- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Hát igen, használati gépbe raidet kiépíteni felesleges (pláne ekkorába, gamer config alá egy raid0 esetleg), szerverbe meg úgyis rendes kártyát rak az ember, de az már más liga.
Az ion amire kitalták arra tökéletes, kicsi, keveset fogyaszt, fullhd támogatás, pici jáék is belefér, 25 körül igazi bestbuy lesz, jöjjön csak a többi gyártó is, majd leverik egymás árait.
-
osztraksajt
őstag
Igen, mini-itx-ben is akár. Jwele (Mo-n is kapható, PCIe 4x is van rajta ami akár egy 4670et is kiszolgál nagyjából), albatron, jetway.
20 wattba senki nem rokkan bele, 24/7-ben sem jelent havi 3-400 forintnál többet. (erra viszont nem ionos lapot használnék).
Én is szemeztem egy ilyen lappal, de végül nem sikerült magam rávenni a megvételre.
Persze azért lesz akinek nyílván ez a tökéletes alaplap, szerintem addig szarakodtak vele, hogy piacot vesztenek lassan, nem is csodálom, hogy az intelnek az a pár hónapos csúszás amit elértek sokat jelentett, megis mondom szerintem miért:
- A fullHd lejátszók elkezdtek lehúzódni 20-40eFt közötti magasságba, ami megkérdőjelezi ezen lapok létjogosúltságát hd-re, munkára meg egy sima atomos lap s elég feleennyiért.
- Megjelent a fogyasztásra is jobb alternatíva.D945SEJT pl 10 watt, igaz nem HD képes, 2 satával kevesebb, viszont teljesen passzív és olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest