Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz ferikek #49 üzenetére

amellett, hogy valaki elméletben elítéli, még érvelhet a jelen helyzet tarthatatlansága mellett, ugye?

álszent, aki szerint a helyzet fekete/fehér.

• arty

veterán

válasz ferikek #38 üzenetére

"Aki vesz egy waytek navit az szerinted nem akarja megvenni hozzá primot? Dehogynem! csak nem 20eFt-ért, hanem mondjuk 5eFt-ért. de annyiért nem adják uh erre hivatkoza- drága, ennyit nem adok érte - letölti illegálisan majd használja."

És szerinted a navngo árpolitikája rendben van? A 180k-s telefontulajnak odaadja 6k-ért azt a szoftvert, amit a 20-30k-s wayteq tulajnak 20 ezerért kínál. Biztos nyerő stratégiával dolgozik a navngo?

"Vagy: megveszek vmi tabletet de hát nem lehet kapni hozzá olyan navit, amit akarok. kifizetném a 20eFt-t érte. de miveo egyik sem lehetséges így letöltök hozzá egy tört szoftvert.
    a navngo hülye lenne gyártani androidra primot, mivel a sok warezhuszár megoldja okosba. az a pár ember - mint amilyen Te is vagy - nem veheti meg az áhított szoftert akárhogy is akarja, mert a warezolók miatt nem fejlesztenek külön a tablethez..."

Tyúk vagy a tojás esete. Mivel a navngo nem árul androidra igo-t sose tudjuk meg "melyik volt előbb". Persze, ha árulna is, vajon hogyan árazná be? IOS mintájára vagy a wayteqra való szoftver mintájára? ;)

---

Zeg:

"Bármennyire is érthetetlen számodra, a szellemi tulajdon érték, és semmilyen általad valósnak vélt indokkal nincs jogod lemásolni, feltörni és használni a tulajdonos tudta nélkül."

Ezzel tökéletesen tisztában vagyok, nem értem honnan veszed, hogy ez számomra érthetetlen.

"Ráadásul van az igo-nak egy egész jó alternatívája, amit használhatsz legálisan a tableteden:sygic."

TeleAtlas... ugye?

"A hardvert vedd meg a szoftverhez, senkit sem érdekel ha csóró vagy és nem telik jobb tabletre. Tablet nélkül is lehet élni."

Lehet, de gondoltam ha már megszórt a Tékom egy 10k-s tablettel, akkor használnám is valamire... és ugyan telik ipadra is, kicsit sokallom érte 140 ezret. Nos, a navngo szerint nemkéne, hiszen megéri: arra van IGO 6ezerért! ;)

• arty

veterán

válasz zeg #35 üzenetére

Ha feltöröm a kocsidat és elhajtok vele, azzal téged direktben kár ér, ergo a hasonlatod nem jó.

Ha varázsolok egy kocsit a tiéd mintájára, mert még bérbe sem adod, akkor téged kár nem ér (illetve de, mivel nem adtad bérbe, de ez a Te döntésed volt, vállalva, hogy azt a bérleti díjat inkább NEM KÉRED).

Valóban nem néztem utána, hogy androidra nem vehető meg a szoftver (hogy létezik, azt tudtam), de még1x: nem hardvert veszek egy szoftverhez, pláne nem azokat a drága sz*rokat. Nevetséges, hogy ha legálisan akarok IGO-t venni, akkor vegyek alá 120-180 ezres hardvert (apple telefont). És nekem topmap térképes navi kell, azt pedig tudtommal az IGO nyújtja.

ferikek: teljesen természetes? te miről beszélsz? ne csúsztass, talán nem akartam megvenni?? ha teljesen természetes lenne, nem pampognék itt az áldatlan állapotok miatt, hanem letölteném, használnám és kussolnék. Szeretném, ha ez megváltozna, ezért ahol lehet, hangoztatom a problémát, hátha olvassa valami "felelős" és változik valami.

• arty

veterán

válasz depmod #28 üzenetére

Vezesd le kérlek, hogyan okoznék, ha feltenném a tabletemre az IGO-t.

A platformomra kiadták, csak nem tudom megvásárolni. És elnézést, ha dühös vagyok, amiért négerként nemhogy a busz hátsó felére, de sehova nem szálhatok fel.

• arty

veterán

válasz ferikek #24 üzenetére

Nehogymár a befőtt tegye el a nagymamát. Olyan készüléket veszek, amilyet akarok és utána ahoz vásárolok szoftvert. Ha a választott készülékemre legálisan nem érhető el az adott szoftver, valamiféle beteges Navngo üzleti marhaság miatt, az nem az én primitivségemet bizonyítja, emellett még az illegális használattal sem okozok számukra semmiféle veszteséget: szokás ugyanis a lehetséges vásárlokat mindet konkrét veszteségnek beállitani, itt még ez sem áll fenn, hiszen nem vagyok lehetséges vásárló sem bizonyos szempontból.

Más szempontból én 100%-osan -6000ft üzleti veszteség vagyok.

Aztán nem kell csodálkozni, hogy a magunkra haragított vevő, később esetleg már akkor sem akar vásárolni, amint lehet... bár nincsenek kétségeim, az ostoba Navngo csak pampogni tud a warez miatt, tenni ellene (igot marketre tenni) nemigazán.

Google mapshoz 3G kell, különben nem megy/macera. Navigont most nézem, ez megint Navngo-s weboldal: 0 informácio androidos elérhetőségről, a használt térképekről, stb. Persze az iphone itt is a főoldalon...

• arty

veterán

válasz ferikek #6 üzenetére

Legalitásról... lett egy tabletem, amire ugy gondoltam nem warezolnám le az IGO-t, hiszen tudtam, hogy IOS/Android platformokra létezik a termék, kollega az Iphone-jára meg is vette, 6k áron. Namondom, annyit nekem is megérne.... napokig kutattam, informálódtam, mire kiderült, hogy nem vásárolhatom meg az IGO-t a tabletemre.

Miért? Mi lehet ennek az oka? Miért veheti meg az IOS tulaj a szoftvert és miért nem veheti meg az Android tulajdonos? Az én pénzem miért nem kell?

Nekem ezekután bármiféle legálozás - IGO-val kapcsolatban - merő képmutatás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés