Új hozzászólás Aktív témák
-
Juveman
tag
válasz
Cyberpunk #206 üzenetére
Persze csak azért írtam,mert azért a befektetők nem hülyék.Gondolom most is egy Windowsról írogat mindenki.Ha elterjed a Win8,lehet megfogalmazódik az emberekben,hogy ha már a monitoron is ezt látom,a telefonon is ez lenne a logikus.Pláne ha ez kompatibilitásban is megnyilvánul.Nem ez lenne az első,hogy az MS rá kényszeíti a fogyasztót egy termékére,a Windows-t használva eszközként.
-
Juveman
tag
válasz
Cyberpunk #203 üzenetére
Na azért a 920-at viszik mint a cukrot,és még nem is forgalmazza mindenhol.Ja,12 %-os növekedés egy hónap alatt,persze Nokia részvények is követik.Hozzáértő embertől tudom,pénteki zárásra megugrott,hétfőre azt várták süllyed egy picit,azt tovább emelkedik.Lesz ebből a WP8-Nokiából valami,még ki se jött a 810-822-830 se.Tudom hogy ez a divat,de nem kell temetni őket.
-
Antares83
tag
-
RaveForce
veterán
válasz
Cyberpunk #14 üzenetére
furcsa ezt olvasni, nem is értem, h most a 4.1 után, ahol már az androidot se lehet vádolni laggolással, és már elég szépen kiforrta magát, mi vinni vkit wp-re váltásra
én nagyon szeretem a wp-t, de többet vártam a 8-tól, nameg az Ativ-S is elcsuszik jövö januárra, így inkább SIII-ra váltottam, 4.1.2-vel, gyorsabbnak is érzem az O7-nél, ami mondjuk csunya lenne ha nem igy volna
---mondanám, ha nem probáltam volna a wp8at
-
blade zte
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest