- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kchris78
veterán
Hat, ha ez tenyleg igy van akkor erdekes.. Ezek a hibak nem lennenek ha valaki olyan tesztelne a telefont aki napi szinten iOS-t hasznal. Mindenesetre ez szamomra nem jelenti azt hogy az iOS jobb vagy rosszabb lenne azert mert a MA stabban nincs olyan aki folyamatosan iPhonet hasznal.
-
válasz
B-L-A-C-K #167 üzenetére
Igazad van. Volt 1-2 "hiba". Szóltam közvetítés közben. Korrekt választ kaptunk rá, aminek nagyon örülök. A cikkben jól lesz megírva.
Legutóbb is leírtam, most is. Szerintem jó, ha nem olyan ember teszteli a telefont, aki amúgy is ezt a platformot használja minden nap
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #165 üzenetére
"de tenyleg hosszan kell nyomni hogy a weboldal kinn legyen a kijelzon amit megnyitott."
Ha az előnézetről beszélsz nem kell hosszan nyomni csak erősebben.
atiapa: Ez egy elő teszt volt, most 2-3 hiba belecsúszott kit érdekel? Ahelyett hogy örülnél magyarul részletesen bemutatta valaki, inkább nyafogsz pár baki miatt.
-
kchris78
veterán
fogyasztasrol azt tudom mondani hogy megnéztem ezt a videót és 7 %-kal csökkent töltöttség . minimális fényerőn persze .
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
hat igen. vegre volt idom megnezni es eddig ket hibat fedeztem fel: hey siri akkor is megy ha nincs radugva a toltore, valamint az appstore-bol touchidval is lehet azonositani de engedelyezni kell illetve elsore be kell irni. a hosszu nyomas valamennyire stimmel mert nyomassal de tenyleg hosszan kell nyomni hogy a weboldal kinn legyen a kijelzon amit megnyitott.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
i6s
16 GB: 247 900 Ft
64 GB: 286 900 Ft
128 GB: 325 900 Fti6s+
16 GB: 286 900 Ft
64 GB: 325 900 Ft
128 GB: 364 900 Ft -
Lacko84
aktív tag
Előrendelhetők...
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
B-L-A-C-K
titán
Jól bírja a vizet, mert olvastam róla hogy szétszedték és vannak vízállóságra utaló jelek, de inkább cseppólának nevezném az ilyet max, nem vízállónak. Lehet beleraknám egy kád vízbe semmi baja nem lenne, de a befolyó víz hosszútávon nem tesz jót egy olyan rendszernek ami beengedi a vizet.
Blyan: Lehet, lényeg szerintem hasonló üzemidőben.
-
Blyan
félisten
-
petipetya
nagyúr
Köszi a helyreigazításokat a topic tagjaitól. Mint laikus, azért még szeretném tudni, hogy működik az IOS.
"nincs rá lezsóidő"
-
atiapa
tag
Engem nagyon zavart a videó alatt, hogy olyan tesztelte a telefont, aki nem ismerte eléggé az IOS-t. Egy szakmainak mondott oldalon nem ezt várnám. Remélem az írásos tesztet valaki más írja.
[ Szerkesztve ]
-----Ivy-----
-
Csarli85
aktív tag
Megtudjátok mondani melyik Meizuk vannak nálatok?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
-
törölt tag
"Nincs benne semmi túlbonyolítva, zárt, és mint fent említettem, összhangban van a hardverrel. Persze akinek ez kell, az vegye
Csak elég gáznak tartom, amikor tényleg úgy beszélnek az iphoneokról, mint vmi megtestesült csoda, miközben igazából semmi különlegesség nincs benne"
Látod, pont ez a lényeg. Nincs benne semmi túlbonyolítva, a rendszer összhangban van a hardverrel és semmi különlegesség nincs a kütyüben. Ezek szerintem eléggé alapvető feltételek egy megbízható hétköznapi használati tárgynál. -
kchris78
veterán
szóval akkor ez lesz a 6s topicja?
-
joey04
titán
Nem rossz teszt, de volt pár tárgyi tévedés amiből pár javítva lett adás végére, a 300k-s ár meg jobb esetben csak elrettentő túlzás, rosszabb esetben trollmágnes.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Blyan
félisten
válasz
B-L-A-C-K #132 üzenetére
Mivel nem is vízálló. Fizikai okok vannak, hogy a víz nem folyt be mindenhova (a mai okostelefonok nagyrészét vízbe lehetne dobni ennyi időre, hasonló eredménnyel), de ez nem jelenti azt, hogy benne nem keletkezhetnek hátramaradt pára miatti oxidációk.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz
ToniSoprano #128 üzenetére
Vagy van céges telefonjuk külön.
Amúgy ez a dual simes dolog nyugat-európában és az államokban nem annyira szokásos.
De mindegy is, mert mint mondtam, a szolgáltatók nem árulnak dual sim-es telefont, az Apple fő értékesítése pedig rajtuk keresztül folyik (ahogyan az eladott okostelefonok jórésze is).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz
ToniSoprano #126 üzenetére
Tekintve, hogy az iPhone-ok legnagyobb részben szolgáltatók által van értékesítve, az Apple nem foglalkozik vele.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
B-L-A-C-K #125 üzenetére
Ja 6-osba még jó helyen van az ujjlenyomat-olvasó, ott még az egy kezes használatot nem befolyásolja, és praktikus, hogy egybe van a főképernyő gombbal. Tényleg ha elválasztjuk a kettőt akkor megbonyolódik a helyzet, de a 6 plusnál valamit kell csinálni, mert ott már nagyon nagy lett a méret, főleg a hosszúság a kijelzőhöz képest.
A dual simet eléggé sajnálom, és érthetetlen, mert a rendszer zártságot sem befolyásolja. Nyilván a dual simes ez a teló nem kerülhetne szolgáltatói kínálatba, de függetlenül lenne már rá kereslet. A cégnél szinte mindenki dual simes telót keres, ez a legfontosabb szempont az új telónál, nem akar két külön telót hordozgatni, töltögetni senki.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sima 6-osnál a mikor egy kézzel használjátok, és az ujjlenyomat olvasó gombra kattintotok nem akar kicsúszni a telefon a kézből nem kényelmetlen?
Nekem az i6 volt az első nagyobb kijelzős telefonom, az első pár napban szokatlan volt kicsit a fogása, de utána már nem. Szóval azt mondnám csak pár nap szokás kérdése a dolog.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #121 üzenetére
Közbe látom írtál még hozzá...
Dual sim szerintem nem lesz, Apple szerintem nem megy bele az ilyenekbe.
Ujjlenyomat-olvasó hátul nem kényelmes, max oldalt lenne még jó. Viszont a home gomb ugye főgomb, így hogy abba van az is az egyik legcélszerűbb.
i6+ meg van akinek bejön van akinek nem, nekem 2 hétig volt, de nem tudtam megbarátkozni a nagyságával.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Javítok, pontosítok:
A pl. Notenak 3-nak 5,7 colos a kijelzője és maga a telefon így is jóval kisebb, mint az Iphone 6 plus, Pedig annak csak 5,5 colos a kijelzője: [méret összehasonlítás]A sima 6-osnál a mikor egy kézzel használjátok, és az ujjlenyomat olvasó gombra kattintotok nem akar kicsúszni a telefon a kézből nem kényelmetlen? Harverileg ez a teló teljesen rendben van sokat fejlődött a 6-oshoz képest. A masszivitás is végre egy prémiumtelefontól levárható szintet képvisel++++, de ebbe bele kellett tanulni az Apple-nek még
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsit erősebben csak, és azért is jó mert tényleg te is tudod mit szeretnél meg a telefon is, azaz pl velem nem fordult elő hogy véletlen előjött mikor nem akartam. A hosszan nyomás appoknál meg megmaradt áthelyezés/törlésre.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz
B-L-A-C-K #119 üzenetére
És hosszan is kell nyomni, vagy csak erősen és rövidenre is ugyanúgy reagál.
Ez a dual sim az Iphone-oknál sohsem merült fel?
Ez sátántól való dolog. Még egy nano sim bárhol leférne bele, főleg, hogy micro sd foglalat sincs benne.Egyébként az az oldalról, alululról felülről húzogatós dolog elég jó, és az hogy van egy fizikai billentyű és nem a képernyőből vesz le a navigációs sáv. Az, hogy a vissza gombok legfelül vannak és oda nehéz elérni, egy ekkora telefonnál elég hátrány már és teljesen illogikus. Az ujjlenyomat olvasó is lehetne inkább hátul, mint a Huawieken, elől baromi randa és sok helyet foglal.
Az Iphone 6 plus a nagy első ujjlenyomatolvasó miatt is elég batár is lett, meg idétlen is valahogy. A Notenak 5,7 colos a kijelzője úgyis kisebb, mint a 6 plus, aminek csak 6 colos a kijelzője: [link]
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #118 üzenetére
Hidd el jól használható, és alig kell erősebben megnyomni hogy tudja mit akarsz. Pl böngészésnél van olyan hogy egy linkre rányomsz erősebben, és a tartalma felugrik előnézetbe.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
manchester85 #117 üzenetére
Ja jónak tűnik, kérdéses hogy egy átlagfelhasználó nem zavarodik bele, de ha van érintéspont akkor akár egész jól működhet is. Bár szimpatikus, kicsit bonyolultnak is tűnik elsőre, de tényleg a gyakorlatban kell kipróbálni. Azért kifinomult kezelést igényel, fiataloknál biztos nem lesz probléma, középkorúaknál eleinte kicsit bezavarhat. Legendd pl. ha jól emlékszem hosszan nyomást mondott erős nyomás helyett, de ez biztos droidból jött.
Egyébként elég csak erősen nyomni , vagy erősen és hosszan is kell nyomni az új funkcióhoz?
-
manchester85
veterán
-
Touch-ko
őstag
válasz
hericstamas #111 üzenetére
`1. A tárcsázóban gyorskeresés nekem is hiányzik, de csak azért mert androidról jöttem. IOS-en annyi, hogy fő képernyőn lehúz, majd elkezded beírni a nevet. IOS 9 óta balra húzva is tudja.`
-Erdekesseg keppen irom, (lassan mar tortenelem) hogy iOS 3-tol egeszen 6.1.2-ig volt ez a feature. Spotlight-nak hivjak es iOS7-nel tunt el, majd az idei verzioba visszakerult.
@B-L-A-C-K:
Megszokhattad volna, hogy mindig az tudja jobban aki sosem hasznalta meg az adott eszkozt vagy feature-t..
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Nehany hibat, vagy tevedest talaltam a videoban:
-Az alkalmazas letoltesekor 36:33-kor az ujjlenyomat olvaso funkcio nem mukodik, mert bekapcsolas, ill. ujraindotas utan jelszot ker, illetve ha jol emlekszem be is tudod allitani, hogy kerjen-e egyaltalan, vagy maradsz a jelszo beirasa opcional...
-Az akksi kapacitasa csokkent, mert a merete lett kisebb, a taptic engine miatt..
-Az arrol pedig, annyit, hogy felesleges rola beszelni, amig nincs hivatalos ar..
-SMS kezbesitesi jelentes evek ota van. Bekapcsolhato opciorol beszelunk..
-
S e t h
nagyúr
Évek óta elkötelezettje vagyok az android zászlóshajóinak, időnként megkísértett az ios, egy-két haver iphoneját meg is tapiztam, de nem fogott el az akarom érzés.
Köszönet az ilyen videókért, még sosem láttam bemutató videót iphoneról, de ez segített az elhatározásomban, hogy ne errefelé keresgéljek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hericstamas
tag
1. A tárcsázóban gyorskeresés nekem is hiányzik, de csak azért mert androidról jöttem. IOS-en annyi, hogy fő képernyőn lehúz, majd elkezded beírni a nevet. IOS 9 óta balra húzva is tudja.
2. 3D touch. Játékokban látom először majd értelmet, zoomolni pontosan pl. Mert az erősséget sok fokozatban érzi, ha jól sejtem.
3. Billentyűzeten a két ujjal navigalás az megy 6s-en? Azért az első osztályú funkció lett iPad-en.A miért jó és miért tudnak ilyen sokat ennyiért eladnira a válasz pedig szerintem egyértelmű. Egyszer ki kell próbálni azt megtudod.
[ Szerkesztve ]
Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
szucsy89
tag
válasz
B-L-A-C-K #105 üzenetére
De most miért? Ne mond már, hogy érződik a 2 giga ram. Már a 6-nál is áradoztak hogy ilyen meg olyan hiperszupergyors az ájóes, az 5Snél az 5-höz képest ugyanígy, stb. a végén már űrsebességű lesz. Semmi sebességbeli különbség nem lehet a 2 teló között, legalábbis olyan nem ami ekkora felárat megér. Sem a 3D Touch.
-
Atii91
tag
Hűűű mennyi értelmes ember wáo
Ne zavarjon senkit, hogy sokan lehet azért szeretik mert gyors, megbízható, és nem fél év után lassul be, az összes androidra igaz ez, akárki akármit mond, sok androidos zászlóshajót végigjártam, nincs gond a telefonokkal, de a droid egy rakás f.stalicska(mondom ezt z3c tulajként). Bullshit vagy nem bullshit, ez a telefon megbízható, nem kap az ember tőle agyf.szt pár hónap után. Peace![ Szerkesztve ]
-
szucsy89
tag
Óriási parasztvakítás/bullshit ez a 3D Touch, a sok birk... meg bekajálja, és veszi 300k-ért. Vegyétek, vigyétek!
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
én sose szerettem nyúlkálni más zsebébe
Vegye akinek telik rá, csak utána nem kell sírni, h nincs pénz, meg nem elég a fizu, ha közben 300 ezres telefonnal rohangál. Mindig is azt tartottam érdekesnek, h sokszor külföldet hozzák fel példának, h ott jobban keresnek, és olcsóbb a telefon. Akkor miért van az, h egyébként az i5, i5s, i6, meg gondolom ennek is annyi vevője lesz itthon, h minden 2. embernél ezt fogom látni? Nálunk is sír egy pali mindig a munkahelyen, h kellene a túlóra, de 5S-e van, ami tudtommal nem áll meg 100 alatt. Na mind1, ez már más téma.
Engem több okból se vonz ez a termék, ebből talán csak a legfontosabbat emelném ki: divat. Én ruhákba se követem a trendet, azt veszem ami tetszik, ami az én ízlésem, nem azt, amit mások mondanak. Persze itt ne vegye mindenki magára telefon ügyileg ezt, de pl szvsz az iPhone olyan semmilyen, nincs benne semmi speciális vagy különleges. A forma? A lekerekített sarkok? Vagy az alu ház? A csíkok a hátulján? A vastagság? Szerintem undorítóan néz ki, egyáltalán nem férfias, inkább nőies forma. A hardver? Abban sincs semmi egyedi, a magas pontszámait is főként azért éri el szintetikus tesztekben, mert összhangban van a hardver és a szoftver, nem azért, mert hű de jó hw van alatta.
Talán egyedül a szoftver az, ami ér egy kis pénzt, de nekem meg ez a nagyon egyszerű, óvodás felület nem tetszik. Oké, stabil, de miért ne lenne az? Nincs benne semmi túlbonyolítva, zárt, és mint fent említettem, összhangban van a hardverrel. Persze akinek ez kell, az vegyeCsak elég gáznak tartom, amikor tényleg úgy beszélnek az iphoneokról, mint vmi megtestesült csoda, miközben igazából semmi különlegesség nincs benne
Üdvözlettel, Tibi
-
Crafter32
őstag
Nagyon tetszett a teszt, nagyon jó volt végignézni. Nagyon tetszett a korrekt és valósághű hozzáállás a telefonhoz. Sokan tanulhatnának ebből a videóból. Köszönöm
-
Tidzsimon
őstag
válasz
ToniSoprano #95 üzenetére
3 funkció felett még ha dinamikusan érzékeli a nyomást, akkor sok hasznos funkciót ki lehet hozzni belőle.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #95 üzenetére
Szerintem is sok. Szerintem a 64-es lesz ilyen 290-300.
-
ToniSoprano
addikt
300-ért a 16 GB-os és 330-ért a 64 GB-os Iphone 6S elég soknak tűnik, ez nem tudom hogy jött ki?
Most a sima 6-os 225-ért van 64 GB-os az Ipon-on, vagy a PC-Landon (és ezek nem sufni cégek), vagy ez már leárazatt termék? [link]
Ha ez a 6S is ennyi lenne az teljesen korrekt ár egy ilyen telefonért, már a hardverbe sem lehet belekötni:3D touch nem hülyeség, végülis egy ikonhoz 3 funkciót rendel, nem kettőt, mint pl. droidon:
1. rövid érintés, (alkalmazás megnyitása)
2. hosszú érintés (ikonok rendezgetése)
3. erős érintés (valami gyorsmenü, megnyitása)Annyit szidták az Iphone-t egy másik 13 milliós eladásos cikk kapcsán , hogy kezdem megkedvelni.
2 sim kártyás Iphone sohasem lesz? Erről hír? Mégegy nano sim simán elférne.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
Tidzsimon #93 üzenetére
Igen meg van, de nem érdekel, mivel nem sok haszna van.
A haszontalan dolgokra nem vagyok vevő.
Az iPhone 1 sem a legelső érintős mobil volt annak idején, de mégis más volt, mint a többi.Ami még zavar, hogy 300 ezer forint, de csak 1 év gari van. Szolgáltatók sem adnak többet, ha jól tudom, mivel nem szerettethetik. Ez az LG telefonoknál sem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Egyszerűen nem tudok túllépni ezen az áron. Eszméletlen. Vegye akinek van pénze.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janeszgol #87 üzenetére
Nem éri meg a felárat? Szerintem meg igen.
Így hogy 6S-sem van pár napja azt kell mondanom honnan közelítjük meg a dolog. Most i6-tal szemben amivel jobb a 2GB-ram mert tényleg észreveszed sebességben, a 3D Touch-ot szokni kell hogy van, de tényleg jó dolog. Az ujjlenyomat-olvasó hihetetlen mi gyorsan és pontosan reagál, ez is jó. Külsőleg ugye elvileg ugyan az, súlyra minimálisan nehezebb, de valahogy masszívabb benyomást kelt a 6S. Viszont kamerában több fejlődést vártam, attól annyira nem ájultam el.
Szóval összegezve ha valaki új készüléket akar venni ~250 ezer feletti áron, és iPhone-be gondolkozik annak én is azt mondom megéri a 6S-t választani. Viszont ha használt vonal is szóba jöhet akkor már 150-ért tud venni i6-ot, és mellette a 6S jelenlegi felára nem ér annyit amennyibe így többe kerülne.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
rosszfiu18 #27 üzenetére
Véralkohol szint mérő.
Szvsz van értelme, csak fantáziája nincs senkinek.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
janeszgol
félisten
Nem éri meg a felárat? Szerintem meg igen. Fantasztikus telefon lett. Jó volt nézni ezt az adást. Az idei kedvencem lett. Ez a 3D-Touch egy olyan funkció, amit megint majmolni fognak a többiek. (Bár kíváncsi vagyok, mennyire sérülékeny emiatt a kijelző.) Szerintem baromi jó ötlet és nekem is eszembe jutott pár dolog, amit rá lehetne programozni.
Már értem az Apple sikerét. Írtó könnyen kezelte Legendd és jó is volt nézni. Beúszó menü, alsó-felső függöny, mindenhol értesítés, de nem tolakodóan. A visszalépés is ötletes (de ezt máshol is láttam már). Én az iOS7 előtt már léptem az almáéktól, de szerintem kurva jó telefonokat raknak le az asztalra. Ami hibája, hogy 300 ezer forint és nem fog egy napot kibírni. De majd kíváncsian várom a tulajdonosok véleményét ezzel kapcsolatban is.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Igaz már én használom pár napja, de jó volt látni így más véleményét is a készülékről.
Ha valakit érdekel, én is csináltam egy kis összehasonlítást 5S-sel szemben.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást.
-
VaDy
tag
Köszönjük az adást, külön plusz pont , hogy a végén elmondtad az álláspontod amiért nem vennél iphonet! Be is linkelem az adást pár havernak hátha neked (aki azért nyomkodott már pár telót) elhiszi h egyszerűen lehúzás ez az egész!!!
Na most majd kapok a pofámra, már ha nem törli valamelyik moderátor ezt a hozzászólást ... pedig ennél finomabban nem tudok fogalmazni!
-
.LnB
titán
Ahh semmi. Törölhető. bocsi
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Korrekt volt a végén a reagálás a "tévedéseket" illetően.
Le a kalappal Legendd előtt
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
6s plus-ról is lesz teszt?
Xr
-
BarbiH
csendes tag
Ne zavarjanak módnál ez csak ennél a telónál van vagy másnál is?
Mármint az h csak kikapcsolt kijelzőnél működik[ Szerkesztve ]
Szeretem a készülékeimet, de azok "nem mindig szeretnek" engem :) Lehet, hogy nem minden itt zajló dologhoz értek, ezért ha néha "értetlenkedek" kicsit, elnézést kérek.
-
Ronan968
tag
NFC most is korlátozott?
-
Márko88
aktív tag
Nagyon komoly telefon a 6-os
làtszik is az eladott mennyiségen. Minőség a HTC mellett.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Azért az látszik, hogy nem iPhone user teszteli a telefont, és elég sok mindent tévesen mondd.
Ez nem baj, sőt talán jó is. (Mármint, hogy alapból nem iphone-t használ)
A "Hey Siri" megy töltés nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
amisis
aktív tag
App store ban működik a touch id
Apple iPhone 8 Plus
-
agabe
addikt
Touch Id-val is lehet appstore-bol letolteni, csak be kell allitani.
-
janeszgol
félisten
iPhone sziksz esz ful. (6s ful, succesful.)
Na lássuk a műsort (késtem).
[ Szerkesztve ]
-
amisis
aktív tag
240fps-t nem csak a hátlapi tud?
Apple iPhone 8 Plus
-
BarbiH
csendes tag
Milyen minőségben rögzít hangot videóknál és diktafonnál?
Szeretem a készülékeimet, de azok "nem mindig szeretnek" engem :) Lehet, hogy nem minden itt zajló dologhoz értek, ezért ha néha "értetlenkedek" kicsit, elnézést kérek.
-
gerii
addikt
Ez a letolós rendszer elég nagy fricska/görbe tükör ennek a tepsifon érának
[ Szerkesztve ]
-
diabolika
tag
De bunkók vagyunk, adás közben zavarjuk az instával
Tiszta hülye aki nem normális.
-
amisis
aktív tag
Akkumulátor kímélő mód mennyire hasznos?
Apple iPhone 8 Plus
-
KBebe20
csendes tag
akkumlátor?! mérete
-
HardRic
addikt
Bírom amikor nyomogatnád alul a vissza gombot, Legendd
-
SpZ
senior tag
Z5 compact vagy 6S érződik jobbnak első benyomásra?
-
BarbiH
csendes tag
Nincs olyan h véletlenül erősebben negnyomod a kijelzőt és nem a jó funkciót hozza elő?
-
agabe
addikt
Mozgascsokkentes miert van bekapcsolva ?
-
petipetya
nagyúr
-
KBebe20
csendes tag
kép hang oké
-
MattM
tag
Minden ok!
-
ToZo85
tag
Kép,hang OK !
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK.
"nincs rá lezsóidő"
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN
-
S e t h
nagyúr
Kép és hang még nem oké.
szerk: Már de.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #47 üzenetére
-
KBebe20
csendes tag
várom az adást!
-
Crafter32
őstag
Egy csúcs telefontól sok mindent elvár az ember és joggal. Minőségi anyagok, jó kamera és rendszer sebesség alapnak kellene lennie. De ott van a bővíthetőség lehetőség, értesítő led és a hosszú üzemidő. Nah itt pár dologban vannak problémáim, hogy akkor miért is kellene nekem ennyi pénzt adni érte.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Kezdődhet az adás
-
Blyan
félisten
De ez még mindig nem kétlépcsős gesture (ahogy a szifon videóban is mondták, short press, long press, soft press and hard press). Vagy igen?
A megszokást aláírom, biztosan kell majd idő hozzá, sőt fejben tartani majd funkciókat, melyik erősségű nyomás esetleg mire van - főleg ha beindulnak a 3rd party appok.
[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
Ed Baig, a USA Today újságírója szerint maga az ötlet jó, de alapvetően komoly tanulást igényel a felhasználók részéről, mivel a náluk járt példányhoz napok alatt sem tudtak hozzászokni, nem elég pontos a visszajelzés sem
Persze ez egy ember véleménye, de majd kiderül a gyakorlatban mire jó, mennyire könnyű használni. Pl Androidon lehet mozgatni az ikont vagy ráhúzni a megfelelő action-ra pl Unistall vagy App infó, ehhez pl nem szükséges feltétlenül ez a funkció. Van egy Best of 3D touch videó de nem láttam menni semmi olyan extrát amit pl az Air View ne tudott volna
-
Blyan
félisten
válasz
Praetorianus #38 üzenetére
Kopizom a legjobb részeket a tesztből...
Egyrészt fontos tudni, hogy ez a képernyő nem csak az érintést érzékeli, hanem a benyomást is. Ez nagyon furcsa érzés, a kijelző ugyanis lötyög a helyén, a szélénél kiszivárog a fény, s tényleg be lehet nyomni, mert egy fél millimétert lefelé megy az egész, úgy, ahogy van. Tehát van nyomáspont, s innentől egészen érdekessé válik a kezelhetőség. Ha csak finoman érünk a képernyőhöz, akkor a „kurzor” oda vándorol, ahová szeretnénk, s ha megnyomjuk a kijelzőt, akkor ezzel az OK funkciót helyettesítjük. Ezt nagyon meg kell szokni, ilyen készülék még sosem volt a kezünkben (s másnak sem nagyon), de két nap után már megfelelő magabiztossággal közlekedtem a menüben.
A multitouch képesség viszont nem sokat ér. Az ember azt várná, hogy majd iPhone-hoz hasonlóan tud görgetni, képeket nagyítani, weboldalakat átméretezni, de nem. Ezekre nem képes a rendszer, a görgetés ugyan finom, de nem adagolható, nem lehet úgy „megprögetni” egy listát, mint az almás készülékben, hanem lentebb csúszik egy oldalt, és jónapot.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Praetorianus
aktív tag
Íme, egy érintés- és egyben nyomásérzékeny kijelző, 6 évvel ezelőttről. [link] Csak mielőtt azt kell olvasnom hozzászólások tucatjaiban, hogy milyen innovatív újítás ez az Appletől
-
Nézni fogom! ( Ha a kutyák nem akarnak pont akkor sétálni.)
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
janeszgol
félisten
Na, ezt az adást tuti megnézem teljes terjedelmében. Kíváncsi vagyok, mit tud az Apple ma, 2015-ben felmutatni. Nem mellesleg izgat a 3D-touch.
-
Blyan
félisten
Valszeg elkerülte, mert ez nem a hosszan nyomom gesture-t akarja kiváltani, mivel az még mindig létezik az iPhone-on, ahogy mindig is létezett. Ez az erősebben nyomom, ami nem ugyanaz, mint a hosszabb ideig ratja hagyom az ujjam.
1. simitás, jobbra, balra, fel-le akárhova - ezt mindenki tudja
2. odabökni a képernyőre - mindenki tudja.
3. hosszan rajta hagyni az ujjad egy helyen - mindenki tudja - az ájfonon is ott van, változatlanul, pl az ikonok átrendezésekor.
És emellé jön még ez a 3D tács dolog, ami nyomásérzékeny geszturokat jelent, két féle erősséget érzékel - és nem váltja ki vagy helyettesíti a hosszan nyomva tartást.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
törölt tag
Dehogy, a Mate S és a Honor 7 ujjlenyomat olvasója is tud ilyet.
"Mivel a hátlapi olvasó négyirányú érintőpanelként is működik, jobbra-balra simítással lehet a galériában lapozni, le-fel mozdulattal pedig az értesítési panelt előhívni, ahol oldalirányú simítással a tételek eltüntethetők."
(#24) rosszfiu18: igen, a Mate S és a Honor 7 olvasója tudja ezt
[ Szerkesztve ]
-
Simi87
senior tag
válasz
rosszfiu18 #27 üzenetére
kb. egy óra alatt megszokható, nagyon jópofa, de ezért nem fogok cserélni. A hüvely nem tudott mit kezdeni a fene nagy feature-el, de az iPhone-nál elég jól működik.
-
rosszfiu18
tag
Én látnám értelmét...nem a kijelzőt simogatod, ezzel kitakarva a tartalmat...ha netezel, vagy épp képeket nézel...főleg, ha pl melletted ülő is azt figyeli, hogy miként simogatod a telefont. Inkább ez a funkció, mint pl egy pulzusmérő, vagy véroxigénszint mérő egy telefonban...
A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
A force touch és a 3D touch teljesen más, nem keverendő.
Üdv,
Balázs -
Csapoati
nagyúr
válasz
rosszfiu18 #24 üzenetére
Tapipad? Vissza a 2000-es évekbe? Pont ezt kiváltandó van az érintőképernyő. A Huawei-nek tényleg volt ilyen telefonja, kb 2011-ben utoljára.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
rosszfiu18
tag
+1 nagyon értelmét Én sem látom, androidon ugyan ezt a megoldást "a hosszan nyomva tartom" dologgal elérem...nem is értem ezt a hypot, ami ez körül forog. Inkább az ujjlenyomat olvasót csinálták volna meg úgy, mint egy tapipadot, hogy az oldalakat lehessen pl görgetni, képeket váltani, stb, mint annó a HTC-nél a track ball stb...bár asszem ez már a Huawei telefonoknál ilyen!?!?
A kihívások elkerülhetetlenek, de a vereség nem kötelező!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hdanit610 #19 üzenetére
Essünk túl a másik felén is: ezigen, a többiek csak szart gyártanak, totális innováció, 38465%-kal erősebb, mint az iPhone 2G, mindent erről másolnak, nem drága 250+ ezerért, csak ez optimalizált, a többin még számológépet se lehet használni, stb.
M5Norbi: Majd kiderült az adásból.
willope: Tegyük fel, hogy ez most 250-ért nyit (64 gigás, 248 ezer a 6-os a hivatalos Apple oldalon, gondolom ennyi lesz akkor az új is nagyjából). A 64 gigás i6 még sufni gsm-nél sincs 188 ezer alatt, a normális helyeken 225-nél kezdődik.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
M5Norbi
őstag
Előrebocsátom semmi bajom az Iphone-okkal,korrekt telefonnak tartom,jól összeszerelve,én az oprendszer miatt nem szeretnék csak. (mivel nem veszek az ára sem zavar nameg ami jó azt meg kell fizetni)
De....és lehet hogy csak az én fantáziám sivár ....de nekem az a Force Touch egyszerűen nem tűnik annyira innovatívnak mint ahogy azt előadják.....
Egyrészt funkciókat előhívni a rövidebb/hosszabb ideig nyomom ugyanúgy jó másrészt meg nem biztos hogy mindig sikerül egy hétköznapi kicsit is sietősebb szituban amikor kellene gyengébben/erősebben nyomnom.
Vagy csak nem olvastam el figyelmesen mire is lesz ez jó? Vagy elkerülte a figyelmem?Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
hdanit610
aktív tag
Pattogatott kukorica bekészítve, várom az adást, meg ami utána lesz...
Gyorsan essünk túl rajta (legalábbis melegítésként): drága, csak egy logó az egész, ennél tizedannyiért überbrutálisabb kínai csoda kapható, köcsögsznob aki megveszi, semmit sem tud, az Apple-nek vége, ipari hulladék...
-
Simi87
senior tag
üzemidőre vagyok kiváncsi, inkább mondjuk a Plus-éra. Várom a tesztet. Gyözzetek meg, mert a telefonnak nem sikerült.
-
-
isti215
tag
Kíváncsi leszek mit tud majd 2gb rammal.Na meg az új kamerára....
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
Dexar007
veterán
ÁJPFÓONN!
Give me your cum,bull!
-
Nem vagyok Almás, de azert a Force Touch innovativ , erdekes
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Plafoon
tag
Na itt nagy vita lesz ma estea a felek közt
-
willope
tag
Szardrágaájfon
Kérdés megéri-e a másfélszeres ár ugyanazért a dizájnért? Kompenzálja a hardver fejlödése?
[ Szerkesztve ]
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
Hunt3r22
őstag
Nézem.
Xr
-
atike
nagyúr
Hűha.
Kíváncsi vagyok... A telóra is, meg arra is, hogy mi lesz itt...
-
HawerKing
őstag
Biztos kemeny kis telefon
Varom az adast
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai műsor sztárvendége az Apple iPhone 6s lesz, ami külsőleg nem változott ugyan, a nyomásérzékeny 3D Touch kijelző és a 12 megapixeles kamera mégis nagy előrelépés.
- Autós topik
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hálózati / IP kamera
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független gyönyörű állapot 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest