- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Bay Trail-nál nem láttam még semmilyen gondot videó lejátszásnál.
Ha játszani is szeretnénk rajta, akkor az nyilván kompromisszumos erősen, de akkor már nem HTPC-ről beszélünk.
10 böngésző ablak és megnyitott office dokumentumok, füzetek, levelezés, hogy lenne már probléma? Ez nem brazos már.
Elég neki 4 giga ram, meg mondjuk egy 840 EVO, és meglepően gyors. Nincs nagyon "homokórázás".
Tehát HTPC-be inkább ilyen.
Nem azt mondom, hogy a cikkben lévő lap nem jó, de ne vicceljünk már, legalábbis nálam teljesítményben is és árban is sok egy HTPC-be.
Vagy ma már minden HTPC, ami kisméretű???
(#31) gianni85
Ízlések és pofonok.
Bár mondjuk már eleve belepakolni sem egyszerű a 4 meghajtót egy kicsi itx-es házba.
-
Egon
nagyúr
Elvileg ebben az Inteles vga-verzióban (Gen 7+) már javítva van a 23.976 Hz-es lejátszás (ahogy a Haswell magos procikba integrált vga-nál is).
Az Asus T100-ról szóló beszámolókat olvasva, már a négymagos Atom is jól bírja a FF-os terhelést (ahol nem, ott jó eséllyel a 2 GB RAM a szűk keresztmetszet), úgyhogy szerintem ezzel a procival sincs ilyen gond. Erős kis vasak ezek. -
Steve1207
veterán
Igen, ezzel én is így vagyok, de inkább akkor ne nevezzük annyira HTPC-nek, mert ha hivatalosan nézzük ezek jóval többek annál. Úgyhogy totálisan igaza van. Nekem még a Brazos is elég volt anno, bár húztam sokszor a szám, hogy ajjj, de tetű az egész, de mint kis médiaközpont meg alkalmi kattintgatás ide oda megállta a helyét.
Szerk.: amúgy nagyon egyszerű, aki megszokott egy sebességet, az kisebb méretben is hasonlót vár el, hogy ne kelljen akár több eszközön szüttyögnie, csak ezért "ekkorák" az elvárásaink sokszor, közbe amire ki van találva teljesen elég lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Autós topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest