Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccer
tag
válasz
Neovenator #28 üzenetére
Én is tisztában vagyok vele, hogy hatékonyabb, de egyszerűen ebben a házban (DH101 - fekvő htpc) "másképp" érvényesülnek a dolgok. Az a két hátsó kis 6cm-es venti, amit gyárilag ráraktak, nemigen viszi ki megfelelően a meleget a házból, csere után sem lett sokkal jobb a helyzet.
Nálam a táp kintről szív friss levegőt az első pillanattól kezdve. Minden létező variációt kipróbáltam már, de a leghatékonyabb hőfok és hang tekintetében a gyári elrendezésben nálam az, ha az első és hátsó befelé fúj, míg a 14cm-es procihűtő felfelé kitolja a meleget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest