Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fateys
tag
Sziasztok!
Ugyan nem pont ennek a telefonnak a topikja,de hátha érdekel valakit.
Vettem egy Elephone P6i telót,angliából ebay-en. Tök jó meg minden,de nem volt még sose 4colosnál nagyobb telóm és nem tudom megszokniHa valakit érdekel egy zsír új teló (fekete),már itt van az országba,az írjon privit
Köszi! -
judas13
addikt
válasz
norbert1998 #59 üzenetére
Nagyon gáz, hogy itt tartunk....
-
kelly416
veterán
válasz
petipetya #60 üzenetére
Persze, hogy nincs belőle gond. Csak a fórum elején azon voltak kiakadva, hogy hogy mondta a szélességét mm-ben, utána a súlyát g-ban, és a magasságát mértékegység nélkül, tehát g-ban érthető. De azt senki nem vette észre, hogy két bal oldal van. Hasra esnek egy minimális apróságon, egy nagyobb falatot pedig simán átlépnek.
Tudom én jól, hogy mire gondolt, én örülök neki, hogy csinálják ezt az egészet, és sajnálom Őket, hogy ennyien fikáznak mindent.
Nem kicsit lennék köztük, szívesen segítenék Nekik, csinálnám a teszteket, írnám az irományokat is, de sajna nem igazán lakom a közelben. Volt felajánlásom is Moto G ügyben, csak pár napot késtem.
Csak azt nem értem, miért harapod le a fejem, de mindegy is. -
judas13
addikt
válasz
norbert1998 #56 üzenetére
Igen, a minap egy másik topicban megdöbbenve olvastam, hogy "másodállásban" nyomják mind a mai napig Bogék. Ez eleve Big Respect, de el is gondolkodtat, hogy szerintem az ország legnépszerűbb/leglátogatottabb oldala, nem képes teljes munkaidőben a reklám bevételekből egyebekből eltartani ezt a néhány lelkes szakembert....elképzelhető, hogy sokan akár még fizetnének is érte egy bizonyos összeget, hogy ne legyenek többé ilyen "piti" gondok és fejlődjön az egész rendszer, dizájn stb.
-
-PLevi-
senior tag
Köszi a feltöltést!
Eddig tetszett a telefon, de a műsor megnézése után már más a véleményem róla... A szoftveres oldal annyira nem gáz, azt talán orvosolja majd a gyártó. A kijelző gyakori "bakizása" viszont több mint zavaró. -
judas13
addikt
válasz
norbert1998 #52 üzenetére
Sosem mondtam, hogy jobban megy(?!) - ráadásul itt tisztán egy technikai és nem egy műsor készítési problémát jeleztem. Többed magammal, és nem először.....
És mivel már nem egyszer és nem is kétszer magában a streamben is reagáltak a fiúk ezekre az "apró" felvetésekre, az ember már csak drukkolni tud nekik, hogy ez a probléma elhárítás a közeljövőben be is következzen.
-
dsr
senior tag
Nagyon tetszik, köszi az adást
-
kelly416
veterán
Azt jól észrevettétek, hogy nem mondott mértékegységet, de úgy érthető, hogy "gramm" magas, azt viszont nem is hallottátok, hogy két bal oldala van a telefonnak?
Szerk:
A launcher egy az egyben a Play-ből letölthető KKlauncher. A fele fikázás butaság. Csak akkor van több kezdőoldal, ha van mindegyiken widget vagy ikon. Ha üres, automatikusan visszaveszi a rendszer. Ennyi. Nem tudom azt megcsinálni, hogy 6 oldalam van, amiből minden másodikon van csak cucc, mert akkor már csak egyből 3 oldalam van. Hogy ez jó-e vagy nem, mindenki döntse el magának, de nem hiba.
Az, hogy üres a "modulok" fül, na az már hiba. A Play-ről tölthető társa nálam már december óta tökéletesen működik. -
Lampard19
tag
Nem értem miért ilyen telefonokat küldenek. Előbb umi, most meg ez... Vajon most a népszerűsítés a céljuk?
-
judas13
addikt
Hihetetlen, hogy nézetváltás után - mondhatni minden alkalommal! -totálisan élvezhetetlen lesz a hang!
Számtalan visszajelzés és semmi....
Nem értem, hogy ekkora műszaki kihívás lenne ezt a kérdést egyszer s mindenkorra megoldani??ez a teló meg csak a gagyik táborát növeli...
-
Burpee92
csendes tag
A kormányok által végzett ujjlenyomat-gyűjtés ide vagy oda szerintem nagyon jó lenne ha sok okostelefonba kerülne ujjlenyomat-olvasó. Nem kell kódokat vagy mintákat megjegyezni. Ezt a darab látszik, hogy az első a kinai telók között. Bár eléggé bántó, hogy a Samsung-féle feloldó animációt kopizza. A bugokat pedig reméljünk mihamarább kijavítja a gyártó. A design ok.
-
petipetya
nagyúr
Köszi a YouTube feltöltést.
Nem győzött meg a készülék, én ezt a gagyi kategóriába sorolom egy Xiaomi mellett.
-
Garada
őstag
Nem rossz....nem rossz csak elég kiábránditó ez a bug ami megtalálható benne személy szerint engem eléggé zavarna.
-
kóóó
aktív tag
A fekete majdnem ugy nezz ki mint a thl t11...
-
halkow
őstag
Akkor ez se hibátlan akkár csak a umi
(#20) w333: ez kicsit se perverz
-
Stevee83
aktív tag
154 gramm a magassága!! EPIC!! Legend, ennyire fáradt voltál????
-
NeRo28
aktív tag
Amúgy az Elephone márkáról van valakinek tapasztalata,mert már nézegettem a Tinydealon és egész pofásnak tűntek!
-
norbert1998
nagyúr
Gg?
Szavadon foglak,legendd
-
Crydan
senior tag
Mennyi RAM van benne? (lehet lemaradtam róla)
-
norbert1998
nagyúr
Hogyan van annyi pénz a játékban? És annyi minden feloldva?
Nekeeeeem!
-
Csocsesz75
őstag
válasz
norbert1998 #33 üzenetére
Ilyenkor én is mindig befogom a fülemet.
-
norbert1998
nagyúr
Mikrofonon továbbra i rémes. De nem baj, jó így is, ha utána jellemzed
-
Drend
csendes tag
sír a telefon egy CM-ért
-
Crydan
senior tag
A gomboknak nincs háttérvilágítása?
-
Csocsesz75
őstag
A 2k videónak mi a bitrátája ?
-
wertigo1984
őstag
Jol nez ki, es az ar sem veszes.
-
diabolika
tag
válasz
norbert1998 #27 üzenetére
Ja,valami reklám is bejött....
-
Crydan
senior tag
Nálam a táblagépem csinálta ezt, de kikapcsolt kijelző mellett, rácsaptam teljes tenyérrel, azóta jól megy
-
Csocsesz75
őstag
Más launcher alól sem megy a widget kirakása ?
-
diabolika
tag
nálam meghalt a buli
Megjavult! -
Szatyor95
senior tag
Nem is tudtam, hogy kabaré lesz. Ez a szoftver...
-
Crydan
senior tag
Milyen jó a nyomáspontjuk a gomboknak?
-
norbert1998
nagyúr
Nekem a dodge logó jut róla eszembe
Ride in the rain
W333: alfa állapot
-
w333
félisten
Ez valami kezdetleges prototípus volt ... ?
-
MattM
tag
Minden ok itt is
-
Szatyor95
senior tag
Kép hang ok.
-
Csocsesz75
őstag
Kép ok hang ok.
Szombathely tiszta idő
-
diabolika
tag
oké minden!
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
norbert1998
nagyúr
várom, gyerünk csak!
tényleg l800-ra hajazokésak, szia!
pics@naciba
-
Csocsesz75
őstag
5:07 -től probléma, nincsenek widgetek ?
-
Olyan mint egy xperia és egy lumia kereszteződése. amúgy tetszik, várom.
-
MrPetya19
addikt
Elfelejtettétek a Motorolát a felsorolásból.
-
halkow
őstag
Jól néz ki olyan mint egy nagyra nőtt lumia 800-as remélem minimum 5"es
-
FATtila78
tag
GPS, kamera, wifi erősség milyen?
ugyanis ez a kínai szentháromság xD -
Syl
nagyúr
Hmm, majdnem olyan szép, mint a Z2
-
Szatyor95
senior tag
Összvér, de nagyon szép. Erre kíváncsi leszek.
-
Lefagyol
csendes tag
Várom az adást....
-
Kasya
nagyúr
Lumia beutes es Elop-phone nev...akarom mondani Elephone
Erdekesen hangzik...
-
FATtila78
tag
Ezaz!!!
Izgalmas adás lesz, igazi különlegesség! Szerintem sokan várjuk az adást már !!
-
jacis
nagyúr
Feketében kicsit lumia beütésű, de szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A P2000 egy jókora okostelefon, nyolcmagos processzorral, HD felbontású kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval érkezik.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest