- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Mintha az Apple hivatalos honlapján olvasam volna valahol régebben. Egymás mellé volt állítva a legújabb iPod shufle, az iPod nano, az iPod classic, az iPod Touch és az iPhone és ott írták asszem. Arra viszont emlékszek, hogy a Touch-nál írták, hogy ugyanaz, mint az iPhone csak nem tudsz vele telefonálni.
-
sztyui2
őstag
New Yorkban volt ez egy mittomén milyen utcán. Asszem az iPod forradalom című filmben láttam a Discovery-n. Néha adják. Ha szemfülesek vagytok elkaphatjátok.
Ja és volt még egy érdekes adat. Magyarországon eddig kb 200000 iPod-ot adtak el, mióta megjelent egyáltalán az iPod. Amerikában egy nap alatt adnak el ennyit az összes boltot beleértve. Tehát nem boltokra kiosztva, hanem 1 nap alatt amcsiban össz-vissz elfogy 200000 iPod. Nagyon durva.
-
sztyui2
őstag
Eddig ettől tartottam, az akksi sz@rozása miatt(évente kell cserélni) és a miatt aggódok, hogy ahhoz képest, hogy a "Best iPod", nem lehet beledugni egy fülhallgatót, márpedig ez nekem nagyon fontos, mert Sennheiser CX300 után már nem tudok hallgatni normál kialakítású fülest és nem is vagyok hajlandó ekkora kompromisszumot kötni, csak azért, hogy iPhone-om legyen. Ha a fülhallgató csatlakozó jó lenne, akkor bizony erősen elgoondolkodnék rajta, bár így is még marad az akksi probléma
Ja, és hogy működik ez? Csak úgy lehet szerezni amcsiból iPhone-t, (mer ugye így azér jobban megéri 70-ér, mint hogy máshonnan 200-ér), hogy kimész érte? Tehát megrendelni nem lehet. Nem hinném, hogy ha Amcsiból megrendelem, akkor az megérkezne
És amcsiba most per pillanat nem készülődök
-
sztyui2
őstag
válasz
Coyote2000 #36 üzenetére
Telefonálásra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest