- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Van pár Youtube review és néhány külföldi teszt is. A legtöbb helyen a hangszórót találták negatívumnak. Volt egy teszt, ahol a lassú rendszert és a fagyásokat emelték ki, de én ilyesmivel egyáltalán nem találkoztam, gondolom javították a problémát.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem túl aktívak Mlais-nál a támogatás terén. A fórumról eltűnnek hosszú időre, aztán előjönnek, többet írnak.
Jön a Mlais M7 Plus nagyobb akksival és MTK6753-al (bár teljesítményben ez szerintem visszalépés), azon már Android 5.1 lesz.
Van egy olasz fórum, a Cinafoniaci, ott készít egy srác hozzá 5.1-es rom-ot, de még nagyon beta státuszban van, meg a fingeprint sensort nem tudja működésre bírni, mert nincs hozzá drivere, így azt még nem raktam fel. Ha megoldja a dolgot, akkor azt is tesztelem.
Olaszországban egyébként Plunk Hero néven árulják a telefont, meg a fene tudja még hány néven lehet a piacon. -
tibcsi0407
félisten
2. emeleti panel ablakán kihajolva kb fél perc után kikapcsolt wifivel és adatkapcsolattal:
A beszédhangszóró teljesen rendben van, szépek a hangok, tisztán érthető. Nem érzek különbséget a Lumia 635-höz képest. A flip case-t bezárva szoktam használni telefonálás közben is, annak a nyílásán keresztül is nagyon jó a minősége.
A külső hangszóró nem túl hangos, de nem torzít. Nem tudom, hogy esetleg Viperrel mennyire tudnám megpimpelni a minőségét, annyira nem értek hozzá.(#4) bodrik11
Igazán nincs mit, remélem mindenkinek hasznára válik. Már régóta ígértem a dual sim topikban, csak szerettem volna jobban megismerni, mielőtt írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest