Na addig élek én
Mondjuk ha 2 cm vastag 10 hüvelykes tabletté tudom majd hajtani az egyébként 60 inches TV-met, akkor már tetszeni fog a dolog -
callmeakos
veterán
Itt azért már csodákat lehet művelni a tollal
-
bollokcs80
Korrektor
Az még hagyján, hogy a telefonok összemosódtak a tabletekkel, de lassan már a tabletek is összemosódnak a lapostévékkel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest