Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
Én nem voltam ennyire felkészült.
Nyáron, amikor a routerem, ugyanaz ami most van egyébként bemondta az unalmasat, akkor kellett találnom egy megoldást relative hamar, épp kitettem egy torrentet, és erre elment a net, rájöttem, hogy a router miatt van.
Aztán keresgéltem, majd megtaláltam az ipcopt a nem használt 2 magosra feldobtam, és akkor tetszett meg, hogy jóval válaszképesebb rajta a böngészés, mint a routeren volt.Innen indult az egész.
Majd megtaláltam a fórumban a hozzászollásod, és akkor már csak el kellett határozni, illetve felkutatni, hogy hol is lehet kapni,a lapot, nem volt egyszerű, mert összesen 2 elfogadható helyen volt.
De végülil 24-e elött sikerült beszerezni.Közben a 2 magoson mindent kirpóbáltam, ami csak linux firewall disztro volt, meg persze fel lehetett telepíteni, mert ha egy 2 magos 7 éves vasra nem megy fel, akkor miért menne fel egy újabbra.
Így aztán leszükült a kőr a ipcopra, pfsense re, ipfire re, (ez már elbukott, bár tetszik, talán egy frissités után jó lesz)
Így aztán leszűkítettem a kőrt, most végül 3 versenyző van még benne a ringben.
Az ipcop, pfsense, meg az untangle amit most próbálok éppen.Célom volt, hogy teljesen hangtalan gépet rakjak össze, mert ott van ahol én is alszom.
Így ssd vel raktam őssze, közbene gy felszabadult, mert az egyik kollega kidobta az övét, gariztatás után (?????)
Ha az ssd nem válna be, akkor esetleg a seagetnek van egy olyan 2,5 es hdd je amiben van ssd mint cache, majd lehet megpróbálom.Untangle ban nincs Qos, nekem kellene, mert gyengébb a netem, mint neked.
Viszont van benne Spyware blocker, teljesen hivatalos oldalakon fogott eddig 50 et, nem rossz.
Antivirus is lenne benne, de akkor lassul a letöltésem, ha file-t szedek le, illetbe nem megy több szálon.Ipcopban meg csak port szinten lehet megadni.
Úgyhogy most éppen élesben megy a tesztelgetés, virtuális gépre meg sem próbáltam feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Yettel topik
- TP-LINK routerek
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB 6000MHz / X670 / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámítOK
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest