- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#65577472 #64 üzenetére
Aztán jövök én, és azt mondom, szerintem a VibeUI a maga nemében jó ROM.
Számomra jól vegyíti azt ,amire szükségem van. Nem veszek el a végletekig kihegyezett beállításokban, de azért bőségesen tudja.
Persze nem olyan, mint mondjuk egy letisztult, de testreszabható Cyanogen, vagy mondjuk nem olyan csinos, mint egy MIUI, vagy épp egy NubiaUI.
Rengeteg ROM van, a kínaiaknál a legváltozatosabb rendszerekkel találkozik a felhasználó, és szerencsére a lehetőség adott, hogy mi válasszunk, jobb esetben, aki kellő affinitással rendelkezik a saját szájízére alakítja a telefont
-
Dominó85
addikt
válasz
#65577472 #61 üzenetére
Semmiféle flamekeltés nem volt itt, csak rávilágítottam arra hogy a Meizu egyelőre még nagyon messze van a nagyoktól. Volt a kezedben K3 Note? Vagy minden ami Vibe UI az fos, így a Lenovo is az? Ezt az érvelést... Kettőnk közül nem tudom ki a flamekeltő, vagyis de. A Vibe UI ugyanúgy témázható kedves barátom, mint egy TouchWiz. És alapból tartalmazza a legtöbb hasznos feature-t, amik ebben a videóban lévő telóval kapcsolatban is elhangzanak. Például a "kijelző vaku", ami Lenovo esetén Derítés (meleg vagy hűvös tónusú is van), továbbá szelfikameránál "beauty" funkció, pislogás, hang, mozdulat, időzített és egyéb képkészítés. Éjszakai szem védelem funkció és még sorolhatnám. Mennyi is van ezek közül a Meizu-éban? Nincsen több kérdésem.
Megjelenése óta 6 féle custom rom van hozzá kb (AOSP 5.0, AOSP 5.1, LemonChello, AOSP RU55, Cyanogen Mod 12.1) illetve a Lenovo is gyári/hivatalos VibeUI 2.8, android 5.1.1-nél tart és hetente 2x frissül az OTA-n keresztül. A Xiaomi és iPhone majmoló Meizu meg jó lenne ha végre saját dizájnnal és ötletekkel is előrukkolna. Mert szépek, szépek, bár gagyi műanyag hatásúak a telefonjaik, de ennél több kell hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest