- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Android előtt közvetlen Winmo-s telóm volt. Samsung Omnia 2. Mér lenne butaság azzal összehasonlítanom, amikor az volt pont előtte és azt használtam egy darabig? Az asszonynak meg C5-03as Nokiája volt (ami még a mai napig kapható). Értelemszerűen most azzal hasonlítja össze a Mini2-t és nem egy 10 évvel azelőtti telójával. Mivel nem használtam Wp7-8 telót és valszeg nem is fogok, nyilván azzal nem is tudnám összehasonlítani. Ez van.
Egyébként amikor a 2.0-ás droid megjelent, még jöttek ki új WinMo-s telók. Úgyh itt nem arról van szó, h egy őskövület, kihalt rendszert hasonlítottam egy újhoz. -
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Nekem a személyes tapasztalatom Galaxy W-n gyári 2.3.6 rommal, h soha nem fagy, nem zabálja a memóriát és most, hogy gpu rendering van a szoftveres helyett, szmútabb lett a rendszer és gyorsabb. Nincsenek olyan belassulások, mint előtte bizonyos dolgoknál. Nekem semmi bajom az androiddal. Napközben simán kiváltja a notimat. Amit akarok, mindent meg tudok rajta csinálni. Tény viszont, h vannak olyan dolgok, amik sokkal könnyebben kivitelezhetők normális billentyűzeten.
Az asszony Mini 2-je is hibátlanul műxik és egész gyorsan.
Volt dolgom WinMo6.1-6.5el. Ahhoz képest sokkal jobb a droid.
De azért érdekes, h ugyanolyan telók közt is milyen működésbeli különbségek lehetnek. Van, akinek frankó a telója, van, akinek az ugyanolyannal meg 1000 baja van. -
SkyLine3000
addikt
válasz
aprokaroka87 #96 üzenetére
Igen, tegnap rootoltam és az es file exporerrel molyoltam kicsit. A böngészőből előtte soxor elég nehezen lépett ki, most pillanatok alatt. Az oldalak lapozgatásakor sem röcög most a rendszer. Ha érdekel vkit, dobok linket, vahy megírom. Nem bonyolult.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
aprokaroka87 #88 üzenetére
Nekem Galaxy W-m van gyári 2.3.6GB-vel. Bekapcsolható a gpu gyorsítás. Spec én pont tegnap csináltam meg és érezhetően gyorsabb a rendszer.
-
SkyLine3000
addikt
Mi is lecseréltük az asszony Nokia C5-03 telóját Galaxy Mini 2-re. Nem sírja vissza. Azt mondta, azt vhogy sosem szerette. Ezzel viszont már nagyon jól elvan. Szereti. Ráadásul jön rá a hivatalos JB.
Bezzeg az én Galaxy W-mre nem. Még egy nyamvadt ICS-sem. Max főzött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest