- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Elég sokan nem látják a különbséget, én is felismerem melyik-melyik, de az egysíkú vásárló nem fogja tudni ránézésre megkülönböztetni. Egyik ismerős egy étteremben rá is kérdezett a kezemben lévő telefonra, hogy ez iPhone 6? Miközben egy fehér lumia 640-em van, én sem értettem, hogy következtetett erre, de sok ilyennel találkozok. Amíg neked és nekem egyértelmű, másnak koránt sem. A HTC-ket is ugyanannyira egyszerűen megkülönbözteti az, aki ezt az oldalt olvasgatja, mint a Samsungokat, LG-ket és sorolhatnám a márkákat tovább.
-
Ryoo
senior tag
-
Ryoo
senior tag
Itt nem a szó szoros értelmében értem az S810-et, ha már az MM példánál tartunk, az egyszeri ember megy telefont venni, nézegeti őket, megtalálja a HTC M9-et és nagyon tetszik neki, felbukkan mellette hirtelen a Samsungos promóter, aki pillanatok alatt le tudja beszélni a vételről, elhinti, hogy ennek nem jó a procija, mert melegszik, és még drágább is...
Off:
Nem értem ezt a kávahuszárságot, minden Mobilarena TV-ben azt szajkózzák, hogy nagy a káva, túl sok a kihasználatlan tér alul-felül. Ha végig érne a kijelző, akkor mégis hol fogja meg a felhasználó??
Tableteknél ugyanez, ott is folyamatosan erről megy a sírás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest