Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Eddig ettől tartottam, az akksi sz@rozása miatt(évente kell cserélni) és a miatt aggódok, hogy ahhoz képest, hogy a "Best iPod", nem lehet beledugni egy fülhallgatót, márpedig ez nekem nagyon fontos, mert Sennheiser CX300 után már nem tudok hallgatni normál kialakítású fülest és nem is vagyok hajlandó ekkora kompromisszumot kötni, csak azért, hogy iPhone-om legyen. Ha a fülhallgató csatlakozó jó lenne, akkor bizony erősen elgoondolkodnék rajta, bár így is még marad az akksi probléma
Ja, és hogy működik ez? Csak úgy lehet szerezni amcsiból iPhone-t, (mer ugye így azér jobban megéri 70-ér, mint hogy máshonnan 200-ér), hogy kimész érte? Tehát megrendelni nem lehet. Nem hinném, hogy ha Amcsiból megrendelem, akkor az megérkezne
És amcsiba most per pillanat nem készülődök 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, és hogy működik ez? Csak úgy lehet szerezni amcsiból iPhone-t, (mer ugye így azér jobban megéri 70-ér, mint hogy máshonnan 200-ér), hogy kimész érte? Tehát megrendelni nem lehet. Nem hinném, hogy ha Amcsiból megrendelem, akkor az megérkezne
És amcsiba most per pillanat nem készülődök