2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Mobilarena TV: Az első benyomás

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A mai műsor sztárvendége az Apple iPhone 6s lesz, ami külsőleg nem változott ugyan, a nyomásérzékeny 3D Touch kijelző és a 12 megapixeles kamera mégis nagy előrelépés.

Az Apple pár héttel ezelőtt jelentette be az iPhone-sorozatának legújabb tagjait, a 6s-t és a 6s Plust. Hozzánk most a kisebb modell jutott el, ami továbbra is 4,7 hüvelykes Retina-IPS kijelzővel hívja fel magára a figyelmet. Dizájn szempontjából nem történt változás az elődmodellhez képest, az alumínium burkolat viszont még erősebb lett, nem beszélve a hardverről. Az A9-es processzor ugyanis rendkívüli teljesítményre képes, a szintetikus teszteket nevetve tudja maga mögött, és a képernyőt is minden nehézség nélkül meghajtja. Azt a képernyőt, ami már megkapta a 3D Touch (Force Touch) technológiát, így nem csak érintés-, hanem nyomásérzékeny is egyben, amit az iOS 9 előszeretettel támogat. A techóriás hosszú évek után a kamera felbontását is növelte, immár 12 megapixeles lett.

Hogy aztán milyen plusz szolgáltatást nyújt a 3D Touch, mennyivel lett gyorsabb a Touch ID ujjlenyomat-olvasó, és úgy egyébként mire képes a telefon rendszersebesség és üzemidő terén, azt a 18 órakor kezdődő adásban mutatjuk majd be.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.