Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez hogy jön ide?

-
ramrit
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ja persze és akkor vagy nem lesz jó mondjuk a kamera vagy az üzemidö lesz ratyi vagy...
-
mate317
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
már próbáltam egy gyengébb telón. jobb volt, mint a gyári, abból a szempontból, hogy nem lassulgatott be, de a programok nem lettek gyorsabbak. elhiszem, hogy jobb a főzött rom, de nincs időm meg kedvem ilyenekkel lacafacázni.
-
mate317
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
smooth az az, hogy folyamatos a működés, nem lassul be másodpercekre a telefon hétköznapi használat során. ennyi nekem elég lenne. sztem a memóriába ragadnak be dolgok valamiért mindig.
-
ramrit
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sgs+ a teló GB van rajta gyárilag, újabbat hivatalosan nem kap. Elötte x8 volt,ami ehhez képest rémálom volt. De most hogy belaktam, ez is egy ipari hulladék (90rugóért),mint kiderült az elmúlt pár hónapban. És nem csak a saját telóm miatt nem tetszik a robot, sokkal jobb telókon is láttam szaggatni, fagyni a rendszert. De nem gáz, játszadozni jó, komoly feladatokra csak kompromisszumokkal.
-
mate317
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
tehát a droid, ha megszakad se tud smooth lenni? ahhoz ios kell? vagy wp7?
-
Иван
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem is akarom én kijavítani, nem lenne hozzá se szaktudásom, se energiám, se kedvem.
-
Иван
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Azért nem mindenki akarja/tudja/szereti a mobilját fossá moddolni. Én például jobban örülök annak, ha az aout-of-the box mobilom üzemel, a maximum van belőle kihozva, minthogy csak akkor használható, ha már két napja haxolom.
Sokan vannak, komoly felhasználók, akiknek fontos ez a tényező is. Egy üzletember vagy hivatalnok lehet pont azért választ iOS-t, WP-t vagy BBOS-t mert fene se fog haxolni. Kell egy mobil ami mailezik meg telefonál, és nem is néz ki szarul oszt' csókolom.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, tegnap rootoltam és az es file exporerrel molyoltam kicsit. A böngészőből előtte soxor elég nehezen lépett ki, most pillanatok alatt. Az oldalak lapozgatásakor sem röcög most a rendszer. Ha érdekel vkit, dobok linket, vahy megírom. Nem bonyolult.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem Galaxy W-m van gyári 2.3.6GB-vel. Bekapcsolható a gpu gyorsítás. Spec én pont tegnap csináltam meg és érezhetően gyorsabb a rendszer.
-
Иван
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem az a gond, hogy az asztali verziók rosszak a mobilon, vagy hogy nincs rá optimalizálva, hanem hogy a képernyő fizikailag kicsit számomra.
Ezzel nem lehet mit kezdeni, mert ha növeled, tabletet, majd laptopot kapsz (a végén meg asztali pécét).
-
Иван
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A probléma az ön készülékében lehet.
Nálunk volt egy gép, ami ennél sokkal, de sokkal kisebb specifikációkkal bírt, de kiválóan alkalmas volt munkára, még ma is az.
Amúgy meg hosszútávon szinte akármelyik telefonon kínlódás böngészni, még ha egy 4,5 hüvelykes tepsi is.
-
bolvar
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
van 3 gép elfekvőben mind jobb adjak 1-et?
.mikorról maradt rád az a gép 98-ból? 
-
Иван
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A gond csak az, hogy úgy próbálod bemutatni a pécéket, mintha szarok lennének, az android meg überfaszaság. Közben meg van egy ótvar géped.
Én láttam már olcsó andoridos telót, és inkább villával kaparnám ki a szemem, minthogy azzal szívjak.
-
blade zte
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az jónéhány éves lehet.

-
Иван
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
DX 7 IGP és 256mega ram elég olschool. Bacsis lehet lassan megveszi tőled

-
bolvar
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
milyen windowst használsz 3.1?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.mikorról maradt rád az a gép 98-ból?