- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Volt egy időben ilyen ultrabay numpad. Szerintem profi kivitelezésben(nem lötyög, nem hajlik, stabil), masszív alátámasztással egy jó megoldás lenne annak, akinek gyakran szüksége van rá. Kár, hogy kinyírják az ultrabay megoldásokat. Felőlem nem is kell, hogy optikai meghajtó belemenjen, szabhatják egyenesen akkuhoz, HDD-hez, numpadhoz, stb., azokhoz az eszközökhöz, amikkel tényleg használnánk. Kevesebb helyet enne, és mégis használható lenne sok jó dologhoz. Nekem pl. hiányzik a CF (és akár CFast) kártyák beépített olvasási lehetősége.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
#06658560 #30 üzenetére
Sehol.
A hagyományos, nem szigetes, hosszú nyomásponttal rendelkező billentyűzettel függ össze. Az más kérdés, hogy szerintem jobb, ha abból is a numpad nélkülit használják. 17"-ba mehet a numpad, de 15"-osban már túlságosan eltolódik a billentyűzet a numpad miatt, ami (nekem) kényelmetlen. Azért egy 7 soros klasszik billentyűzettel elviselném.
Amúgy úgy néz ki, csak mérsékelten sikerült felfogni a lenovonak a több ezer visszaküldött kérdőívet...
-
scarbantia
aktív tag
Nem rossz, de azért beledolgozhatták volna a retró Tp-s felmérésüket, és ilyen vastagságba beleférhetett volna egy hagyományos, numpad nélküli billentyűzet. A kijelzőre kíváncsi leszek mit tud majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest