- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ok, rendben, győztetek.
, de a cégek komplett rendszereket, gépeket vesznek több százezres / db költséggel vagy tévedek ?
vagy vannak " barkácsoló kedvű " informatikus kollégák az ipari ágazatban ?
és minek a ddr3 vagy a hd támogatás ?
Szólni kellene a kiegészítő gyártóknak is, hogy vegyenek soros port aljzatot, mert az usb-s egér, billentyűzet, (etikett címke) nyomtató, vonalkód olvasó, modem, infra nem passzol a géphez valamiért. Bár biztosan van olyan gyártó aki kimondottan ezen iparágak résztvevőit látja el csak én nem olvastam róluk, mert nem érint a téma.
Mindegy, nem vagyok ipar ellenes vegyék-vigyék, használják egészséggel!(#14) vASalo
Sajnálom!
(#16) Ste
Hidd el, hogy nem zavarnak.. Azok jelenlétét még el tudom fogadni, de ez a soros port már a 90-es évek elején is bántotta a szememet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest