- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
csalóka. 2006ban írtam egy DOF-ot (depth of field). az az algoritmus azóta is ugyanaz, és azt használtam. úgy írtam meg, hogy néhány éven belül biztos mindenhol remekül fog menni.
1024x768as felbontásban titanium4200on futott anno olyan 40 fps-en, radeon 9800pro-n pedig olyan 110 fps-en (igen, a képen más dolgok is vannak, szóval kép, etc etc).
ez így mind szép és jó volt. aztán most, 2012-őt írunk. ugyanez az algoritmus az alaplapra integrált ati kártyákkal bír kb 30 fps-t mozdulni. prociba integrált intel kártyákkal pedig 3 fps-t. igen, tényleg 3. megszámoltamszerintem az, hogy mostantól van egy olyan egységünk, amivel kurvagyorsan lehet gyököt vonni meg sinust számítani 1 millió floatra olyan esetekben, amikor amúgy a memóriát se nagyon kell átmaszogni a program memóriaterületéből a drivernek, az nem egy olyan hatalmas fegyvertény annak függvényében, hogy a programok 99,99%-a nem így működik, és a maradék 0,01% esetben pedig a használata annyira kényelmetlen, hogy az ember inkább megcsonkítja magát, csak ne kelljen használnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest