- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Igazad van, sarkítottam, de akár 10-20 ember márkaismeretéből következtetni a cég marketing tevékenységére elég necces. Az évi több tízmilliós eladások nem csak úgy lettek és nem merném kijelenteni, hogy kevesebbet foglalkoznak marketinggel, mint egy htc.
Xiaomi, Lenovo többet fordít marketingre
Erről egyébként eddig nem is volt szó, a gerilla marketing is marketing és nem kerül sokba, sőt.De az eredeti téma az volt, hogy az alma design változtatás nélkül tudja növelni az eladási számokat, míg a htc csökkenő eladási számokat produkál az utóddal, amit a design megtartásával indokolnak sokan. De ugyan ez érvényes pl. a galaxy s5-s6 vagy lg g2-g3 esetére is, mert azoknál se történt túl nagy váltás, csak az anyaghasználatban, de abban a htc mindig is jól állt.
Erre jöttél a piaci részesedéssel, de akkor kérdem én, hogy anno az iphone 2g-3g-3gs váltásoknál, mikor lepkefing piaci részesedése volt még az apple-nek, miért tudta mégis megsokszorozni az új változatokkal az eladási számokat? Pedig azokra aztán tényleg nem lehet mondani, hogy nagyot designváltáson estek volna át... -
Lirion
addikt
Azért ne keverjük már össze egy Apple és egy htc piaci részesedését, népszerűségét.
Szerintem se, főleg, mert nem is volt ilyesmiről szó. Ha egy cég tudja növelni az eladásokat úgy is, hogy nem változtat a designon, akkor nem lehetetlen a dolog, ergo a htc is képes lehetne rá. Lehet takarózni persze azzal, hogy a stagnáló design az oka, de ez bullshit és nem is vezet eredményre, mert a valódi oka nem ez a gyenge szereplésnek.
És igen, van szerepe a marketingnek is, de ugye nem gondolod, hogy egy Lenovo, Xiaomi annyira elől jár ebben?
Ugyan miért ne járhatna? Tán napi szinten nézel kínai tv csatornákat, weboldalakat és magazinokat, hogy képben vagy a helyi marketing tevékenységükkel?
Másrészt ezek a cégek Kínában adnak el több millió telefont, nem EU-ban és USA-ban, ami azért komolyan árnyalja a képet. -
Ryoo
senior tag
Itt nem a szó szoros értelmében értem az S810-et, ha már az MM példánál tartunk, az egyszeri ember megy telefont venni, nézegeti őket, megtalálja a HTC M9-et és nagyon tetszik neki, felbukkan mellette hirtelen a Samsungos promóter, aki pillanatok alatt le tudja beszélni a vételről, elhinti, hogy ennek nem jó a procija, mert melegszik, és még drágább is...
Off:
Nem értem ezt a kávahuszárságot, minden Mobilarena TV-ben azt szajkózzák, hogy nagy a káva, túl sok a kihasználatlan tér alul-felül. Ha végig érne a kijelző, akkor mégis hol fogja meg a felhasználó??
Tableteknél ugyanez, ott is folyamatosan erről megy a sírás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest