2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Mindkét idei Nexust a HTC szállítja?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PocketNow

Tavaly az LG és a Huawei jóvoltából érkezett két remek Nexus készülék, idén pedig ismét a HTC lehet a soros, mindjárt két Google referenciamobillal.

Hirdetés

Eddig két Nexus készüléket tett le az asztalra HTC, bár meglehetősen sok idő eltelt a Google Nexus One okostelefon (2010) és a Nexus 9 táblagép (2014) között, és tavaly sem jelent meg androidos referenciakészülék a tajvaniaktól, hiszen a Nexus 5X-et az LG, a Nexus 6P-t pedig a Huawei szállította. A HTC idén azonban visszatérhet a nyers androidos vonalhoz, méghozzá nem egy, hanem két készülékkel, és a pletykák két telefonról szólnak.

Google Nexus One
Kezünkben a HTC legutóbbi Google referenciamobilja, a Nexus One [+]

A LlabTooFeR Twitter-csatorna, amely több HTC titkot is elárult már, úgy tudja, hogy a fenti két eszköz házon belül T50 és T55 néven szól, és a PocketNow már arról spekulál, hogy ezek esetleg egy 5 és egy 5,5 hüvelykes mobiltelefont takarhatnak. Erre vonatkozóan persze jelenleg semmi bizonyíték nincs, ahogy egyelőre az új Nexus készülékekről is korai beszélni. Mindenesetre, tavaly ilyenkor már a Huawei és az LG neve is szóba került, és ezek a pletykák igaznak bizonyultak. Mint mindig, ezúttal is őszre várhatók az új referenciamodellek, alighanem az Android N startjával egy időben.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.