Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon
üzenetére
Én nem voltam ennyire felkészült.
Nyáron, amikor a routerem, ugyanaz ami most van egyébként bemondta az unalmasat, akkor kellett találnom egy megoldást relative hamar, épp kitettem egy torrentet, és erre elment a net, rájöttem, hogy a router miatt van.
Aztán keresgéltem, majd megtaláltam az ipcopt a nem használt 2 magosra feldobtam, és akkor tetszett meg, hogy jóval válaszképesebb rajta a böngészés, mint a routeren volt.Innen indult az egész.
Majd megtaláltam a fórumban a hozzászollásod, és akkor már csak el kellett határozni, illetve felkutatni, hogy hol is lehet kapni,a lapot, nem volt egyszerű, mert összesen 2 elfogadható helyen volt.
De végülil 24-e elött sikerült beszerezni.Közben a 2 magoson mindent kirpóbáltam, ami csak linux firewall disztro volt, meg persze fel lehetett telepíteni, mert ha egy 2 magos 7 éves vasra nem megy fel, akkor miért menne fel egy újabbra.
Így aztán leszükült a kőr a ipcopra, pfsense re, ipfire re, (ez már elbukott, bár tetszik, talán egy frissités után jó lesz)
Így aztán leszűkítettem a kőrt, most végül 3 versenyző van még benne a ringben.
Az ipcop, pfsense, meg az untangle amit most próbálok éppen.Célom volt, hogy teljesen hangtalan gépet rakjak össze, mert ott van ahol én is alszom.
Így ssd vel raktam őssze, közbene gy felszabadult, mert az egyik kollega kidobta az övét, gariztatás után (?????)
Ha az ssd nem válna be, akkor esetleg a seagetnek van egy olyan 2,5 es hdd je amiben van ssd mint cache, majd lehet megpróbálom.Untangle ban nincs Qos, nekem kellene, mert gyengébb a netem, mint neked.
Viszont van benne Spyware blocker, teljesen hivatalos oldalakon fogott eddig 50 et, nem rossz.
Antivirus is lenne benne, de akkor lassul a letöltésem, ha file-t szedek le, illetbe nem megy több szálon.Ipcopban meg csak port szinten lehet megadni.
Úgyhogy most éppen élesben megy a tesztelgetés, virtuális gépre meg sem próbáltam feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest