- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
M5Norbi
őstag
Előrebocsátom semmi bajom az Iphone-okkal,korrekt telefonnak tartom,jól összeszerelve,én az oprendszer miatt nem szeretnék csak. (mivel nem veszek az ára sem zavar nameg ami jó azt meg kell fizetni)
De....és lehet hogy csak az én fantáziám sivár ....de nekem az a Force Touch egyszerűen nem tűnik annyira innovatívnak mint ahogy azt előadják.....
Egyrészt funkciókat előhívni a rövidebb/hosszabb ideig nyomom ugyanúgy jó másrészt meg nem biztos hogy mindig sikerül egy hétköznapi kicsit is sietősebb szituban amikor kellene gyengébben/erősebben nyomnom.
Vagy csak nem olvastam el figyelmesen mire is lesz ez jó? Vagy elkerülte a figyelmem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai műsor sztárvendége az Apple iPhone 6s lesz, ami külsőleg nem változott ugyan, a nyomásérzékeny 3D Touch kijelző és a 12 megapixeles kamera mégis nagy előrelépés.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest