Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz
Antares83
üzenetére
Mint azt már leírtam, az Apple-lel sem vagyok olyan hú de kibékülve...
ld.: Én nem bírom a Apple-t az agresszív és egyáltalán nem fair üzletpolitikája miatt ITT
És nem azt tartom felháborítónak, hogy a Samsung az Apple-t pocskondiázza a reklámjaiban, hanem úgy általánosságban a más cégek lealacsonyítását pl. EBBEN a Pepsi reklámban, vagy a pár hónapos Vodafone reklámokban...
-
HuMarc
veterán
válasz
Antares83
üzenetére
Lehet, hogy neked ezzel semmi gondod, de én etikátlannak érzem, hogy egy reklám így néz ki:
- Mi, X nevű cég sokkal jobbak vagyunk, mint a hülye Y, aminek a felhasználó butábbak a mieinknél és mi sokkal jobbak vagyunk, mert ők egy nagyon béna cég. És tudjátok miért? Mert CSAK!
ehelyett:
- Mi, X nevű cég ezt, ezt és ezt tettük hozzá a mobil/PC/autó/akármi ipar fejlődéséhez és ez és ez az előnyük származik azoknak a felhasználóknak akik a mi rendszerünket/berendezésünket/akárminket használják.
Az előbbi sablon érvényesül pl. a Samsung azon két reklámjában, amik arról szóltak, hogy az iFanok sorban állnak és a felvágós Samsung-fanok mutogatják, hogy ha összeérintik a két telefont, akkor átküldi a képet az egyikről a másikra. (Mintha ez a technológia nem létezne 10 éve Bluetooth néven és előtte sem létezett volna infra néven...
) -
HuMarc
veterán
válasz
Antares83
üzenetére
Én nem bírom a Apple-t az agresszív és egyáltalán nem fair üzletpolitikája miatt, a Samsung-ot a másokat lejárató reklámok és a nevetségesen szar készülékei miatt, amiket pénzért mer árulni. (Galaxy Mini, Y, Gio, Ace...)
A többi gyártóval semmi bajom... Egyébként mondjuk úgy, hogy aktív tagja vagyok ENNEK és ENNEK a topiknak, és annak ellenére, hogy nem nagyon komálom a fent említett két gyártót, elismerem, hogy vannak jó készülékeik. (ld. pl. ITT)
-
jacis
nagyúr
válasz
Antares83
üzenetére
Szerintem nem kell megmagyarázni Nekik. Mindenkinek más az igénye. Az, hogy az Apple szar nem állja meg a helyét. Az, hogy úgy viszik mint a cukrot a termékeit megérdemli, mert tényleg mindig figyelt a minőségre. Ezt mondom úgy, hogy droidos telefonom van amit imádok és nincs iOS-t futtató kütyüm.
-
-
válasz
Antares83
üzenetére
Én meg azt, hogy oké. De nekem a jelenlegi a 2. függő telefonom a siemens C30 óta. Én is részleteket fizetek, de csak azért alakult így, mert a telóm csak így kapható meg gyári garival elérhető áron. Na meg a micro sim is ott van ami miatt ide köti a simemet. Beleugrottam, de amúgy soha függő telót. Innentől meg nekem eléggé bezárulnak a kapuk új telók terén. Szeretek okosan telefont venni még ha ez nem is látszik, az meg nem 2ft. Előrevetítem, hogy ha átállok droidra az az akkori csúcsmodellben fog megnyilvánulni. Pénz pénz...
-
Иван
őstag
válasz
Antares83
üzenetére
Csak valószínűsítek, de ha a google ilyen gyorsan nyer teret magának az IT-ban mindenhol, akkor ideje lesz feldarabolni. Főleg amíg lehet.
De természetesen az IT pont az az iparág, ahol jövőre simán bejöhet egy új ötlet és cég, mely robbant és mindenkit leradírozhat.
Csak azt mondom, hogy egy vállalatnak ennyi minden fölött korlátlanul rendelkeznie veszélyes. Bár pár államnál még mindig jobb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne legyünk elájulva egyik gyártótól se, mindegyik csak a pénzünket akarja, egyik se Teréz anya szeretetszolgálata.