- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
WeChat - teljesen hiányzott a fizetés (Tencen Wallet) funkció, így nem lehetett másnak pénzt küldeni, pénzt fogadni lehetett, csak nem érted utána el a Wallet menüt, amiben tudtál vele valamit kezdeni. Valamint nem működött rendesen a Red Packet sem, fenti okokból (mivel az is a Walletre épült).
Alipay - teljesen hiányzott a QR kód beolvasással fizetés lehetősége, meg még egy rakás másik funkció, csak 1-2 nagyon alap dolog működött.Teljesen hiányoztak az étel házhozszállítós appok, mint az ele.me, Baidu Waimai, és egyebek. Teljesen hiányoztak róla a netbankos appok, illetve a Wangwang messenger sem működött (nem lehetett bejelentkezni vele).
Oké, tudom, ezek egyikéről sem hallottál, ez várható is, mert itt felénk nem használják őket, de egy éve még nap mint nap kellettek (és amúgy is több tíz/százmillió felhasználjuk van). De említhetem az örök sláger Waze appot is, és még biztosan rengeteg van.
-
törölt tag
Az azért kevés vígasz, hogy fent van valami az app storeban, igen, ki lehet pipálni, van WP-re. Viszont jellemzően hónapokkal, vagy akár évekkel el vannak maradva a két nag yplatformtól frissítésekben, funkciókban, stb.
Úgy egy évig használtam 930-at, imádtam amgát a telefont, de rendszeresen kellett olyanba fussak, hogy nincsenek meg funkciók, amik másoknál már régóta vannak. Illetve pár dolog nem is valós app, csak egy mobil weblap wrapper, és kész, ami megint sokra jó -
törölt tag
Még komoly verseny alakulaht itt ki a Blackberryvel
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest