- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
50-ért olyat aminek van neve, és nem egy minden oldalról támadható betli?
Oks.
Lenovo A7600 / erre való igaz nincs még annyi ROM se, és jelenleg túl friss modell
Lenovo K3 Note
Lenovo S60W - igaz ez itthon is megkapható ,viszont kintről is beszerezhető / és ha olyan mint az S850 ,akkor simán rámegy a ROW rom, és onnantól teljes értékűen kapja a frissítéseketPersze utóbbi már tényleg gyengébb modell, de az első kettő árban is és teljesítményben is elég jó.
Meizu M1/M2 Note
Persze értem, a speckók meg minden.. De nekem inkább egy stabil hátterű gyártó terméke... Mint egy ilyen felejthető valami...
-
-
Nekem ezekből a copy cégekből azért picit elegem van, mégha a Lenovo is belehúzott az S90-nel.
De nem értem, hogy pl több millió betűtípus közül miért nem tudnak saját kútfőből alkotni..
Ez mi?
A kreatívok munkája: fogták a kis "n" betűt megforgatták, abból lett az "u" betű az elején.
a "F" betű az meg látszik, hogy csak katyvasz.. kb 5perc Photoshop, vagy Corel ...
Én erre mindig azt szoktam mondani ,ha egy márka már a logónál elakad a tervezést illetően, és máshova fordulnak, akkor ott a készülék is olyan, amilyen...
-
-
válasz
#65577472 #64 üzenetére
Aztán jövök én, és azt mondom, szerintem a VibeUI a maga nemében jó ROM.
Számomra jól vegyíti azt ,amire szükségem van. Nem veszek el a végletekig kihegyezett beállításokban, de azért bőségesen tudja.
Persze nem olyan, mint mondjuk egy letisztult, de testreszabható Cyanogen, vagy mondjuk nem olyan csinos, mint egy MIUI, vagy épp egy NubiaUI.
Rengeteg ROM van, a kínaiaknál a legváltozatosabb rendszerekkel találkozik a felhasználó, és szerencsére a lehetőség adott, hogy mi válasszunk, jobb esetben, aki kellő affinitással rendelkezik a saját szájízére alakítja a telefont
-
-
válasz
razorka777 #50 üzenetére
A-a, annál jóval több, benéztemárra gondoltam
-
-
-
Felemás érzés kap el a másodosztályos kinaiak kapcsán.
Sokan vannak, es nem nagyon birt meg senki 2015-ben kipattani ebbol a státuszbol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest