- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #110 üzenetére
Gondolom ősszel.
-
-
Ricardo
titán
-
TTTotya
senior tag
Én nem bánnám. Ha jó a készülék, akkor simán visszatérnék èrte a Nexus vonalra.
-
t3tv3s
tag
Nem tudom miért olyan hihetetlen egyeseknek a nexus htc vonal..Párszor már együtt működtek. Nincs kizárva megint. HTC döglödik? Az elmúlt 5 évben mikor nem döglödtek. Nem ezen múlik a google választása.
-
assemble
addikt
válasz
MrPetya19 #99 üzenetére
Es ez hogy jon ide? A kinti ara a "valodi", az az elsodleges piacuk. Hogy az ilyen olyan arfolyamingazodasok, extra afak es vamok meg szallitas miatt eu-ban a vegso soron milyen ara lesz, az egy teljesen kulonallo kerdes. Az elsodleges piacan a cuccnak jocskan olcsobb a tobbi flagship-nel.
-
GeryFlash
veterán
Nem tudom mitől féltek. HTC-nek egy baja van (még mindig, mióta léteznek), hogy túlárazza a készülékeit, az iPohne klón A9 meg még saját magukhoz kéepst is állati drága volt. Egyébként teljesen korrektek a készülékei.
Ja hogy a Nexus mint olcsó dolog? Már rég nem arról szól az egész, 2014-2015-ös készülékek semmivel nem voltak olcsóbbak mint a többi flagship. Ha már drága lesz, akkor inkább HTC mint Huawei, valahogy az utóbbiak gyakrabban romolnak el (haverjaimnak akármelyik G szériás Huawei-jük volt csak a szívás volt vele). -
bakosszabolc
tag
+
-
-
h4h01
senior tag
Igen...olvastam..Annyi volt a cikk lényege, h rákerül a lenovo logo a motorola telefonokra, de a hátán még rajtamarad az M betű is, szal nem lesz több konkrétan Motorola telefon..Szépen lassan vonják ki a motorola nevet a marketingesek..Szal valószínűsítem, h több Motorola nexus sem lesz..
Azt meg h lenovo moto azt csak feltételesen írtam..Ott egy kérdőjel (lehet felkiáltó jelet kellett volna, úgy jobban leesik). Viszont, ha 2 logó lesz rajta, akkor nemtom minek nevezzem..Valami Rick Osterloh nyilatkozta ezt, aki ebben a pozícióban feszeng: "Motorola Chief Operating Officer"
-
Xaels
félisten
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Hát az N5 nem volt olyan jó mint amilyen a legenda körülötte...
(#21) bAtt001 talán a motorola nexussal nem volt annyi féle gond mint az LG vagy a Huawei-vel. Repedő készülékház, könnyen tőrő üveg és stb...
(#40) S e t h ja mert a Motorola a N6-al éppen annyira csúcsrajárt brand volt tavaly, hogy rövid időn belül már 2. cserélt gazdát addigra...
(#55) morgyi nem csak a Samsung használ AMOLED-et. Egyébként aki hosszútávon akar telefont venni annak lehet nem a legjobb választás.
(#77) Janaboy nekik jó a sok egyendesignú, MIUI koppintásos kínai olcsóság. Igaz toporog a piac és ezek semmi fejlesztést nem tettek még le az asztalra, de most ők a királyok, csak tudnám miért...
Túlárazott lesz? Ja mert a N6 megjelenéskor 200k, a 6P 200k nem túlárazott... Kicsit le kellene venni már azt a rohadt szemellenzőt egyeseknek. Sense? Lehet szeretni vagy nem szeretni, de sokban hozzájárult, hogy a Stock droid is olyan most amilyen. A HTC volt aki első körben is mert belenyúlni és jól is sikerült, sokan próbálták utánuk csinálni de mai napig a többség képtelen rá. Nézzetek csak kicsit vissza FroYo idején milyen volt a stock droid? Az előlapi sztereó hangszórókat is nekik köszönhetjük Nexus vonalon. Ha ők nem lépik meg az M7-el lehet a többieknek sem jutott volna eszébe, sőt sokaknak mai napig nem jut eszébe...
-
istnag
addikt
válasz
-Skylake- #24 üzenetére
Nem lesz HTC nexus es ez nem veletlen.
Te vagy a Google feje, vagy ki?
Szar a kamera
Mihez képest? Nem sz@r csak elmarad a felső kategóriától, de de közép szintet hozza, szóval abszolút nem sz@r.
Szar az akkuido
Nem sz@rabb, mint a többin, egy-két kivétel van.
Szetegeti a kezedet a keszuelek
Látszik mennyit használtál M9-et, de most jól megmondtad gartulálok.
tularazott hulladek
Felső kategóriában nincs túlárazva, nézd meg a vetélytársakat. Közép kategória más, ott minden gyártó össze-vissza áraz (nem a kínaiakról beszélek)
3szor akkor a kava
[link] és itt 2 előlapi hagszóród van.A többihez, úgy általában. A Sense -t lehet szeretni, meg nem szeretni, de az biztos, hogy olyat hoztak ki a droidból, amit semelyik másik gyártó nem tudott, eddig. (most a G4 közelében van) A rendszer folyamatos, letisztult és rendkívül gyors.
Szóval égetheted magad tovább, vagy egyszerűen beveszel egy nyugtatót és elfogadod a tényeket. -
assemble
addikt
válasz
#16820480 #34 üzenetére
A 810-et meg ugy ahogy ertem ha a melegedesre gondolsz, de a tobbinel otletem sincs: milyen problemara gondolsz? A 800 peldaul olyannyira eros volt, hogy nem csak a maga idejeben volt a legjobbak kozott, de normal embernek ma sincs szuksege jobbra. Egy 2+ eves N5 marshmallow-on ma is ugy porog vele, mint az atom, minden gombnyomasra tortenik, a UI pedig 1080p-ben olyan smooth rajta, hogy lefolyik a kepernyorol
A GN hardvere is nagyjabol a legerosebb volt a maga idejeben, bar az igaz, hogy nem sokkal kesobb jottek jelentosen erosebb cuccok. Meg HD kijelzo (szinte elsokent a vilagon) 4,7"-on, iPhone-ok peldaul a mai napig nem tartanak ott 4+ evre ra
-
Janaboy
veterán
Akkor azok szerint akik ugy gondoljak, h a HTC szar, tularazott stb, ha eltunne a piacrol a ceg, akkor nem ereznek annak hianyat/veszteseget?
-
Scholes9
nagyúr
Egyszerűen hihetetlen h kb 5 hüvelyk alatt mar meg sem jelenik telefon
Lassan el kell gondolkodnom h nem velem van e a baj
-
petipetya
nagyúr
HTC? Uhh...
-
jacis
nagyúr
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Szerintem meg pont az a jó a Nexus-okban hogy a Google mondja meg milyenek legyenek. Mikor lenne olyan dual előlapi hangszoró mondjuk a 6P-n ha a Huawei-re lenne bízva. Ez egy apró példa de aki nem használt még ilyen hangszoró elrendezéssel telefont az nem is tudja mennyire jó. Nézd meg a csúcs Huawei-n (Mate 8) hol van és mennyit ér a hangszoró. Van még pár érvem de felesleges belemenni a fenti példa a lényeget leírja..
-
törölt tag
Ha igaz akkor a túléléshez egy rövid időre talán elég lesz.
Egyébként nem úgy volt, hogy a Htc erőssége a sense, nem attól HTC? Stockkal nem hinném, hogy túl vonzó lesz.
-
hatpersze
tag
válasz
janeszgol #61 üzenetére
Azért tűnsz fiatalnak, mert fiatal vagy (: Örülj neki (: Kicsit öregebb vagyok, és vagy tíz évvel előbb rabul ejtett a mobil technikai forradalom. (:
Hogy őszinte legyek nem szerettem a Wallaby-t, mert telefonálásra finoman szólva is k.rva sz.r volt. Mellette (és már jóval előtte is) Nokia okostelefonokat használtam (7650). A win csodák jók voltak esetleg netezni, filmet nézni (ha maradt még pénz memória kártyára), olvasni, office dolgokat (módjával) tudott, és navigáció csak ezekre létezett. Na meg nagy szám volt az érintő kijelző persze (:
-
Szakiii
addikt
Én örülnék neki, minőséggel sose volt gond sőt, az meg hogy s810 melegedett az m9ben annyiban az ő hibájuk hogy ezt választották. Egyébként barátnőmnek m9-e van és egyáltalán nem vészes már frissítések óta, a telefon 0 laggal működik és heartstone alatt is szuper a sebesség és nincs melegedés. Ami tőlük telt megtették. Én kedvelem a htc-t alsó felső káva miatt sírást meg továbbra se értem, iszonyat jól szól az a hangszóró ami miatt erre szükség van, a laptopomat minőségben alázza pedig beatsaudios hp... Na mindegy én örülnék neki, lg féle nexusok nekem nem tetszettek a mostani huawei-ek tetszenek csak drágák azért az árért már inkább mást vennék, remélem a google kicsit vissza veszi az árakat mert ugye ehhez a htcnek nem sok köze van.
-
hatpersze
tag
válasz
#32839680 #56 üzenetére
Ezeket mind végigpróbáltam, használtam (:
Annyit tennék hozzá, a HD2 nem felbontással hódított (hiszen előtte is használták a touch szériában ezt a felbontást), hanem az érintés érzékelőt váltották fel rezisztívről kapacitívra (:
Ja igen, a két rendszert futtató szörnyecske a HTC Shift volt, sajnos már megjelenésekor kevés volt a hardver (illetve a memória mennyiség, nem is a hardver), és a felbontás. Imádtam, de igazából használhatatlan volt... (: -
Just_Reboot
addikt
Felesleges találgatás....
-
janeszgol
félisten
válasz
hatpersze #53 üzenetére
31 éves vagyok. Anno biztosan olvastam ezekről, ha bemutatták őket a Pc Worldben, Chip Magazinban, CP-ben. De hát ezek anno egy vagyonba kerültek, nem?. Igen kb rémlik, hogy a HTC mennyire úttörő volt anno.
Az én okos pályafutásom az 2010-ben bezdődött (iPod Touch 1G), szóval picit későn. (Utána iPod Touch 2G, majd 2011 végén 4G.)
Szóval lehet ezért tűnök fiatalnak.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #52 üzenetére
Most is csak a szemüvegük menti meg őket...
-
Fejvadi
nagyúr
Minőségben nem lenne hiba. Érdekelne mit hoz össze a HTC.
-
ShadowX
őstag
Imádom ezt az évről évre új csúcskészülék hozzáállást.
-
hatpersze
tag
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Nem csak a HD2 volt legenda, csak úgy látom itt sok a fiatal kommentelő. Azért a HTC-nek baromira "kezet kellene csókolni", mert nélkülük nem biztos hogy itt tartana a fene nagy okostelefon biznisz, egyáltalán a használat. Ez a cég már a kétezres évek elején gyártott olyan készülékeket, mint a Wallaby, aminek a segítségével már akkor használtam autós magyar navigációt, majd pár évre rá a Blue Angel olyan megoldásokkal, mintha az űrből érkezett volna. Meg se közelítette semmi ezt a kis nyomorult céget, nagyon sajnálnám ha elvesznének a jövőben... Remélem kapnak még egy esélyt ezzel a Nexus telefonnal.
Ja igen, nem beszélve az XDA Developers nevű legkomolyabb (több mint) fórumról, amit megint a HTC (legendának) lehet köszönni... -
janeszgol
félisten
Szép!
(A HD2-t is legendásnak mondják.)
Más: Az a baj a Nexusokkal, hogy nagyon beleszól a Google. Tehát semmi értelme már az egésznek. A Huawei féle 6P sem hordoz Huawei jegyeket. Pedig én nagyon szívesen megnéznék egy Sony, egy HTC és újra egy Samsung Nexust. De úgy, hogy rájuk van bízva minden, kivéve az SoC, annak a legjobbnak kell lennie.
-
Beri78
őstag
remélem végre durrant a htc egy nagyot
-
SybenX
őstag
Na ennek nagyon örülnék,ha ők gyártanák
-
MartOOn
addikt
válasz
janeszgol #39 üzenetére
Igen az enyémek a drágaszágok! Es az egy wildfire s igen jol latod.
de van 70db telom...
htc-ket kezdtem nemrég gyujteni. A kép óta van egy sima disere es egy patent állapotú hd2 is a polcon.
Valoban nagyon jo telo volt a nexus one. En g1-el kezdtem az androidot. A keoen szereplo egy 0perces azza nulla perces developer phone.Szoval en nagyon varom h mit gurit a htc!
)
-
S e t h
nagyúr
Én döglött oroszlánnak már nem adnék húst.
-
janeszgol
félisten
Ez mind a tied? Szép.
Az utolsó véletlenül nem egy Wildfire S? Imádtam azt a telefont.
Nexus rajongóktól olvastam (én nem vagyok az, de az 5 nagyon tetszett), hogy a HTC féle régi Nexus One volt az isten király. Ez nem az én véleményem (mivel nem is tudom eldönteni tapasztalat hiányában), csak azt foglaltam össze, amit olvastam itt-ott. -
hyperspace
őstag
válasz
holozis_HUN #36 üzenetére
Szerintem sincs vele baj.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #36 üzenetére
Nincs vele semmi baj.
-
MartOOn
addikt
Nagyon jó! Nagyon helyes! Várom a hTC Nexusokat nagyon! Jól fognak mutatni a sorban!
A sor elejen a valodi elso htc "nexus" G1 vagy dream neven. Az első developer phone. A 4. Pedig mar a neveben is az, Nexus One.
Es 2017-ben varjuk a Samsungot! Az i9250 nagyon is jo telefon volt. A divatbol fujjolok meg elmehetnek a faxba...
-
Blyan
félisten
Biztos nem lesz rossz, de ha már HTC telefont veszek, akkor biztosan Sense-szel akarnám tenni. Pure android ide vagy oda.
-
Matada2.3
veterán
Épp időben, nagyon kíváncsi leszek, hogy a szinte egyetlen húzó elemük nélkül (sence) mit fognak kihozni a telefonból
-
assemble
addikt
válasz
#16820480 #10 üzenetére
Miert is lenne jobb 650/652-vel, mint pl 820-al? Nem csak hogy lejjebb van egy kategoriaval, de a gyartastechnologiaban is ketszeresen le van maradva (28 vs 14 nm), igy azon tul, hogy teljesitmenyben joval gyengebb, lehet, hogy meg fogyasztasban se lenne jobb. Akkor meg mi ertelme van?
Amugy az osszes Nexus teloban eddig csucskategorias vas volt, es abbol is kb a legfrissebb, igy sztem ha Snapdragon lesz benne (ami eleg valoszinu), akkor alapbol csak a 800-as szeria jon szoba, es abbol is a frissebb darabok (820, vagy megujabb, ha ev vegeig lesz belole)
-
CptAdamica
veterán
Tökéletes párosítás lenne. Hajrá, hajrá.
Nem tudom, mit ácsingóztok itt a Samsung után, mivel tudna többet adni?
-
-Skylake-
addikt
Szerintem a Google-nek a Nexus szeria eladasa a szempont. Nem lesz HTC nexus es ez nem veletlen. A sok HTC fan folyamat a "hozzaakotelezot" kaliberu , a menyorszag fole (csak nemtudni miert) magasztalt Sensen porog. Szar a kamera ? Nembaj , mer a Sense... Szar az akkuido ? Nembaj , van Sense ... Szetegeti a kezedet a keszuelek , 3szor akkor a kava , mint barmelyik masikon ? Karpotol a Sense... Aki szerint meg a Sense szar az meg egyertelmuen sose fogta meg a kezebe , mer ha fogta volna akkor nemmondana , merhat mer erted. Hat itt ha megdoglenek sem lesz Sense , azt leszamitva meg a HTC egy premium minosegu anyagokbol premium modon osszeszerelt rettenetsen tularazott hulladek. Szoval en biztosra veszem , hogy nem adja a kezukbe a Google ezt a nevet es nem is alaptalanul. Sokkal jobb kezekben van ez a brand az LG/Huawei /Moto barmelyikenel , de meg a Samsung is istenes Nexust tudna gyartani szerintem.
-
nbg
senior tag
Bar szerettem a HTC-imet, de igazabol mindegy ki gyartja, csak vegre legyen mar dual SIM-es Nexus...
-
bAtt001
addikt
jaj őket ne, tervezem az idei nagyobb modelt magamnak de htc-t nem szívesen, még csak azt se lehet mondani hogy biztos minőségi lesz, a nexus9 sem volt igazán prémium ahogyan a teszteket olvastam anno. LG jókat gyárott már, Huawei is jót tett le az asztalra most, Asus a közelébe ne menjen a nexus7es után főleg a 2012es után, Motorola ugye már nem lesz, Samsung meg kizárt szerintem, saját termékekkel foglalkoznak.
-
batai15
félisten
Nem örülnék neki kivételesen.
Karcolna 300korul meg a dizanj is nehogy a9 féle legyen -
tothmaxy182
őstag
Pedig reménykedtem, hogy a következőt a Microsoft vagy az Apple fogja gyártani...
-
atike
nagyúr
A Nexus 4 ronda volt...?
A Motorola leáldozóban és... És a HTC...?
A HTC a One (M8) volt talán az utolsó izgalmas telefonjuk a maga idejében. Úgy legyen, hogy tudnak egy nagyot húzni a Nexus vonattal, de az utolsó kísérleteik nem igazán voltak szerencsések - szerintem. Ezért van bennem pici aggódás...
-
Weeman1
veterán
Èn remènykedem hogy nem.
Inkàbb a Samsung csinàlja. -
wlandroid
tag
Pontosan erre van szüksége most a HTC-nek, legalább lesz egy rövid időszakuk, amikor nem lesznek (annyira?) mínuszban, és a Google úgysem hagyja őket elkanászodni...
-
EczkE
veterán
Csak nehogy lehuzzak a rolot addig.
-
danee91
senior tag
Remélem lesz köztük Snapdragon 650 vagy 652-es variáns, mert akkor beneveznék egyre
-
Szívesen vennék ha a Htc készítené a kütyüket.
-
h4h01
senior tag
Oké, ha ez igaz, akkor már be is zsákolnám az 5,5-öst
Miért ne lenne jó nekünk? Áhh man! LG szerintem pihenjen szépen rá a következő nexusra, mert eddig bűnronda volt mind a 2 modell amit legyártott..Motorolának leáldozóban van, sajna..Úgy néz ki, h a huawei csak a moto nevet hagyná meg..Lenovo Moto ?!
Samsungot köszi szépen, elég volt..
Szerintem nem probléma, h egy gyártó készíti mind a 2 telefont (szal nem lesz 2 külön gyártó), főleg úgy nem, h a htc 6 éve rakott le nexus mobilt.. -
atike
nagyúr
Nem tudom, hogy ez jó lesz-e nekünk (és a Google-nak) ha igaz....
-
D4ni
őstag
Na erre kíváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged