- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsasandor9
tag
A HTC-t nem kell temetni! Mindig előrukkolnak valami újjal! Minőségben az első helyen vannak, az biztos!
"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
-
Lirion
addikt
Igazad van, sarkítottam, de akár 10-20 ember márkaismeretéből következtetni a cég marketing tevékenységére elég necces. Az évi több tízmilliós eladások nem csak úgy lettek és nem merném kijelenteni, hogy kevesebbet foglalkoznak marketinggel, mint egy htc.
Xiaomi, Lenovo többet fordít marketingre
Erről egyébként eddig nem is volt szó, a gerilla marketing is marketing és nem kerül sokba, sőt.De az eredeti téma az volt, hogy az alma design változtatás nélkül tudja növelni az eladási számokat, míg a htc csökkenő eladási számokat produkál az utóddal, amit a design megtartásával indokolnak sokan. De ugyan ez érvényes pl. a galaxy s5-s6 vagy lg g2-g3 esetére is, mert azoknál se történt túl nagy váltás, csak az anyaghasználatban, de abban a htc mindig is jól állt.
Erre jöttél a piaci részesedéssel, de akkor kérdem én, hogy anno az iphone 2g-3g-3gs váltásoknál, mikor lepkefing piaci részesedése volt még az apple-nek, miért tudta mégis megsokszorozni az új változatokkal az eladási számokat? Pedig azokra aztán tényleg nem lehet mondani, hogy nagyot designváltáson estek volna át... -
kovy79
őstag
Tapsikolhatsz, de:
1, Honnan veszed, hogy 2 ember?
2, Értem, tehát te is tudsz konkrét adatokkal szolgálni... Tippeltél, mint a "két ember" kifejezésnél...
3, Igazi, gondolkozás nélküli vagdalkozás. Tehát te arra sarkítottál, hogy "nem reklámoz a cég". Ezt beleadtad a számba , holott én ezt nem írtam. Idézem magamat: "...ugye amúgy sem gondoltad komolyan, hogy egy Xiaomi, Lenovo többet fordít marketingre,m int pl. egy Apple, Samsung?"
Ha disputáznál, próbálj meg felkészülni és ne ferdíts a más által leírtakon...!''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
"Ugyan miért ne járhatna? Tán napi szinten nézel kínai tv csatornákat, weboldalakat és magazinokat, hogy képben vagy a helyi marketing tevékenységükkel?"
Nem, de pl. sógoromék Sanghaj-ban élnek és almájuk van. Mikor rendeltem egy Xiaomi telefont, azt sem tudták, mi az...
Meg ugye amúgy sem gondoltad komolyan, hogy egy Xiaomi, Lenovo többet fordít marketingre,m int pl. egy Apple, Samsung?''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Lirion
addikt
Azért ne keverjük már össze egy Apple és egy htc piaci részesedését, népszerűségét.
Szerintem se, főleg, mert nem is volt ilyesmiről szó. Ha egy cég tudja növelni az eladásokat úgy is, hogy nem változtat a designon, akkor nem lehetetlen a dolog, ergo a htc is képes lehetne rá. Lehet takarózni persze azzal, hogy a stagnáló design az oka, de ez bullshit és nem is vezet eredményre, mert a valódi oka nem ez a gyenge szereplésnek.
És igen, van szerepe a marketingnek is, de ugye nem gondolod, hogy egy Lenovo, Xiaomi annyira elől jár ebben?
Ugyan miért ne járhatna? Tán napi szinten nézel kínai tv csatornákat, weboldalakat és magazinokat, hogy képben vagy a helyi marketing tevékenységükkel?
Másrészt ezek a cégek Kínában adnak el több millió telefont, nem EU-ban és USA-ban, ami azért komolyan árnyalja a képet. -
Ryoo
senior tag
Elég sokan nem látják a különbséget, én is felismerem melyik-melyik, de az egysíkú vásárló nem fogja tudni ránézésre megkülönböztetni. Egyik ismerős egy étteremben rá is kérdezett a kezemben lévő telefonra, hogy ez iPhone 6? Miközben egy fehér lumia 640-em van, én sem értettem, hogy következtetett erre, de sok ilyennel találkozok. Amíg neked és nekem egyértelmű, másnak koránt sem. A HTC-ket is ugyanannyira egyszerűen megkülönbözteti az, aki ezt az oldalt olvasgatja, mint a Samsungokat, LG-ket és sorolhatnám a márkákat tovább.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
stilo18
addikt
3 hónap alatt 5 millió?
Az M8-ból mennyi ment el összesen eddig?
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
BenHans
addikt
Szerintem meg ne változtassanak túl sokat a készülékházon, maximum alul ás felül a káva méretét csökkentsék hogy örüljenek a kávahuszárok is. Bár szerintem közülük sokan 110% screen to body ratio-val sem vennék meg mert valamelyik egyéb gyártó elfogult hívei.
Mégpedig azért maradjanak ezen a vonalon és ne változtassák meg teljesen a kinézetet, mert így is a legegyedibb és legminőségibb bármit teszünk mellé, és az ívelt kialakítás és a jó súlyeloszlás miatt pl számomra sokkal kényelmesebb a használata mint bármelyik másik készüléké. Ezen szinte csak rontani lehet.Azt, hogy miért nem fogy nem kell túlmisztifikálni. Nem a kinézetről van szó, mert mint láthatjuk más készülék sem változott sokat. A hűha innováció inkvizíció miegymás "új" Samsung kinézet sem hozta az elvárt eladásokat és a G4 bőr hátlapját sem koptatják elég sokan a hírek szerint.
Ennek fényében a HTC-től sem lehet reális elvárás hogy elérjék a kitűzött számokat, pláne hogy kapásból sikerült leszólni a kamerát az első szofverrel és a csapból is a melegedés folyik, és lehet nem tudja az átlag user/laikus hogy mi a bánat az hogy SoC/Qualcomm/Snap810 ha azt olvassa/hallja hogy forrósodik az biza elrettenti, hiába oldották meg úgy a dolgot hogy a második legerősebb SoC maradjon a piacon és mégse melegedjen jobban mint bármelyik másik.És akkor még nem beszéltünk arról hogy 1) egyre kevesebb ember vesz évente készüléket, mert bőven kiszolgálja az előző is mert nincs akkor fejlődés 1 év alatt mint anno 2) nem mindenki vesz csúcskészüléket, mert minden igényét kielégíti egy 90-120k közötti cucc is, sőt mostanában sok olyat hallok hogy lefele váltanak. Erre még itthon rápakolhatjuk az árakat is.
Nem lepődnék meg, ha jövőre alapból több okostelefon fogyna a felsőbb kategóriákból mint idén.
ui. Épp ezért jövőre melegedés hiszti nélküli SoC mellett és nagyobb igyekezettel a HTC helyében alávágnék az árnak és kiraknám 600€-ért ami nem csak pár ezrest jelent de nem is túl olcsó.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
ctvagyok
őstag
válasz Stunts666 #62 üzenetére
Attól még, hogy 20 csillió pixeles a kamera benne nem lesz jobb az S6/G4- nél. Az OIS nélkül extra nehéz is lenne. Ebben a generációban is a "legszarabb kamerával szerelt készülék" a csúcskategóriában díj büszke nyertese lehet az m9. Az ultrapixellel legalább tudott értelmes képet lőni rossz fényviszonyok között.
Az üzemidőről meg máshol mástól mást olvasok, de feltétlenül elhiszem ami ide iródott
Nehéz időszak jön a HTC fanoknak.
(#71) S e t h EZ az összes nagy gyártóra igaz, kivéve az Apple-t. Persze próbálkozik a Samsung és az LG is , de nem fogják ők sem bírni hosszú távon. A sony a z3+-al meg már fel is adta
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
A régi varázsukat elvesztették és ahelyett, hogy változtatnának, inkább tojnak a piac, vásárlók jelzéseire és minimális változtatásokkal prémium árban nyomják a készüléket, aztán várják a csodát.
Be lehet csukni a szemet és nem venni tudomást Kínáról, kb. ez az eredménye.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Cathulhu
addikt
válasz Red Bull fan #67 üzenetére
G2-t soha nem ejtettem el, pedig kb ott vannak a gombok, mint ahol az a fekete sav huzodik. Es szivem szerint ott is inkabb szamuztem volna oket az also kavara
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
-
Cathulhu
addikt
válasz Stunts666 #62 üzenetére
Tolem veded meg? Hat legyen, de kb nem erdekel, M9-el eldolt HTC-m nem lesz az iden, S6-al eldolt, hogy Samsungom sem, szoval nekem feleslegesen irtal kisregenyt. En egyedul csak azt nem ertem, miert nem lehet a HTC logo savjat ertelmesen hasznalni, a tobbibe meg nem folyok bele.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
félisten
"Fénykorukban még 34 milliárd dollárra taksálták a HTC-t, ám mostanra ez csupán 2 milliárd dollárra csökkent." Ez gazdaságilag katasztrófának mondanám a HTC szemszögéből. Nem hittem volna hogy ilyen rossz a helyzetük.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Stunts666
őstag
Ha már M9-em van, akkor megvédem...
....és az is látszik, hogy kb 0.5 MM-el nagyobb a káva az M9-en, mint az S6-on.... Tényleg nagyon nagy...
Eddig csak azt hajtogatták a HTC ellen, hogy miért 4/8 mpx a kamera. Most nagyobb lett, mint az S6-ban, azóta másba kell belekötni.
Design??? S1-S6 alig változott... HTC de szar, mert két év alatt alig változott...
Belekötöttek az emberek a cserélhetetlen akkuba.. Most már az S6-ban se cserélhető: de f*sza feature... Tök király...
Memória bővités??? M7-ben nem lehetett de szar... S6-ban lehet???
Melegedés??? Annyira melegszik, mint a többi telefon: 40-43 celsius!!!
Rendszer??? Ja, abba nem lehet belekötni...
Memória kezelés??? M9 van/S6 nincs... Hiába 3Gb...
Akku???
S6: A sok fényképezés és böngészés, a kevéske játék és a fél órás navigáció estére már éhessé tette, pedig a tesztidőszak alatt legjobb esetben is 4 órás képernyőidőről beszélhetünk egy töltéssel.
M9: A napi rutin mellett átlag négy, visszafogott napon négy és fél órát ütött meg a képernyőidőGombokban igazad van!!!
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
Azért ne keverjük már össze egy Apple és egy htc piaci részesedését, népszerűségét.
Itt Németországi ismeretségi körömben van pár ember, aki elment a Saturnba kenyérpirítóért és tv-vel, meg telefonnal jött haza. Sok helyen jobban megengedik maguknak az emberek a spontaneitást.
És igen, van szerepe a marketingnek is, de ugye nem gondolod, hogy egy Lenovo, Xiaomi annyira elől jár ebben? Csak mert ők is megelőzik (nem is kicsit) a htc-t...(#37) Ryoo, igen, ott lehet a Samsungos promóter, de ne felejtsük már el, hogy a marketing is hozzátartozik a cégek üzletmenetéhez! Itt a htc xar piaci, pénzügyi helyzetéről is van szó. Kicsit olyan, mintha Pistike xar bizonyítványát magyaráznátok, mondván, hogy tesiből jeles lett...
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
sefan67
aktív tag
-
sefan67
aktív tag
Ezt a sok kávamániást... (amúgy teljesen megértem, én sem adom lejebb a 75,99%-nál .... már ez a 24% káva is sok nekem )
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz -Skylake- #50 üzenetére
Meg elrondították az M7 hangszóróit, illetve kapacitív gombjait... Túl nagyot nem változott az S6 designja sem, mondjuk az előzőekhez képest még ez is úgy tűnik
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
-Skylake-
addikt
Igen , foleg S5-S6 nal nem tortent design valtas ugye az olyan szeria meg mint pl a note , akkora meretben igy a legelegansabb egy keszulek , de azert ottis tortennek valtozasok. A ONE szeria pedig nem szeria , hanem ONE keszulek , csak evente kicserelik a SoC-ot.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #26 üzenetére
Az azon is múlik, mekkora darabszám esetén térül meg a gyártósor, a fejlesztés, stb. Ha mondjuk kétmilliónál, akkor nincs nagy gond, ellenben ha tíznél, akkor az szívás.
-
törölt tag
"felbukkan mellette hirtelen a Samsungos promóter, aki pillanatok alatt le tudja beszélni a vételről, elhinti, hogy ennek nem jó a procija, mert melegszik, és még drágább is..."
Nyugaton a mobilszolgáltató, vagy az MM embere bukkan fel, és tapasztalatom szerint legalább annyira ajánlja a többi márkát is. S legtöbb telefon szolgáltatón keresztül megy, ott pedig a direkt ár nem jelentkezik, nem tűnik fel. Poén még, hogy általában egy árban is vannak a telefonok havi költségben szolgáltatói vonalon, ergo a pénz tényleg nem játszik szerepet. A marketing rossz kialakítása annál inkább.
-
Bdanyy
addikt
Kár érte. S810 kicsit visszatart engem is, pedig nagyon váltanék már M7-ről (lassúság miatt), az idei felhozatalban még így is ez tűnik a legjobbnak (sajnos).
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Lirion
addikt
A kivételek közé hozzáteheted az iphone 3g és 3gs-t is és akkor máris megbukott az állításod, miszerint mindig meg lehet különböztetni, hiszen 3 párból 2 tök egyforma. Ahogy san01 remekül megmutatta, az 5 és 5s is kizárólag azért különbözik, mert bekerült egy ujjlenyomat-olvasó a telefonba, amúgy a desing többi része maradt a régi.
-
Quqesz
nagyúr
20-50e-rel drágább mint a g4,az sok(pedig a g4-et sem kapkodják szét)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
addikt
Ha M8-am lenne en se valtanek.
Foleg nem ennyi penzert.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
babkukta
senior tag
miből gondolták, h fog úgy fogyni, mint az M8? Egyáltalán nem éri meg az árát... ezt a veszteséget egy jól összerakott M10 helyre tudja hozni, ugyanis ha tényleg történik olyan előrelépés hardveresen és külsőleg, ami megfogja az embereket, akkor az M7/M8 tulajok biztos, de lehet még az M9 tulajdonosok is váltani fognak. Egy tényleg eltalált dizájnnal pedig máshonnan is tud hódítani vásárlókat
Üdvözlettel, Tibi
-
CptAdamica
veterán
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Ryoo
senior tag
Itt nem a szó szoros értelmében értem az S810-et, ha már az MM példánál tartunk, az egyszeri ember megy telefont venni, nézegeti őket, megtalálja a HTC M9-et és nagyon tetszik neki, felbukkan mellette hirtelen a Samsungos promóter, aki pillanatok alatt le tudja beszélni a vételről, elhinti, hogy ennek nem jó a procija, mert melegszik, és még drágább is...
Off:
Nem értem ezt a kávahuszárságot, minden Mobilarena TV-ben azt szajkózzák, hogy nagy a káva, túl sok a kihasználatlan tér alul-felül. Ha végig érne a kijelző, akkor mégis hol fogja meg a felhasználó??
Tableteknél ugyanez, ott is folyamatosan erről megy a sírás...Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Lirion
addikt
Ez az elmélet az elmúlt években többször is megbukott már, sem az iphone, sem a samsungok formája nem változott jelentősen, mégis sokat eladtak. Főleg az iphone-nál látványos ez, ahol sokszor semmit nem változtattak a megjelenésen, mégis évről évre többet adtak el..
(#32) kovy79
Pénzzel a zsebében bemegy a pl. MM-ba és kinézet + néhány apró infó alapján vásárol. Ha pedig az aktuális csúcs ugyanúgy néz ki, mint az előző + még jóval drágább is, akkor nem az újabbat veszi.Ezt mondd el majd az apple-nek is, hogy készüljenek majd fel arra, ha megjelenik az i6s és i6+s, hogy nem fogják sokan venni, mert jóval drágább és ugyanúgy néz ki, mint az előző.
A legtöbb telefon szolgáltatókon keresztül kerül eladásra, nem a mm-ból veszik meg, a szolgáltatók pedig erős marketinggel terelik az embereket valami felé és az elég ritkán a htc. A hozzá nem értő embereket viszonylag egyszerű egyik-másik márkára rábírni és ha azt hallják valakitől, hogy a htc szar, mert túlmelegszik és leáll vagy szétesik vagy akármi, akkor biztosan mást választanak majd. Szóval igenis van köze a soc-nak a gyenge eladásokhoz...
-
Simi87
senior tag
-
kovy79
őstag
Te az árban és az S810-ben látod a visszaesés okát, de hidd el, a vásárlók 98%-ának halvány lila fingja sincs arról, mi az a S810!
Pénzzel a zsebében bemegy a pl. MM-ba és kinézet + néhány apró infó alapján vásárol. Ha pedig az aktuális csúcs ugyanúgy néz ki, mint az előző + még jóval drágább is, akkor nem az újabbat veszi. Sőt, szétnéz a konkurenciánál és pl. a kisebb kávásat veszi meg, mert kisebb (lehet, hogy csak kisebbnek tűnik).
Más is írta: a számok makacs dolgok, lehet itt magyarázkodni, de akkor is mélyrepülésben van a htc. Lehet, hogy a vásárló a hüle, mert nem veszi a cuccait, de ne a nyuszi vigye a puskát! Ebben a helyzetben a cégnek kellene változtatni valamit, ha fent akar maradni. A fanok szerint persze nincs gond, csak azok a fránya eladások...''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
merkucyo
aktív tag
HTC HD2 nagyon jó volt annak idejében , utána Desire S-t is használtam használtam .
Akkor annyi mindent tudott az android + HTC Sense, hogy az valami csoda volt, miközben az almánál a hátteret sem lehetett kicserélni.Ma ott tartunk, hogy konkrétan azért kell új androidos telefont venni, hogy a nemtudommilyencukor op.rendszer folyamatosan fussun és legalább az alap dolgokat - amiket 4-5 éve is tudott egy andoridos telefon- meg tudjon most is élhető sebességgel csinálni.
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
gabancs
addikt
-
Matada2.3
veterán
Inkább meg kellene várni a következő flagship szériát, mert valamiért mindenhonnan az a hír jön, hogy alulteljesítenek a csúcstelefonok..
Finn the human
-
Krissz1983
aktív tag
válasz Plazmacucci #26 üzenetére
A befektetők szerint az és ez sajnos pont elég.
Give them nothing but take from them everything
-
félisten
Ez olyan kevés? Nem kell mindenkinek Samsung mennyiségben eladnia. Bár én nem értek hozzá.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Simi87
senior tag
válasz Red Bull fan #24 üzenetére
Nem egy kategória a két telefon.
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz CptAdamica #17 üzenetére
Biztos a rothadt almán kisebb a káva.......
-
ctvagyok
őstag
Sok gyártó örülne ennyi készüléknek. A one plus ból sem kelt el ennyi nem?
De tegyük hozzá a htc szerintem igyekszik ki vezeti a piacról az m8 at. Lesz helyette 8s gyengébb hardverrel. Gondolom m9 eladásnövelés miatt.
Bukás oka a kamera, meg az , hogy olcsóbban ott van az összes tavalyi gép s801-el . Az s801 meg bőven felső kategória teljesítményben. Legtöbb közepkategóriás készüléket alázza . A kamera meg az s810 szót sem érdemel.[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
-
törölt tag
Van a ki vesz ilyet?
-
Ádám16
addikt
De majd ha jövőre kisebb lesz, az neked is jobban fog tetszeni, akkor az lesz dicsőítve, az a lényeg.
-
rodrigez
senior tag
Az? Azon az áron az ugyan nem lendít semmit az eladásokon. 240e körül vagy felette lesz egy MediaTek-es HTC, visszanyesett IGP-vel aminek QHD-s panelt kell meghajtania. Kíváncsi leszek rá... A HTC értéke lassan a béka segge alá kúszik, de még mindig képtelenek változtatni az üzletpolitikájukon. Képtelenek jó készüléket jó áron adni.
-
wozzy
tag
Nem csodálkoznék, ha elkezdenék lassan lehúzni a redőnyt...
-
Krissz1983
aktív tag
Mondjuk ha én lennék a htc vezére akkor komolyan mondom liszenszelném a sense-t más gyártóknak. Hátha abból jönne egy kis zsé. Ha már a készülékeket kutya sem veszi.
-
kbyte1024
veterán
válasz CptAdamica #7 üzenetére
Azert itt nem 2%-os visszaesesrol beszélünk! Hanem súlyos már már katasztrofális visszeesesrol. Ha a userek nem veszik,márpedig nem veszik,akkor igenis hagy szidjak mar a nagy kavat,stb. Kéne a felhasználók visszajelzeseire figyelni.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Krissz1983
aktív tag
Szerintem senki nem temeti a htc-t. Csak sajnos a számok makacs dolgok. És ezek a mutatók sajnos nem biztatóak.
-
mizoli
addikt
Nem kell temetni a HTC-t. Ha még egy kicsit csökken a vállalat értéke, felvásárolom őket Már a csapat is kezd alakulni
-
Simi87
senior tag
Én nagyon szerettem a HTC-met (Desire S) de sajnos elmúltak azok az idők, hogy labdába rugjanak.
-
CptAdamica
veterán
Na, temessük megint a HTC-t, szidjuk a nagy kávát és a túlárazott termékeit, csapó 341
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Ádám16
addikt
Szerintem sokakat visszatart az, hogy a forma (ha majdcsak hibátlan is) ugyanaz, mint az M8-nál, illetve a forrósodó S810-ről szóló cikkek sem biztatóak.
Aki megvette az M8-at, miért váltana erre?!
Aki pedig csúcskészüléket vásárol, miért ne venné az M8-at nyomottabb áron, majdcsak ugyanilyen felépítéssel, vagy miért ne nézzen szét más gyártóknál?
Idén szerintem elcseszte ezt a dolgot a HTC.
-
isti215
tag
Ilyen árazás mellett várható volt sajnos
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
szabakaa
aktív tag
Nem is ér ennyit.
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
Márko88
aktív tag
Ez erős csökkenés de az M9+ még lendíthet rajta
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest