- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Hát az N5 nem volt olyan jó mint amilyen a legenda körülötte...
(#21) bAtt001 talán a motorola nexussal nem volt annyi féle gond mint az LG vagy a Huawei-vel. Repedő készülékház, könnyen tőrő üveg és stb...
(#40) S e t h ja mert a Motorola a N6-al éppen annyira csúcsrajárt brand volt tavaly, hogy rövid időn belül már 2. cserélt gazdát addigra...
(#55) morgyi nem csak a Samsung használ AMOLED-et. Egyébként aki hosszútávon akar telefont venni annak lehet nem a legjobb választás.
(#77) Janaboy nekik jó a sok egyendesignú, MIUI koppintásos kínai olcsóság. Igaz toporog a piac és ezek semmi fejlesztést nem tettek még le az asztalra, de most ők a királyok, csak tudnám miért...
Túlárazott lesz? Ja mert a N6 megjelenéskor 200k, a 6P 200k nem túlárazott... Kicsit le kellene venni már azt a rohadt szemellenzőt egyeseknek. Sense? Lehet szeretni vagy nem szeretni, de sokban hozzájárult, hogy a Stock droid is olyan most amilyen. A HTC volt aki első körben is mert belenyúlni és jól is sikerült, sokan próbálták utánuk csinálni de mai napig a többség képtelen rá. Nézzetek csak kicsit vissza FroYo idején milyen volt a stock droid? Az előlapi sztereó hangszórókat is nekik köszönhetjük Nexus vonalon. Ha ők nem lépik meg az M7-el lehet a többieknek sem jutott volna eszébe, sőt sokaknak mai napig nem jut eszébe...
-
jacis
nagyúr
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Szerintem meg pont az a jó a Nexus-okban hogy a Google mondja meg milyenek legyenek. Mikor lenne olyan dual előlapi hangszoró mondjuk a 6P-n ha a Huawei-re lenne bízva. Ez egy apró példa de aki nem használt még ilyen hangszoró elrendezéssel telefont az nem is tudja mennyire jó. Nézd meg a csúcs Huawei-n (Mate 8) hol van és mennyit ér a hangszoró. Van még pár érvem de felesleges belemenni a fenti példa a lényeget leírja..
-
hatpersze
tag
válasz
janeszgol #61 üzenetére
Azért tűnsz fiatalnak, mert fiatal vagy (: Örülj neki (: Kicsit öregebb vagyok, és vagy tíz évvel előbb rabul ejtett a mobil technikai forradalom. (:
Hogy őszinte legyek nem szerettem a Wallaby-t, mert telefonálásra finoman szólva is k.rva sz.r volt. Mellette (és már jóval előtte is) Nokia okostelefonokat használtam (7650). A win csodák jók voltak esetleg netezni, filmet nézni (ha maradt még pénz memória kártyára), olvasni, office dolgokat (módjával) tudott, és navigáció csak ezekre létezett. Na meg nagy szám volt az érintő kijelző persze (:
-
hatpersze
tag
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Nem csak a HD2 volt legenda, csak úgy látom itt sok a fiatal kommentelő. Azért a HTC-nek baromira "kezet kellene csókolni", mert nélkülük nem biztos hogy itt tartana a fene nagy okostelefon biznisz, egyáltalán a használat. Ez a cég már a kétezres évek elején gyártott olyan készülékeket, mint a Wallaby, aminek a segítségével már akkor használtam autós magyar navigációt, majd pár évre rá a Blue Angel olyan megoldásokkal, mintha az űrből érkezett volna. Meg se közelítette semmi ezt a kis nyomorult céget, nagyon sajnálnám ha elvesznének a jövőben... Remélem kapnak még egy esélyt ezzel a Nexus telefonnal.
Ja igen, nem beszélve az XDA Developers nevű legkomolyabb (több mint) fórumról, amit megint a HTC (legendának) lehet köszönni... -
MartOOn
addikt
válasz
janeszgol #39 üzenetére
Igen az enyémek a drágaszágok! Es az egy wildfire s igen jol latod.
de van 70db telom...
htc-ket kezdtem nemrég gyujteni. A kép óta van egy sima disere es egy patent állapotú hd2 is a polcon.
Valoban nagyon jo telo volt a nexus one. En g1-el kezdtem az androidot. A keoen szereplo egy 0perces azza nulla perces developer phone.Szoval en nagyon varom h mit gurit a htc!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest