- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem mindenki, de pont ahogy a kolléga felvetette, hogy mindenkinek tetszene a kisebb, hát egyik sem igaz. A pontos arányokat meg nem tudjuk, így igazából meddő a vita.
A Sony kompaktotk jó telefonok. Én azért nem veszek olyat például, mert túl kicsi lenne nekem. Illetve mert az idei modellre képtelenek voltak csak kisebb kávákat varázsolni, és minden más designt meghagyni. De mégy így is összességében sokkal inkább vennék Sony telefont, mint mondjuk Huaweit, LG-t vagy Xiaomit. Mert legalább szoftveresen rendben vannak
Nincs még degradáló nevük sem, a kompakt az kompakt, nem mini, lite, micro, meg egyebek. És ha nagy igény lenne rá, ténylegesen kihúzhatta volna a céget a szarból az évek során, de nem tette, távolról sem sajnos. -
törölt tag
Mondjuk egy i8 méretben el is férne egy 5,8" kijelző nagyjából, ha az iX designt megkapja. Az meg nem egy nagy telefon, sőt. A kérdés az, hogy mi lesz a felosztás. Szerintem az SE nem a mérete miatt volt népszerű, hanem az ára miatt elsősorban (már globálisan nézve, nem az itt fórumozók szemében). Ha mondjuk az i9 (vagy minek hívják mad) átveszi ezt a stafétát az új designnal és változatlan méretben, akkor igazából nem sok szüksége lesz az Apple-nek SE2-re.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest