- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
Nekem azt mondja hogy, sohaSE ilyen telot.
Xperia XZ3
-
Grodd
tag
SE = ScrewedupEdition
-
prolad
addikt
SEmmi új, ha csak a házat vesszük.
-
prwnd
csendes tag
Shit Edition
-
cousin333
addikt
Egyetértek. Bár ha az iOS már eddig is vajsimán futott, akkor nincs sok értelme az új készüléknek nemde? Android oldalon az erősítés egyik fő oka - a rivalizálás mellett - a kijelző méretének és felbontásának növelése, de itt erről ugye nincs szó.
Az első fecskéről meg már hírt adtak: [link]
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
tibaimp
nagyúr
Szerintem totál hiánypótló, sikertermék lesz, és majd a többi gyártó megint kezd normális, minőségi "kis" mobilokat is gyártani végre...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
cousin333
addikt
válasz Lord Sidious #37 üzenetére
A szélessége alapján (58,6 mm) a 4"-os, 16:9-es kijelzőhöz 4,4 mm káva tartozik (oldalanként). Ugyanígy számolva a Galaxy S7 esetén ez az érték 3 mm. Ha itt is ennyi lenne, akkor lehetne 4,21"-os. A 4,3"-hoz 2,5 mm-es káva dukál, míg káva nélkül pont kijönne a 4,7"...
"We spared no expense"
-
törölt tag
Shit and Expensive
-
Almonen
aktív tag
Amíg nincs legalább 6 inches iPhone, maradok Android-on
-
Halkow.
senior tag
Ki gondolta volna...
-
Depression
veterán
Nem is értem, hogy minek ekkora nagy méret, simán elégnek kellett volna lennie a 3,5"-nak.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
BOBAKILL
őstag
Csakhogy ezek már Nem Telefonok, hanem okostelefonok. Van különbség. Én nem csak telefonálok róla hanem emailt írok, böngészek, intézem a banki dolgaimat stb... Ha csak telefonálnék akkor veszek 3e-ért egy nyomógombos akármit nem egy méregdrága okostelefont. 4"-on már nem élvezet böngészni, főleg hogy ekkora káva mellett belefért volna 4,3"-4,5" is. Elfogadom ha ez még jó valakinek, de a legtöbb embernek már nem. Várták rengetegen a nagyobb Iphone-t, most meg már nagy az is? Pedig csak 4,7".
Iphone Retro Edition jobban illene hozzá.
-
Matada2.3
veterán
Mexikóban biztos divatos lesz SE (Essay)
Finn the human
-
janeszgol
félisten
SElejt vót má?
-
szupermacs
veterán
válasz twollah1976 #31 üzenetére
Mert ilyet még a világ nem látott.
-
twollah1976
őstag
Es mitol kulonleges kiadas?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
shiftac
aktív tag
Magáról az SE-ről a Windows 98 SE jutott eszembe, iPhone esetén pedig a "Small Edition" (szerintem ez lett volna a legegyértelműbb).
A Still Expensive viszont nagyon tetszik
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Trollkodni akartam...
MEGELŐZTEK. Ma ez SE megy nekem
SEbaj, majd leSEm a következő lehtőSEggetHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
Still Expensive
Ezen jót röhögtem
-
ALBY
senior tag
iPhone Mini! végülis...
Ebből SE veszekAmúgy örvendezek a 4"-nak hátha másnak is megjön az esze.
Persze nem ennyiért, meg nem feltétlen csúcs vassal.
Akinek van tablete is bőven elég egy 4"-os telefon is, kényelmetlen lapátok helyett.Azért nem SEmmi a fantáziájuk... Ez a kérdés tényleg megért egy cikket nektek?
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
Tigerclaw
nagyúr
Still Expensive +1
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
willope
tag
Dee... Akkor most nem minden iphone speciális?!
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon agyafúrtak ezek az almánál.
-
törölt tag
Amerikai név, nem jelent semmit sem.
-
Ratman
tag
Ez rossz hozzáállás: "...sokan még mindig nem barátkoztak meg..."
Miért kéne megbarátkoznom egy rámerőltetett, péklapátnyi méretű, feleslegesen nagy készülékkel?
Csak nem rájönnek a gyártók is, hogy amit a marketingesek kitaláltak, de felesleges, az ideig-óráig eladható de aztán bebizonyosodik, hogy nincs is rá szükség? (lásd a végre valahára kimúló szemüveges 3D tv, hajlított tv, és egyéb baromságok).Nem lehet, hogy rengeteg embernek egyszerűen csak egy könnyen kézreálló, kisméretű, de jó funkcionalitású TELEFON-ra van szüksége, és nem szörnyszülött phablet-re?
-
Retro DJ
aktív tag
:Számomra ez találóbb volt: "Spares & Extras". Tessék csak egymás mellé tenni az 5S és az 5SE adatlapját....
Retro
-
motoflug
őstag
Spares & Extras - ez jó.
A kis fekete káva eltűnhetett volna, de ezzel együtt is valszeg ő lesz a befutó. -
bwin88
csendes tag
válasz szupermacs #9 üzenetére
nagyon jó
-
Fr0z3n
őstag
SonyEricsson?
-
Graphics
Jómunkásember
Second Edition.
Mivel egy komplett újrahasznosítás...
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Romvr
őstag
Ha már az iPhone 6 az "alap" az iPhone 6 Plus a "nagy" akkor ez lehetett volna iPhone 6 Minus
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
szupermacs
veterán
Nem én voltam az egyetlen, ez megnyugtat.
-
zizol
aktív tag
SMALL EDITION
Üdv, zizol
-
tha_answer
őstag
Iphone 5SS
-
MODERÁTOR
válasz szupermacs #4 üzenetére
a címnél sikerült tovább is jutni?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
szupermacs
veterán
Esetleg iPhone 5S Enhanced?Szerk.: (#5) mukibuci: LOL! Pont az utolsó mondat maradt ki. De akkor sem látom értelmét ennek a szpesöl edisönnek, az én tippem akkor is jobban illene rá!
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
Nekem egy SE-ről alapból ez jut egyből eszembe, viszont így a névválasztás szerintem abból a szempontból nem szerencsés, hogy "újra akarják éleszteni" a kisebb képátlós készülékek piacát, mert az hogy valami Special Edition, az azt sugallja, hogy ez csak egy ilyen extra, ilyen többet nem lesz, nem ez lesz a főcsapás irány, vagy ilyesmi.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Zoz
őstag
Nekem SE-ről a lebutított, használhatatlanul lassú, ócsó kiadások jutnak eszembe, lásd videókártyák...
-
ben5001
tag
Na erre aztán senki nem gondolt volna...
... remélem, mindenkinek "átjön" a szarkazmus ...