- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
megnéztem most rendesen ezt a lapot...azért picit sántít. 2 SATA port azért nem mindenkinek elég (nekem pl. SSD/RAID1 tömb/BluRay, kapásból kell 4db) alaplapi USB2/USB3 portok is hiányoznak. Így mondjuk nem csoda, hogy ennyibe kerül
(#30) Steve1207
Nekem is volt Brazos gépem, SSD-vel teljesen tűrhető volt általános feladatokra. Pötyögős gépnek most van egy Kabini subnotim, ezért a HTPC-nél mindenképp valami erősebb kellett. i5/i7 számomra felesleges, de valami 50/60W körüli 2/4magos APU kellett. Nálam a HTPC jelenleg a fő gép, a dual HDMI-nek hála egyszerre tudtam kikötni tv-re és monitorra is -
gianni85
veterán
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
megbirkózik ez a Soc a 23,976 Hz lejátszással? Nem fekteti meg egy Firefox 10+ tabbal? Abban egyetértünk, hogy egy 25ezres lapot, meg még egy 25ezres APU-t én is soknak érzek HTPC-nek, de amit meg te linkeltél, azt meg kevésnek. Én mondjuk örülök, hogy jópár indie játék is elfut az erősebb mozizós gépemen, na meg egy Lightroom se fekteti meg nagyon...stbstb
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest