- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Nem is kell magyarázkodni, én is csak leírtam a véleményem - még ha néhol ellentétes is a tiéddel (de hát ettől szubjektív)
sdd2: várjunk még azért egy kicsit a NovaThor U8500 leírásával
Ugyan én nem vagyok a számok embere, meg nem is nagyon követem, hogy most mi a "trendi", de ha az S2-ben lévő Mali400 lesz itt is, akkor semmi gond nem lesz. Pl. ugyanaz a FullHD videó részlet S2-nek meg sem kottyant, míg Sensation nem tudott vele mit kezdeni, azt hitte szegény, hogy egy diavetítést indítottunk el
Tudom, más a proci, más a kijelző felbontása, de akkor is...
Ha a ray tökéletes a mindennapokra (márpedig öcsém nem panaszkodott eddig, hogy bármi is akadozott volna), akkor a P is bőven több lesz az elégnélaskrn: 5-6 éve nem is kellett (sokkal) nagyobb tárhely. Bááár, már akkor is mp3 képesek voltak a telefonok, és akkor kezdtek el bejönni a több megapixeles kamerák is, amiknek azért már kellett a hely...
-
sdd2
veterán
Köszönjük a véleményed. Engem a Hardver zavar a legjobban, a többi okés de ez a mail400 ehhez az árhoz... Akad a böngész de könyörgöm, nekem az Xperia Mini-n nem akad bekapcsolt Flashel... Valamit ott eltoltak a hardvernél. S4-es proci kellett volna bele és akkor nem is sok érte az a 115K kezdőár. HTC One S a legjobb ha végre megjönne. Hasonló ár, 4,3" kijelző, fém ház, 4.0, sense 4 és S4-es proci. Még a Tegra3-at is szorongatja nem is kicsit. Ez az én véleményem, amúgy szép telefon, tetszik de egyenlőre nem tudok cserélni de most hogy megvan a kínálat majd karácsony fele meglátjuk az árakat és a készülékeket, de eddig a One S befutó.
-
Dany007
veterán
Szerintem a felbontás még vállalható. 5 centivel hátrébb tartod és máris retina display lesz belőle
De az tényleg nem lehet olyan vészes.
A tárhelyben egyet értek. Ha nem is nagyobb beépített de legalább kártyahely lehetett volna.A méretet én ideálisnak érzem, a múltkor erről beszéltünk. Na én pont erre a telefonra gondoltam. 4 col. A külméret mégsem olyan hatalmas.
A böngésző akadás v.színű a flesh miatt lehet. Nálam is beakad a 2,4 core 2 duo, mikor mondjuk az Index.hu agyon flesh reklámozott főoldalát behozom... =/ Ha kikapcsolható vagy blockolható akkor semmi gond.Igencsak várós a telefon. Bár én furcsállom az egész Xperia sorozatot. Ugye az S a felsőkategória, a P a közép és az U az "alsó". Viszont specifikációban igen nagy a kavarodás. P kapja a tuti kijelzőt, viszont az S kapja a nagyobb felbontást. A P kapja az unibody házat az S meg csak műanyagot.
Emiatt persze most ott vagyunk, hogy az S és a P is közel egy áron fog nyitni. Azt akkor döntse el az ember, hogy melyiket is válassza.
Nekem is a P jön be jobban, de nekem személy szerint nem ér meg annyit a fémház. Én inkább elviselném műanyagházzal de mondjuk 20-30k-val olcsóbban. -
rizso
addikt
A 16GB tárhelyben egyetértek veled, illene mellé microsd bővíthetőseég, vagy duplázhatták volna a méretét.
Viszont azt nem tudom, hogy a kijelző felbontásával mi bajod. A 4,3"-es Sensationömön volt qHD felbontás, és én ott is bőőőven elégnek tartottam. Utána az S2 wvga felbontása kicsit pixeles volt, de még az is simán használható volt. Itt meg "csak " 4"-es a kijelző, és a qHD felbontás megvan. Ennél nagyobb felbontás minek? Én örülök, hogy nem 720p-s.
Bekapcsológomb. Ismét egy olyan dolog, ami szerintem megint csak pozitív. Számomra sokkal jobban kézreáll jobb oldalon, mint felül.
Vasra én is kíváncsi vagyok, bár nem hinném, hogy olyan kevés lenne - főleg úgy, hogy az elmúlt pár hónapban egy N8-at nyúztam. Ahhoz képest biztos gyorsabb lesz, főleg ha a live wallpaper gányságokat is kikapcsolom...
Árazás. 120k-t semmiképp nem adnék érte. Remélhetőleg jóárasítva lesz a T-nél előfizetés-hosszabbítással...
-
Pete55555
addikt
Kizártnak tartom, hogy döcögne kikapcsolt flashnél. A felbontásért szvsz kárpótol a white magic dolog, a tárhely tényleg lehetne nagyobb - illetve választható 16/32-es változatok kellenének. Az oldalsó bekapcs gomb, nekem pont ott jó, ahol van, persze ez teljesen szubjektív, de nekem egy kézzel kínlódás a telefon tetején lévő gombot nyomkodni.
Ez, és a One S tetszik most nagyon, ha lesz rá lehetőségem, lehet e kettő közül kerül ki majd az új telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest