- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Bay Trail-nál nem láttam még semmilyen gondot videó lejátszásnál.
Ha játszani is szeretnénk rajta, akkor az nyilván kompromisszumos erősen, de akkor már nem HTPC-ről beszélünk.
10 böngésző ablak és megnyitott office dokumentumok, füzetek, levelezés, hogy lenne már probléma? Ez nem brazos már.
Elég neki 4 giga ram, meg mondjuk egy 840 EVO, és meglepően gyors. Nincs nagyon "homokórázás".
Tehát HTPC-be inkább ilyen.
Nem azt mondom, hogy a cikkben lévő lap nem jó, de ne vicceljünk már, legalábbis nálam teljesítményben is és árban is sok egy HTPC-be.
Vagy ma már minden HTPC, ami kisméretű???
(#31) gianni85
Ízlések és pofonok.
Bár mondjuk már eleve belepakolni sem egyszerű a 4 meghajtót egy kicsi itx-es házba.
-
Egon
nagyúr
Elvileg ebben az Inteles vga-verzióban (Gen 7+) már javítva van a 23.976 Hz-es lejátszás (ahogy a Haswell magos procikba integrált vga-nál is).
Az Asus T100-ról szóló beszámolókat olvasva, már a négymagos Atom is jól bírja a FF-os terhelést (ahol nem, ott jó eséllyel a 2 GB RAM a szűk keresztmetszet), úgyhogy szerintem ezzel a procival sincs ilyen gond. Erős kis vasak ezek. -
Steve1207
veterán
Igen, ezzel én is így vagyok, de inkább akkor ne nevezzük annyira HTPC-nek, mert ha hivatalosan nézzük ezek jóval többek annál. Úgyhogy totálisan igaza van. Nekem még a Brazos is elég volt anno, bár húztam sokszor a szám, hogy ajjj, de tetű az egész, de mint kis médiaközpont meg alkalmi kattintgatás ide oda megállta a helyét.
Szerk.: amúgy nagyon egyszerű, aki megszokott egy sebességet, az kisebb méretben is hasonlót vár el, hogy ne kelljen akár több eszközön szüttyögnie, csak ezért "ekkorák" az elvárásaink sokszor, közbe amire ki van találva teljesen elég lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest