Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
roland091
senior tag
Egyik nap olyan jól sikerült telomnak a deepsleep h fel se akart ébredni se a kijelző se az imprint nem reagált egyedül a fizikai gombok működtek, újra kellett indítanok esetleg tapasztalt valaki hasonlót?
-
m_dawe
senior tag
Aki kinyitotta a bootloadert, neki is minden bootlásnál megjelnik a korrupciós üzenet?
-
roland091
senior tag
Na szuper végre van saját topik, üdv 5X társak
-
G4bi89
senior tag
Na igen ha gyorsan kell akkor szívás. Én például szinte csak akkor kötöm a gépre ha romot flashelek, amúgy pedig belső hálózaton wifin keresztül mennek oda-vissza az adatok. Oké picit lassabb mintha kábeleznék, de kényelmes ember vagyok és nem sietek sehova.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
G4bi89
senior tag
Type C problémára Ebayen fillérekért van átalakító.
-
m_dawe
senior tag
Első nap után a tapasztalataim:
-Brutál gyors, nagyon rezponzív
-Ujjlenyomatolvasó hiba nélkül működik
-Hangszóró sajnos nem sztereo, de szerintem elég hangos
-Értesítési led elég erős, de jópár másodpercet késik
-Hátlap anyaga hasonló, mint az N5-é, de valamivel jobb a fogása
-Akksiról nem tudok nyilatkozni, de eddig nem olyan rossz
-Nagyon hamar tölt
-Egyelőre a 2GB ram mindenre elég, de hosszabb távra szerintem kevéske lesz..
-Expansystól rendeltem és kaptam hozzá egy aránylag jó minőségű headsetet
-Hatalmas megatívum, hogy az adatkábel mindkét véte USB Type-C ezért külön kábelt kell venni, hogy csatlakoztatni tudjam a géphez...[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
A fém = prémium dolgot még mindig nem értem. Persze marha jó, meg szép a stúdióban fogdosni, nézegetni, de a mindennapi használathoz az emberek 90% belerakja egy szilikon vagy műanyag tokba. De legalább a plusz súly megmarad.
Laci
-
Sonex79
aktív tag
Jó lesz ez 2 GB rammal is (bár tényleg fura, hogy már a nexus 4-ben is ennyi volt). Jövőre remélhetőleg az ára is lemegy majd (ennyit nem ér). Saját szokásaimmal 1,2 GB-nál még nem tudtam feljebb menni egyébként a nexus 5-ön.
-
sajo13
senior tag
Ebben igazad van, ennyi pénzért belefért volna akár a 3 Gb RAM is. Ezért is írtam, hogy az ára van kicsit elszabva. Nem baj szerintem a 2 GB RAM, csak lenne olcsóbb.
Az üzemidő szempontjából az is számít, hogy szerencsére nem QHD kijelző van ebben. A régi Nexus 5-höz képest azért előrelépett pár dologban:
- erősebb proci (valamint 64 bites)
- kicsit nagyobb aksi
- sokkal jobb kamera
- biztonságos, gyors feloldás az ujjlenyomatolvasóval -
varesz11
tag
+1
Ezen már futottam én is egy kört a 6P tesztnél.
Valahogy az nincs meg az embereknek, hogy alapvetően a Nexus termékcsalád a a fejlesztőknek készül, valamint a Google referenciaként használja, hogy bemutassa a rendszer képességeit. (lsd. ujjlenyomatolvasó, type-c támogatás) -
sajo13
senior tag
válasz janeszgol #42 üzenetére
Nem a license dobja meg az árat (az kb 7-10 dollar).
@dekrer: a 32Gb mire nem elég pontosan? és a 2Gb RAM? Ez még mindig egy Nexus készülék, azaz elsősorban a fejlesztőknek szánt termék és másodsorban a memóriakártyát filmekkel/zenékkel/millió képpel megtöltő huszároknak.
-
janeszgol
félisten
Elképzelhető, hogy a sok kínai belpiacos feltörekvése miatt (azok is cask drágulnak, ráadásul már a középkategóriásaik is súrolják a 80 ezret) ilyen drága.
"Minek adjam annyiért, amennyiért a liszenszet nem fizető kínai szaroka adják?" - egy kérdés a Samsung, Sony stb brandektől. -
Deck
titán
Szuper telefon de..
- nem sztereó az előlapi hangszóró
- 2GB RAM
- továbbra sincs microsd bővíthetőség, a 32GB kevés
- akksi is lehetett volna legalább 3200-es[ Szerkesztve ]
PS5
-
sajo13
senior tag
Szerintem jó készülék, nincs baj azzal, hogy nem prémium fémből van (tehát műanyag), és az sem baj, hogy "csak" 2 GB RAM van benne. A Snapi 808 sem olyan rossz. Akinek prémium telefon/Nexus kell vegyen Nexus 6P-t.
Egyetlen baj ezzel a Nexus 5X-el az ára...ez a konfig+ház kb. 400 dollárt ér (110 ezret). Szerintem. -
Ryoo
senior tag
És a Lumia 950-et szidják a műanyag burkolatért?? Hát ennek a készülékháza minden, csak nem minőségi, nagyon bazárinak hat...
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
jacis
nagyúr
Kevéske....
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dud998
őstag
Mert ezt bárhogyan beledughatod, hiszen szimmetrikus a csatlakozó.
Ezen kívül elviekben ez kell a USB 3.0-hoz, hogy gyors legyen.
Olyan, mint az Apple-nél a Lightning csatlakozó.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
batai15
félisten
Vartam ezt a telefont.de a 2gb ram oriasi csalodas.aksirol nem beszelve.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Hülye kérdésnek fog tűnni, de mire jó ez az USB-C azon kívül, hogy átalakítót kell venni, hogy felrakhassug pc-re a telefont?
-
maser
tag
Köszi az adást tök jó volt.
Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást.
-
G4bi89
senior tag
válasz pbalazs09 #26 üzenetére
Tudom én is onnan fotóztam. Viszont ez már 4.4-ben is volt meg előtte is talán, csak az alkalmazások - futó szolgáltatásoknál. Bone meg nem először úgy fogalmazott, hogy "most már van memória menedzsment az új rendszerben." Ami ugye nagyon téves infó.
-
törölt tag
Jól néz ki, de egyelőre kicsit drága, 110-120k körül nem lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
No offense de ismét nem sikerült felkészülni a rendszerből.
Azért nem láttátok változást a szabad ramban, mert az elmúlt 3 órát átlagolja/mutatja. A tárhelynél pedig az 3,76GB a foglalt tárterület lenne. 6.0 óta a foglalt helyet mutatja és nem a szabadot.Bone nem csak marshmallow óta van memória menedzsment. Már 4.4 meg lollipop alatt is volt csak másképpen nézett ki.
-
m_dawe
senior tag
Töltés közben tényleg nagyon akad a telefon?
-
pbalazs09
csendes tag
A jelenlegi memória használatot megtudjátok nézni a fejlesztői beállítások, és azon belül a futó szolgáltatásoknál! Ide tették a régi memória skálát!
-
rodrigez
senior tag
válasz horvathkrisz #20 üzenetére
Ehhh igazad van.
Amúgy meg akkor rosszul tudtam, hogy SD-vel bővíthető. Hájjájjj. Akkor amellett, hogy baromi drága már a 16gb-os is, isten igazából a 32-esben kéne gondolkozni. Na jó, ez sajna ennyiért nem lesz az enyém. Pedig tetszik nagyon.
-
rodrigez
senior tag
válasz dannyboy017 #17 üzenetére
Majd ha kis betűvel írsz, max. 3 kérdőjellel.
-
m_dawe
senior tag
Duplakoppos feloldás van benne?[ Szerkesztve ]
-
dannyboy017
csendes újonc
A SONY Z5 PREIMUM -OT MIKOR TESZTELITEK???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
dud998
őstag
Kép, hang OKÉ!!!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-=ZsocC=-
tag
kép+hang ok
javíts ki nyugodtan ha tévedek! :)
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang, RENDBEN !!
-
molnar816
újonc
Szeptember vége óta várom, hogy kijöjjön a teszt róla! Hát most végre eljött az idő!
Mondjuk nem hiszem, hogy nagyon leváltanám a Nexus 5-öm.[ Szerkesztve ]
-
rodrigez
senior tag
Én erre a telóra vártam, de nem ilyen áron. Akkor veszek 90-ért egy Mi4c-t, amiben ugyanez a chipset van, de 3gb ram és 32gb-os tárhely. Nekem a 16/2gb-os N5X, nem ér meg 50-60 ezres felárat a profibb fényképező meg az ujjlenyomat olvasó miatt.
-
*Mukeey*
addikt
Ez ilyen nagyon lájtos frissitése a n5-nek....140ezret nem hinném,hogy megér,régit lehet kapni patent állapotban 60körül.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
dud998
őstag
válasz agressor12 #5 üzenetére
+1
Nem mondom jó lenne az ujjlenyomat olvasó, de ennyit nem ér.
Sajna nem sztereó az előlapi hangszóró és maradt a 2GB RAM is.
Természetesen ennyi is elég, de ha már új, akkor legyen több.
Az akku is jelképesen lett nagyobb. Szóval egy jó darabig még marad az N5.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
m_dawe
senior tag
Hello.
Tőle rendeltem. 142 ezer Ft-ért. -
Wesder
félisten
Jó lesz ez
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MPite
tag
Én is nagyon várom már a tesztet, de a külföldi beszámolók alapján nem erre fogom lecserélni a régi N5-öt, ahhoz túl drága, ha onnan nézzük, hogy nem sok plusz van benne. Ettől függetlenül itt leszek!
-
kengyel
nagyúr
Így ahogy van, jöhetne
kengyel
-
m_dawe
senior tag
Izgatottan várom már az adást Az enyém holnap jön meg, remélhetőleg nem fogom csalódni benne.
-
Fejvadi
nagyúr
Végre megjött a bemutató
-
dud998
őstag
Nagyon-nagyon vártam már ezt a tesztet! Valószínűleg maradok a régi Nexus 5-nél. Nekem nem ér meg ennyi felárat az újdonság.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest